0 oy
685 göst.
Diğer kategorisinde (145 puan) tarafından
Daha öncesi de var bunun eşim beni dövdü tişört giymiştim pencerenin yanındaki koltuğun üstünde çarşaf vardı almak için uzandım baktım saldırdı sen insan değilsin bilmem ne kafamı duavar çarptı her yerim mor kulağım çok ağrıyor duyamıyorum ****** git dedi bana üç kere istemiyorum oğlumu vermem sulalenide oldurcem hepsini dedi yapamadım biraz daha konussaydim öldürecekti annem babamin arkamda olmadığını biliyo ikide bir anneni babanj cagiracam kızınızı götürün dieyecm diyor hastaneye gidip darp rapori almak istiyorum fakat izin vermiyor gelir döver beni daha 20 yaşındayım ne yapicam bilmiyorum ablamı çağırdım belki o evde bebeğin yanında kalır gidr darp raporu alırım diye ama korkuyorum sizce ne yapmalıyım

16 Cevaplar

+3 oy
(588 puan) tarafından
Kades diye bi uygulama var şiddet gördüğün an ona bas hemen geliyorlarmış. Uzaklaştırılma flan verilir. Rabbim yardımcın olsun. Peki ailen neden arkanda durmuyo. 

Eşin hep mi böyleydi. Buna katlanmak zorunda değilsin çok küçüksün daha yaşayacak çok şeyin var 
-Reklam-
+2 oy
(1,121 puan) tarafından
Senin arkanda durmayan sülaleye ne yaparsa yapsın. Yazık değil mi seni ezdiriyorlar. Hem çocuk onun babasının malı mı ki vermem diyor. Bi boşanma davası açta hakim nasıl paşa paşa alıyor çocuğu ondan. Ayrıca ablani eve cagiracagina bebeğini de al polise git. Uzaklaştırma verilir , seni koruma altına alırlar vs. Veya kades uygulamasını indir uygulamaya telefon,  tc gibi şeyler yazıp giris yapıyorsun. Uygulamada tuşa bastığın anda polise bildirim gidiyor. Normalde telefon ile aradığında 10 dakikada geliyorsa kades üzerinden gelen ihbara 5 dakikada geliyorlar. Benim eşimden vb bir şeyden sıkıntım olmamasına rağmen kades uygulaması yüklü. Dışarıda başımıza ne geleceği belli olmaz ihtiyac anında kullanırım diye yüklü duruyor. 20 yaşında bir ciceksin,  soldurma kendini o herifle.
+1 oy
(780 puan) tarafından
Canım burda vakit kaybedicegine 155 i ara sana onlar yardımcı olur sana 
0 oy
(974 puan) tarafından
Öyle köpekten korkup sığınmazsan polise birşeye cenazen çıkar acilen çık o evden çocuk da varmış al kaç nerde kalırsın bilemiyorum ama sokakta kalsan bile onun yanından iyidir
0 oy
(1,743 puan) tarafından
Darp raporu almak için izin mi istedin de izin vermiyor diyorsun bana hiç gerçekçi gelmedi anlattıkların ama gerçekse de 155 i arıyorsun onlar gelip gerekeni yapıyor.
(50 puan) tarafından
Muhtemelen hastaneye gitmek istedi ama izin vermedi.
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Şu aileleri anlamıyorum doğurup büyüttüğün evlanın arkasında nasıl durmazsın ya bunun önüne geçmen lazım her fırsatta şiddet uyguluyorsa bu sen ölene kadar son bulmayacak demektir 
0 oy
(205 puan) tarafından
Darp raporu alcam dedin büyük ihtimal o da seni bellliki korktu tehdit etti öldürürüm diye hiçmi kimseniz yok yaa
0 oy
(627 puan) tarafından
Allah belasını versin kadesi indirip tek tuşla ortalığı ayağa kaldir
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Darp raporu alacaksan ama boşanma durumun yoksa ailen arkanda değil kendi ayaklarının üzerinde durmayacaksan cokda önemi kalmıyor ama alayım ileride işime yarar diyorsan bebeğinide götür çünkü o arada eşin eve gelirse ablan ne yapacak ve çocuğu alıp çıkar evden yada ablani çıkartır senide almaz çocuğumla ayrı kalırsın 
0 oy
(79 puan) tarafından
Kadesi indir o dovecegi zaman bas tuşa hemen gelsinler
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Şu an eşin evde değilse git şikayetçi ol kadın sığınma evine gitmek istediğini söyle polis eşliğinde evden eşyalarını alıp gidersin daha ne duruyorsun seni hep döven biri ileride senin ve çocuğunun canına kıyar 
(3,291 puan) tarafından
Kadın sığınma evi çokta iyi bi yer değil
(3,146 puan) tarafından
iyi değildir bilmiyorum ama kocan zalim arkanda ailen yok ne yapabilirim diye sormuşsun fikrimi söyledim en azından dayak yemezsin hayatta kalırsın iş bulursun belkide kendine yeni hayat kurarsın
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Şerefs..zz köpek nasıl sana el kaldırır hiç bekleme ara polisi şikayetçi ol 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Çok gençsin asla durma. Kendine güven, aciz bir insan kadına el kaldırabilir. Böyle bir acizle kalmamalısın. Fırsatını bulunca darp raporunu al ve tercihlerini kalbinle değil mantığınla yapmaya çalış bu saatten sonra. 
0 oy
(8,333 puan) tarafından
13 Temmuz'da da aynı postu açmışsın dayak yedim diye şimdide aynı post o zamanda dedim sana daha çok küçüksün kendine ne eziyet ediyorsun diye sen bosanmazsın bu adamın elinde kalırsın
(8,333 puan) tarafından
Bide ikinciye hamile olduğunu yazmışsın yazık ya
(145 puan) tarafından
Ne öyle bişey yok
(145 puan) tarafından
Ne öyle bişey yok kimyasal gebelikmis sadece zaten korunuyorum
(8,333 puan) tarafından
Kız o da bu önceki Pstunda kendin yazmışsın ne bileyim ikinciye hamileyim diye
(145 puan) tarafından
Olabilir de kimyasal gebelik dedim ya sonradan öğrendim
0 oy
(7,726 puan) tarafından
Küçücüksün dayak diyorsun ailen arkanda değil geleceğin için bir şeyler yapacağına ikinciye mi hamilesin ? Umarım yorumdaki kadın yanlış biliyordur. lütfen bu h.ayvandan kurtulmaya çalış. Darp raporu al mutlaka şikayette bulun. Çocuğunu senden alamaz öyle kolay değil öncelik her zaman annenindir. 
0 oy
(108 puan) tarafından
Yaşın daha çok küçük ne diyeceğimi bilemiyorum ama bence korkma bir an önce polise git arkanda durmayan bir aileyi de düşünme onlar seni düşünmüyor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 314 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu

408,472 soru

12,272,953 cevap

37,657 kullanıcı

Kategoriler

...