0 oy
901 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar benim ilk bebeğim kız oldu.sol yumurtalıktı.

Şimdi tekrar hamileyim ve yine sol yumurtalık.

Sizden ricam bilginiz varsa yazar mısınız.yumurtalik cinsiyet belirler mi .sağ yumurtalık catllarsa erkek.sol yumurtalık catllarsa kız bebek oluyormuş.ne kadar doğru bilemedim.ama ben çok merak ettim 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
cinsiyeti erkek belirler. 
tarafından
kadının yumurtası x kromozomludur. nerden gelirse gelsin x tir. spermler ise x ve y.
x spermi gelirse xx olur kız olur y spermi gelirse xy olur erkek olur
tarafından
Cnm teşekkür ederim.az önce YouTube dan bir video izledim.ogrendim .yine teşekkür ettim
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
Yalan benim sol ve erkek 
0 oy
(848 puan) tarafından
Erkek mi istiyorsun 
0 oy
(92 puan) tarafından
Benim ilk kızım sagdaydı şimdi gine hamileyim bu da sağda hayırlısı olsun 
0 oy
(11,788 puan) tarafından
Bir kız bir oğlan doğurdum ikiside sagdaydi şimdi gene hamileyim ama çok yeni hangi taraf bilmiyorum 
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Bu konuyu sabah arkadaşla konuştuk bana çok saçma geldi cinsiyeti erkek belirler sonuçta.. ben yumurtlama gününe bakarım adetim biter bitmez gün aşırı ilişki oldu kızım oldu .. adetim bitti 5-6 gün geçti takvime göre yumurtlama günümdü oğlum oldu..
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Sol veya sağ olduğunu nasıl anliyorsunuz ogreniyorsunuz
0 oy
tarafından
Sağ sol olduğunu nasıl anlıyorsunuz
0 oy
tarafından
Bende şey duymştm yumurtlama dan önce kalırsan kız yumurtlama dan sonra kalırsan erkek bence ona da bakabilirsin
0 oy
(6,611 puan) tarafından
Yumurtaliktan yumurta cikar ve spermle birlesip rahme yerlesirse cocuk olur. Rahimde ortada olduguna gore sagim agridi solum agridi hurafesi dogru degil. Zaten cinsiyeti yumurtalik degil spermdeki kromozomlar belirler. Dogal olarak bu hurafelere inanmayin derim.

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 89 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Azrasudd (212 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
6 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,498,411 soru

24,476,482 cevap

355,636 kullanıcı