0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Hanımlar benim ilk bebeğim kız oldu.sol yumurtalıktı.

Şimdi tekrar hamileyim ve yine sol yumurtalık.

Sizden ricam bilginiz varsa yazar mısınız.yumurtalik cinsiyet belirler mi .sağ yumurtalık catllarsa erkek.sol yumurtalık catllarsa kız bebek oluyormuş.ne kadar doğru bilemedim.ama ben çok merak ettim 

10 Cevaplar

0 oy
(13,430 puan) tarafından
cinsiyeti erkek belirler. 
(13,430 puan) tarafından
kadının yumurtası x kromozomludur. nerden gelirse gelsin x tir. spermler ise x ve y.
x spermi gelirse xx olur kız olur y spermi gelirse xy olur erkek olur
(301 puan) tarafından
Cnm teşekkür ederim.az önce YouTube dan bir video izledim.ogrendim .yine teşekkür ettim
-Reklam-
0 oy
(127 puan) tarafından
Yalan benim sol ve erkek 
0 oy
(844 puan) tarafından
Erkek mi istiyorsun 
0 oy
(97 puan) tarafından
Benim ilk kızım sagdaydı şimdi gine hamileyim bu da sağda hayırlısı olsun 
0 oy
(10,133 puan) tarafından
Bir kız bir oğlan doğurdum ikiside sagdaydi şimdi gene hamileyim ama çok yeni hangi taraf bilmiyorum 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bu konuyu sabah arkadaşla konuştuk bana çok saçma geldi cinsiyeti erkek belirler sonuçta.. ben yumurtlama gününe bakarım adetim biter bitmez gün aşırı ilişki oldu kızım oldu .. adetim bitti 5-6 gün geçti takvime göre yumurtlama günümdü oğlum oldu..
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Sol veya sağ olduğunu nasıl anliyorsunuz ogreniyorsunuz
0 oy
tarafından
Sağ sol olduğunu nasıl anlıyorsunuz
0 oy
tarafından
Bende şey duymştm yumurtlama dan önce kalırsan kız yumurtlama dan sonra kalırsan erkek bence ona da bakabilirsin
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Yumurtaliktan yumurta cikar ve spermle birlesip rahme yerlesirse cocuk olur. Rahimde ortada olduguna gore sagim agridi solum agridi hurafesi dogru degil. Zaten cinsiyeti yumurtalik degil spermdeki kromozomlar belirler. Dogal olarak bu hurafelere inanmayin derim.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 165 göst.
17 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde senay2007 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
4 cevap 75 göst.

411,056 soru

12,372,569 cevap

42,511 kullanıcı

Kategoriler

...