0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (139 puan) tarafından
Ya arkadaş kendi kocası var sürekli abiye soyle tatlı alsın abiye söyle şunu alsın gün içinde defalarca kez bunu söyler benim değil onun kocasıymis gibi rahatlığıyla çocuğunu eşime yollar mutfak ihtiyaç ws varsa aldırır en son haberim olur bide izinsiz olarak benim gerek kıyafet gerek kişisel eşyalarımi kullanir çocukları da aynı şekilde izinsiz tlfnmu kurcalar falan bunu defalarca eşimle konuştum eşim diyor ki babam ölüm döşeğinde biz ayda yılda bir geliyoruz bişey olmaz falan kendi kocası varken onu değil kocama bu rahatlığı beni deli ediyor söyleyince de yüzde Yok onda benim kaynım değil mi falan diyor ne yapmam lazım ya kayınpederi sayılı günleri kalmış diyebilirim bişey de diyemiyorum şuan 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Elhamdülillah kayınlarımın biriyle bile konuşmuşluğum yok. Sesimi dile duymadılar, aynı ortama bile girmedim. 4 tane var.

Açıkça Kocasına söyle, benim kocama mı kaldı senin karının isteklerini yerine getirmek, hayırdır de. Sertçe. Belli ki yumuşaktan anlamıyorlar. Kadına da bir daha dokunursan her şeyine dokunurum, tüm telefonunu karıştırırım, bununla da kalmam kocana kendim in bir sürü şey aldırtır tüm parasını harcartırım de.

Yapacağından değil, gözünü korkutmak için. Bazen herkese kendi dilinden konuşmak lazım.
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Benim kaynım değilmi derken pardon da kardeşin olsa anlarım da kocası varken kaynınamı düşmüş tatlı aldırmak senin eşinde belliki alıyor o da yüz bulmuş astarını da yırtmış belliki beni eltim yapsa sen hayırdır derim
0 oy
(7,130 puan) tarafından
Karakterlerinin nasıl olduğunu bilecek kadar tanımıyorum kendilerini ☺️ ama senin anlattığın durum sinir bozucu 
0 oy
(528 puan) tarafından
Hayır tabiki bn dahil utaniriz kayindanda canım çekti diye biseymi istenir kocam azarlar birdefa müsade etmez ztn
0 oy
(139 puan) tarafından
Canım ben kendi kocan var benim kocamdan niye istiyorsun cümlesini defalarca kez kullandım yüzsüz olunca ben başka ne diyebilirim ki burası onun evi eşim sağ olsun her defasında beni zorla getiriyor babası iyi değil diye destek amaçlı olarak geliyorum ama hafta yada haftalarca kalıyoruz mecbur burda yiyip içiyor yatıyoruz eşim zaten destek olması gereken yerde oluyor ama bu kadari da fazla herşeyi geçtim benim özel herşeyimi Kendi maliymis gibi izinsiz kullanmasına ne demeli 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Bence susma eşyalarını kullaniyor telini alıyorlar sen sustugun için senin ne dediklerini seni umursamıyor ondan bu kadr rahat eşinde birşeyleri almasın ona söylediğinde isim var kocana şöyle alsın gibisinden bir kaç kez desin belki yüzsüz anlar
0 oy
tarafından
Aynı evde mi yasiyorsunuz 
(139 puan) tarafından
Allah korusun öyle bir durum söz konusu bile olamaz sadece eşimin babası sayılı ömrü kaldı o yüzden memleketlerindeyiz eltim kaynanamizla Bir yaşıyor ama beni çok gereksiz benimsemis olmalı ki ay neyse ya küfür etmek istemiyorum
0 oy
(4,760 puan) tarafından
Benimde eltim var eşi kocama bir şey aldırsa kızar sen niye almadın diye el öpmeye geldiklerinde para verdim onu bile abla sen bu parayı bana verme çocuklarına yedir dedi şükür şimdilik eltimle bir sorunum yok ama ben olsam bende rahatsız olurum 
0 oy
(1,706 puan) tarafından
insanın böyle davranması için çingene olması lazım diyeceğim cingenelere hakaret olacak, hiç normal değil çok absürt ve çok tiksinç bir durum.benim eltim yok ama böyle bir durum olsa kocamın alan ellerini kırarım bir daha bir şey alamaz 
0 oy
(523 puan) tarafından
Kayınpeder ile elti ne alaka anlayamadım ama eltinin yaptıklarına çok kızarım müsaade etmem eşyamı kullanmasına bı de izinsiz. Eğer eşimden sürekli bişey istese sürekli olsa dile getirirdim
0 oy
tarafından
Kimseyle samimi değilim aynı ortamda olursakta herkes kendi çocuğuna bakar onların çocukları büyük zaten en küçüğü ortaokula gidiyor eşime de sürekli iş veremezler arada mesefa var hemde eşleri kızar

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,605 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 578 göst.
17 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 169 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.