0 oy
990 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
.........,.........

39 Cevaplar

0 oy
(879 puan) tarafından
Alacağı maaş 2 3 katına çıkacaksa Sana 1 sene çalışıp ev araba almayı vaad ediyorsa gönder derdim ama İstanbul gibi koca metropolde maaşı eriyecek onu da hesaba kat ve bence yanınızda dursun.
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Eşim yurt dışına çıktı ben asla esimsiz yapamam derdim ama söz konusu evlatların geleceğiyse kesinlikle sabrediyoruz mecburuz 4 cocuk var her ihtiyaçlarına yetişmek zor hepsi okullu bide q
0 oy
(1,444 puan) tarafından
Sakın gönderme bak benim postlarıma anlarsın az paran olsun ama temiz olsun eşim asker bende parası arttı diye doğuya gönderdim çıktı ev götürülemez yer tek başıma kaldım olmadı kaynanama gittim adımı nerdeyse çıkarıcaktı anneme gittim hepsinin yüzünü gördüm eşiminde aynı şekil tam bi anacı çıktı bende ya olduğun ilden ev tutarsın ya da boşarım seni ben yaşamıyorum dedim mecbur ev tuttu ona kalsa ben hala orda burda sürünüyordum o yüzden ua gidicekse sende gidiceksin ya da unut ve az olsun öz olsun diyiceksin
(1,444 puan) tarafından
Ayrıca soğukluk oluyor eşinin gözüde kayar ne kadar güvensen bile şüphe bile kalır en ufak tartışmanızda çünkü görmüyorsun naptığını
0 oy
(3,084 puan) tarafından
Gurbette değil de bana yardim edebilecek ailemin yanında olsam kabul ederdim 
0 oy
(4,318 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum kuzum 

Benim eşimde bugün geldi 2 senelik yurt dışı işi var gitmek istiyorum dedi beni babamın yanına memlekete bırakacakmış öyle dedi bende o kadar uzun ayrı kalmadım kafam karışık rabbim hayırlısı neyse onu yaptırsın bizlere 
0 oy
(587 puan) tarafından
Bence yanınızda olması daha iyi eşi asker arkadaşım var tek çocuk buyuttugunu ve çok zorlandığını söyleyip duruyor. Yarın birgün hastalık vs olur tek başınıza gerçekten uğraşmak çok zor olur. Ve mesela çocukta da baba özlemi felan cok
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ben bir gün bile ayrı kalamıyorum sizi bilemem :) 
0 oy
(6,931 puan) tarafından
İşi ne ona bağlı devlet memuru ise pek sesimi çıkarmam memuriyeti yanmasın diye ama değilse gidemez az olsun benim yanımda olsun 
0 oy
(984 puan) tarafından
Valla değil başka şehri iş çıkışı markete uğrasa yolunu gözlüyorum 10 dk geç kaldı diye :)) kapıdan girer girmez çocukla ilgilenir üstümden alır yükünü kendi dışarı çıkıyor bazen varlığına şükrediyorum kıymetini anlayıp iki çocuğum olsa markete de göndermem herhalde :))
tarafından
Evet biz de öyleyiz normalde
0 oy
tarafından
Yanımda olsun iki kuruş az alsın 
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Yanımda olsun üç beş kuruş eksik olsun.
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Cocuk olsun olmasın ben aksam oturup da beraber yiyip icemeyeceksem niye evlendim parasını yemeye mi değil 1 sene 1 hafta bile yollamam
tarafından
Dimi çok zor bir karar o yüzden benim için
(13,783 puan) tarafından
Hayırlısı neyse Allah o kararı verdirsin canım
0 oy
(1,067 puan) tarafından
15 senedır eşim dışarıda yurt dışı,şehir dışı ben alıştım yapabiliyor her zorluğun üstündeyse gelebılıyorum hamdolsun ama bu bırazda sana bağlı
tarafından
Ben çok zorlanıyorm yani bilemiyorum kararsızım ya ;((
0 oy
(4,058 puan) tarafından

Valla diyelim asgari ücret alıyordu orda 5 katını alacak. Bunun için 1 ay dayanırım. Sonra bizim de oraya gitmemiz lazım ama:) Yoksa 20binden 40 bine çikacak mesela bunun için 1 yıl dayanılmaz. Kendi orda büyük ihtimal senden kat kat rahat olacak. Sen çocuklarla ya sabır çekeceksin. Sakın gönderme. 

tarafından
Evet o yüzden çok kararsızım;((
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ben yollamam yanımızda olsun 
tarafından
Ben de hiç istemiyorum ama kararsızm da
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Hayat şartları zor tabi. Hele ki iki çocukla eşine çok ihtiyaç duyuyorsundur paradan ziyade. Market alışverişi,  hastane, postane gibi işlerde. Eliniz sıkışıksa ve gittiğinde rahatlayacaksaniz düşünülebilir. Benim eşim 22 gün boyunca 38 km uzakta gece 2'ye kadar çalıştı. Sabah 7 de gidiyordu. Isyerinde uyuma şansı vardı ama ne olur ne olmaz yine de geliyordu. Ona rağmen gün içinde o kadar zorlandım ki.
tarafından
Dimi ya çok zor ;(((
0 oy
(689 puan) tarafından
Gitmeme sansi varsa göndermem kesin net 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Ben olsam izin vermem. Ne gerek var azıcık maaşı artacak diye düzenimi bozmaya. Hem emin ol eşin orada sen yokken genelde dışarıda yiyip içecek. Kâr için gittiği paranın mânâsı kalmaz 
tarafından
Çok kararsızım. Maasta az bir şey değil aslında şöyle ki bir yıl sabredersek o artmış olan maaşı devam edecek on bin lira kadar.. bilemiyorum ya
0 oy
(11,567 puan) tarafından
İki çocukla akşama kadar zor idare esen ben 1 yıllık hiç göndermem. 6 aylığına askere bile izin vermedim çocuktan önce olsaydı neyse

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde turnalar (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde turnalar (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.

410,757 soru