Bizim hikayemiz yarim kaldı ama yazacağım
2017nin sonu 2018in başıydı o aralar bir işte çalışıyordum eşim sürekli instegramdan mesaj atiyordu ama görmemezlikten geliyordum sonra bir gün işten ayrıldım kavga dövüş çok sinirliydim ve tam o sinirle yürürken esim yine yazdı bende bütün sinirimi ondan çıkarmıştım ve aşkımız kavgayla başladı dedikleri gibi oldu öyle birseydiki o soruyor ben hem kızı hem cevap veriyordum sonra bana sana iş bulim ayağına dahada yazmaya başladı sürekli buluşmak istiyordu ama bende gorusmek istemediğim için eliyordum gel zaman git zaman ben bir fabrikaya girdim onunla saatlerimiz aynıydı ama sabah 5.6 lira kadar konuşup 1 saat uyuyup ise giderdik.
Bu süre çok sürmedi 2018 şubatın sonunda onun olduğu tarafa iskura iş başvurusu icinmiydi birsey için çağırdılar bende sığır makyaj fabrikadan izin alıp çıkmışım bir tipsizimki sorma konuşurken merkeze gelicem dedim o benden önce hazirlanip gelmişti trasa gitmiş hazırlanmış süslenmiş gelmiş çok bakimliydi yani benim.o paspal halime onun o bakımı fazlaydi
O zaman bir kafeye girdik orda 3.5 kişi oturuyordu ordan kaldırdı başka yere geçtik aslında ordan anlamaliydim kıskançlığını ahhhh ***** kafamm...
Orada otururken kahve siparişi isterken şey dedi bana
Benimle ciddi isen kahve içelim yoksa birbirimizin zamanını almayalım dedi.
Ben buna bir düştüm aklımda hiç evlilik yok ve bende tamam dedim oturduk o gün resmi olmasada sevgililik dönemimiz başlamış bulundu
Mart 10 eşimin doğum günü biz şubatın sonunda görüşmüştük martin 10unda bir cafede doğum gününü kutladım oda bana bir kutu hazırlamıştı hediye o zaman resmi olarak başlattık sevgili olduk
Sonrasında 1 hafta sonra ailesiyle tanıştım.ailesiyle tanıştıktan sonra hersey cok hızlı gelişti onlar sürekli ailem ile görüşmek istiyordu gel zaman git zaman nisanın başında ailem ile tanistilar haziranda söz nişan yaptık sonra 2019 Nisan ayında evlendik
Ama eşime öyle bağlıyımki böyle deli gibi birseydim onsuz nefes alamazdim saatlerce konuşur saatlerce yanından kalkmazdim o evdeyken 1 bardak bile kaldirmazdim yanından kalkmamak için anneme giderdim 1 gün geçsin sabahın köründe kalkar giderdim tabi eşim ilk sene gece vardiyasindaydi gündüz bende onla yatardım ee özlüyorum tabi
2020 aralikta çat bir gün karardı hayatım dahada düzelmedi
Ne evliligimden birsey anladım nede yaşadıklarımı anlayabildim
Çocuğum yoktu ilki kalbi durmuştu doktor sonrasında kısırlık için doktora yönlendirdi, vel hasıl aralıkta eşim.bir gün iş çıkınca tutuklandı ve mahkemeye çıktı o gün şerbest kaldı sonrasında mahkeme sürecimiz oldu 2021 haziran ayına kadar 8 mahkeme gördük hep erteleniyordu ve eşim şerberst kalıyordu, şubat ayının sonunda hamile olduğumu öğrendim haziranın 10unda eşim tutuklandı cezaevine girdi ,
O nefes alamadığım onsuz yaşayamam dediğim adam 3 .4.senedir yok ve ben bir çocuk büyütüyorum eşimi o kDar cok seviyorum ki 4 senedir gram azalmadı sevgim.
Ama o kadar yorgunumki geldiğinde bu telafi edemediğimiz herseyin fazlasıyla acısını cikaricam
Ama.ben çok büyük knustum rabbimde al sana dedi verdi başıma bu imtihanı.
Vel hasıl çok seviyorum iyiki benim eşim iyiki hayatımda onun sevgisini, aşkını, oğlumuzu, yuvamız herseyi çok seviyorum