0 oy
1,047 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Skskskksksks

31 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Ben ilk okul 7 sınıfta sevgili olduk ayrıldık lise 2 de tekrar sevgili olduk uzak mesafe sadece telefonda konuşuyoruz lise 3 nisanladik ailevi sorunlardan kaçtık asker yolu bekledim çok herkesi imrendirecek bı iliskimiz vardi ama şimdi ayrıyız o kadar üzülüyorum 3 tane çocuğum var rabbim evine yuvasına doğru yolu bulup döndürsun dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden
tarafından
İnanırım tabi ama insanları anlamıyorum kim niye yapıyor böyle şeyler inşallah zamanla herşey çok güzel olur üzüldüm sizin adınıza
(32 puan) tarafından
Dua ediyorum rabbim hayırlı ve doğru şeklide yanlis insanlardan uzaklaşıp yuvama geri dönmesini istiyorum
(5,464 puan) tarafından
İlkolkul 7 de b.okundan kale yapan ben :D
(32 puan) tarafından
Ama birlikte büyümek birlikte herşeyin ustesinden geldik ins rabbim kolaylıkla suanki içinde bulunduğum derttende kurtarır kaç kere ayrılmayı denedik sanki bı bütün gibi kopamiyoruz
(5,464 puan) tarafından
Yani inşallah atlatırsınız ama ben birlikte büyüme olayını mantıklı bulmuyorum. Kişinin bireyselliği gelişmiyor asla. Karşısındakine bağımlı oluyor. Onsuz bir hayatın varolabileceğini düşünemiyor
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Eşimin yakın arkadaşı ile benim yakın arkadaşım sevgiliydi. O zaman arkadaşından benim numaramı istemiş, o da sormadan veremem demiş. Bana sorunca da bende instagramdan yazsın dedim ama beyefendi sosyal medya kullanmadığı için telefon numaramı verdi arkadaşı. O gece konuştuk ama ikimizde nefret ettik birbirimizden. Hatta ben numarasını bile sildim gereksiz diye. Sonra birkaç ay sonra arkadaşım sevgilisi ile kavga etti, oğlanda bizi barıştır dedi, ben de onları habersiz buluşturdum. Benimki de geldi tamamen tesadüf, ama yalan yok görünce baya etkilendim. Ama bu beyefendi benim sevgilim var sandığı için elimi bile sıkıp tokalaşmadı. Birkaç gün sonra gece mesaj attı, konuşmaya başladık. 3 sene ilişki, 2 senedir de evliyiz.
tarafından
Daim olsun canım büyük aşklar nefretle başlar sözü sizde can bulmuş :)
(2,606 puan) tarafından
Can mı buldu yoksa hata mı oldu bilmiyorum. İkimizde manyağın tekiyiz, hayat o kadar kolay olmuyor o yüzden
tarafından
Hayat her türlü zor be
0 oy
tarafından
Konuştuğum bir kaç kişi olmuştu o zamana kadar ama hiç kimse bana onun kadar değer vermedi . Değer veriyor gibi gözükenler ya ******** çıktı zarar vermeye çalıştı yada aldattı . Ama doğamızda mi var benim şal.kligim mi bilmiyorum en çok onu istemedim . Beğenme hoşlanma hiç bişey yoktu . Öyle güzel seviyordu ki kıyamıyordum . Beni hiç kırmadı incitmedi. Yinede ondan kaçtım . Öyle bir gün geldi ki ortada hiç bişey yokken evlenme teklifi etti . Ağzım dilim bağlandı o yüzüğü taktı . Allem etti kallem etti bir kaç ayda anasını babasını başımıza bela etti (evlendikten sonra öğrendim bu işi yapmazsaniz canıma kıyarım demiş ) bir baktım evlenmişiz . 8 yıl oldu acısıyla tatlısıyla. Kötü gunler de oldu mutluluktan ağladığımiz günlerde . İki çocuğumuz var ve şu an ben onu daha çok seviyorum. Onun bana olan sevgisi ilgisi hiç değişmedi. Bense ona yıllar geçtikçe dahada aşık oluyorum. 
tarafından
Ay maşallah maşallah daim olsun canım ❤️
0 oy
(4,133 puan) tarafından

Hani şu üniversitede iki yakın arkadaşın birbirine verdiği bi söz olur ya evlenemezsek birbirimizle evlenelim diye tam olarak öyle başladı evlenemedik ikimiz evlenelim derken aşık olduk :D

tarafından
Hahaha çok iyi yaa :)
(4,133 puan) tarafından
En azından evlenmeden önce neyle karşılacağımı biliyordum kaynana dışında :D
tarafından
Ya sjsjsjs
0 oy
(8,672 puan) tarafından
İlk eşimin yeniyle sevgiliydim ozamanlar eşim beni biliyomus sonra yeniyle ayrıldık sonra eşim 1 hafta sonra bana yazdı aşık olmuş ama hiç görmedim ozamana kadar yeni göstermis ilkte aşık digildim arkadaş konustuk eşimle sonra sevdim aşık oldum liseye gidiyodum kaçarak evlendik
tarafından
Sevginiz saygınız daim olsun ❤️
0 oy
(996 puan) tarafından
İkinci buluşmamız nikah masasında oldu artık anla :D işin esprisi arada mesafe vardı tanıştık ilk buluştuk ben okeyim dedim o da öyle birbirimizi ikinci görüşümüz evlenirken oldu. Daha çok tanısaydım dermiyim evet ama pişman değilim ve ben onla o da benle oluruz zaten birbirimizi ancak. Biz idare ederiz huy olarak yani gene de o olurdu o yüzden erken olmasının bir zararı olmadı bana şükür üç sene oldu inişi çıkışı bol sevgimizden birşey kaybetmedik zaten benim mesleğim vardı o yüzden pek gözüm korkmadı açıkçası okulu, işi bıraksaydım keşkem çok olurdu doğru zamanda karşıma çıktığını düşünüyorum. Rabbim hepimizin yuvasına huzuru ağız tadını eksik etmesin inşallah 
tarafından
Yaaa baya iyi ikinci buluşmada evlenmek:) amin daim olsun sizinde sevginiz ❤️
(996 puan) tarafından
Amin cümlemizin insallah ♥️♥️♥️
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Aslında aynı yerde bir mahalle ötede oturuyormuş ama hiç karşılaşmadık 23 Aralık 2013 de  facebooktan tanıştık sonra konuşmaya başladık meğer kuzeni ile aynı siniftaymisim lisede sonra okulun kapısının önüne geldi orda işte geldi elimi sıktı merhaba falan dedi bir başladı yaklaşık 4 yıl sevgili kaldık bir yıl nişanı kaldık 6 yıldır da evliyiz 3 yaşında bir kızımız var yaklaşık 11 senedir beraberiz 
tarafından
Maşallah canım ❤️
0 oy
(13,731 puan) tarafından

2018 arkadaşlar tanıştırdı 

Daha doğrusu benim kız arkadaşım onun arkadaşıyla birlikte idi. Resmimi görüp tanıştırın diye ısrar etmiş güya yemek yemeğe onların restorana gittik benim haberim yok orda gördüm bizim masa yanından kasaya geçti dedim adam :D

Oturma izni sürem geçmiş karakola aldılar beni numaramiz fln yok haberi olmuş geldi konuşmuş giriş çikiş izni çıkarttı aldı beni karakoldan 

Bi gün nezarette kaldım vejetaryenim o zaman dişarıdan da yemıyorum bana soğanlı yumurta yapıp getirmişti:D

Neyse böyle başladı işlemlerim oldu çıkıyoruz o ara ev baktık bulduk beraber yaşamaya başladık 

Altı ay geçti tutturdu evlenelim 

Ben ilk evliliğimden çocuk olmuyor diye ayrıldım hem benden beş yaş küçüktu erteledim hep evliliği 

Seneler geçti evdekilerı artık evlenın diye yoğun baskı vardı ikimizde çalışıyoruz birıkım yapıyoruz fln iki bucuk aylık hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu 

İşten ayrıldım artık dinlemedi beni kimse memleketten evrakları istedik evlendik daha doğrusu nikahımıza geç kalıp bi şekilde geçtik nikahtan:D

Kızım doğdu....

Ultra prime sakin bebektı tutturdum oğlum olsun 

Hep oğlum olsun istemişim ama düşünüyorum Defne şans eseri oldu daha olmaz . Defne on aylikken hamile kaldım şükür Efem doğdu

Şükür annelikten mahrum geçecem bu dünyadan niye onunda hayatını karartayım diye düşünürken hem kız hem oğlan annesi oldum ,koca ayı yanımda, dünyalara bedel kayınannem var ,her gün şükür ediyorum 

Defnem boğazi şişmişti toparladı sarılıp uyumak istedi onun yatağında aşka geldim dokturdum okuyanın sabrına sağlık ♥️

tarafından
Rabbım mutluluğunuzu daim etsin kuzum
tarafından
Yaaa bende diyorum ki efenin eksik duası nerde :D ahahahah mutluluğun daim olsun bitanem benim
tarafından
Ben şimdi burda rehberdim de gece clubunde tanıştım falan yazmayla uğraşamam ona bile linç kasacak zihniyetler mevcut
(13,731 puan) tarafından
Beybi Allah razı olsun:)

Aşkım yav kolik olsa da olsun yeterki erkek olsun demişliğim var Efe bey her şeyi tattırdı sağolsun ahdscjm
tarafından
Haha sizinde farklı güzelmiş hikayeniz daim olsun ❤️
0 oy
tarafından

Bizim hikayemiz yarim kaldı ama yazacağım <3

2017nin sonu 2018in başıydı o aralar bir işte çalışıyordum eşim sürekli instegramdan mesaj atiyordu ama görmemezlikten geliyordum sonra bir gün işten ayrıldım kavga dövüş çok sinirliydim ve tam o sinirle yürürken esim yine yazdı bende bütün sinirimi ondan çıkarmıştım ve aşkımız kavgayla başladı dedikleri gibi oldu öyle birseydiki o soruyor ben hem kızı hem cevap veriyordum sonra bana sana iş bulim ayağına dahada yazmaya başladı sürekli buluşmak istiyordu ama bende gorusmek istemediğim için eliyordum gel zaman git zaman ben bir fabrikaya girdim onunla saatlerimiz aynıydı ama sabah 5.6 lira kadar konuşup 1 saat uyuyup ise giderdik.

Bu süre çok sürmedi 2018 şubatın sonunda onun olduğu tarafa iskura iş başvurusu icinmiydi birsey için çağırdılar bende sığır makyaj fabrikadan izin alıp çıkmışım bir tipsizimki sorma konuşurken merkeze gelicem dedim o benden önce hazirlanip gelmişti trasa gitmiş hazırlanmış süslenmiş gelmiş çok bakimliydi yani benim.o paspal halime onun o bakımı fazlaydi:)

O zaman bir kafeye girdik orda 3.5 kişi oturuyordu ordan kaldırdı başka yere geçtik aslında ordan anlamaliydim kıskançlığını ahhhh ***** kafamm...

Orada otururken kahve siparişi isterken şey dedi bana 

Benimle ciddi isen kahve içelim yoksa birbirimizin zamanını almayalım dedi.

Ben buna bir düştüm aklımda hiç evlilik yok ve bende tamam dedim oturduk o gün resmi olmasada sevgililik dönemimiz başlamış bulundu :)

Mart 10 eşimin doğum günü biz şubatın sonunda görüşmüştük martin 10unda bir cafede doğum gününü kutladım oda bana bir kutu hazırlamıştı hediye o zaman resmi olarak başlattık sevgili olduk 

Sonrasında 1 hafta sonra ailesiyle tanıştım.ailesiyle tanıştıktan sonra hersey cok hızlı gelişti onlar sürekli ailem ile görüşmek istiyordu gel zaman git zaman nisanın başında ailem ile tanistilar haziranda  söz nişan yaptık sonra 2019 Nisan ayında evlendik :)

<3

Ama eşime öyle bağlıyımki böyle deli gibi birseydim onsuz nefes alamazdim saatlerce konuşur saatlerce yanından kalkmazdim o evdeyken 1 bardak bile kaldirmazdim yanından kalkmamak için anneme giderdim 1 gün geçsin sabahın köründe kalkar giderdim tabi eşim ilk sene gece vardiyasindaydi gündüz bende onla yatardım ee özlüyorum tabi ;)

2020 aralikta çat bir gün karardı hayatım dahada düzelmedi;)

Ne evliligimden birsey anladım nede yaşadıklarımı anlayabildim

Çocuğum yoktu ilki kalbi durmuştu doktor sonrasında kısırlık için doktora yönlendirdi, vel hasıl aralıkta  eşim.bir gün iş çıkınca tutuklandı ve mahkemeye çıktı o gün şerbest kaldı sonrasında mahkeme sürecimiz oldu 2021 haziran ayına kadar 8 mahkeme gördük hep erteleniyordu ve eşim şerberst kalıyordu, şubat ayının sonunda hamile olduğumu öğrendim haziranın 10unda eşim tutuklandı cezaevine girdi ,

O nefes alamadığım onsuz yaşayamam dediğim adam 3 .4.senedir yok ve ben bir çocuk büyütüyorum eşimi o kDar cok seviyorum ki 4 senedir gram azalmadı sevgim.

Ama o kadar yorgunumki geldiğinde bu telafi edemediğimiz herseyin fazlasıyla acısını cikaricam;)

Ama.ben çok büyük knustum rabbimde al sana dedi verdi başıma bu imtihanı.

Vel hasıl çok seviyorum iyiki benim eşim iyiki hayatımda onun sevgisini, aşkını, oğlumuzu, yuvamız herseyi çok seviyorum <3

(55 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi sabah sabah ağlamamak için zor tuttum kendimi :/
(7,531 puan) tarafından
Aaa çok üzüldüm ya .merakta ediyorum niye öyle oldu ne zman çıkacak diye
tarafından
Çok geçmiş olsun bir an önce kavuşmanız dileğiyle canım :(
0 oy
(4,049 puan) tarafından

Bence size gereken bir kaç gün tatil yapmak çocukları iki üç günlüğüne bir yere bırakın ve kendinize vakit ayırın o zaman herşey düzelir.

Bende eşimle 20 yaşımin başlarında tanıştım internetten ahlakım konuşma üslubum onun çok hoşuna gidiyormuş o zamanlar pandemiden dolayı dersler online idi gruplar vardı oradan tanıştık benim ağır başlı olmam kimseyle laubali olmamam çok hoşuna gitmiş ben anlamıştım bana karşı duygularının olduğumu ama benim için ilk olduğu için hiç bişey yapmadım kaç defa sinyal verdi bilerek bilmemezlikten geldim hatta bana başlarda bacım dedi bende içimden bacı dediğin kız seni kendine aşık edecek dedim gerçekten de öyle oldu neyse işin sonucu ben ona açıldım o da heyecandan havalara uçtu konuştuk telden bir buçuk yıl sonra benim için Van'a geldi yüz yüze görüştük birbirimizi daha çok sevip bağlandık aileleri devreye soktuk 25 Nisan 2023 de nişan oldu hiç uzatmadan 29 temmuz 2023 de evlendik şimdi aşkımızın meyvesini taşıyorum karnimda dört gözle hayırlısı ile sağlıkla doğmasını bekliyoruz ve elhamdülillah hala birbirimizi Allah için çok seviyoruz<3<3:angel:

tarafından
Daim olsun canım ❤️
(4,049 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim
0 oy
tarafından
Çok uzun yazmaya gözüm almadı toplamda 11 yıldır tanıyoruz bir birimizi 
tarafından
Haha o da iyi :) daim olsun ❤️
0 oy
(463 puan) tarafından
Ben İstanbul'a çalışmaya gitmiştim iş arıyordum bunun ortak olduğu iş yerine gittim patron derken bir baktım sevgili olduk sonra farmoliteleri atlayıp yıldırım nikahı kiydik çocuk falan derken kızım 6 aylıkken yani 1 ay önce şiddet uyguladığı için boşanma davası açtım şuan da boşanma aşamasındayim.
(801 puan) tarafından
Gecmis olsun uzuldum.Neden siddet uyguladi ki
tarafından
Yaa geçmiş olsun canım umarım en hayırlısı olur hakkınızda
0 oy
(7,531 puan) tarafından

Ben biraz mantık evliliği yaptım.  Tabiki seviyorum eşimi oda beni seviyor ilgileniyor.  Evine barkina sahip çıkıyor.  Çocuklarıyla ilgilenir ihtiyaçlarını alır.  Bana şiddet uygulamaz. Hastalandigimda yanımda olur doktora kendisi götürür arabasiyla. 

Evlilik yildonumuyle arası pek yoktur öyle seylerle ilgilenmez . Dogum günümnde pasta alır yeriz mesela :)

tarafından
Anladım canım daim olsun
0 oy
(888 puan) tarafından
Ben görücü usulü evlendım 15 sene oldu hamdolsun Allah’a 
tarafından
İyi bakalım önemli olan zaten saygı sevgi çerçevesinde ilişkiyi sürdürmek
0 oy
(17,979 puan) tarafından
Kimse için hayatımın akışını değiştirmem ya gerçekten çok mantıklıyım ya da gerçekten çok aşık olmadım bilemiyorum. 
tarafından
Valla bakarsan bende öyle derdim ama işte mantık devre dışı oluyor malesef
(17,979 puan) tarafından
Ben olgun yaşımda tanıştım evlendim eşimle belki ondandir belki önce mantık sonra.duygu olarak baktığım içindir
tarafından
Yaaa işte ergenlikte verilen kararlarin ceremesini çekiyorum bende
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Biz ünide tanıştık sonra bı baktım evlenmişiz.
tarafından
İyi bakalım canım
0 oy
(780 puan) tarafından
Ya bizi aşk hikayesi falan yok direkt görücü usulü ama sonradan aşk var tabii ki
tarafından
Önemli olan da o tabi saygıyı sevgiyi sürdürmek
(780 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(9,954 puan) tarafından
Bizim öyle dolu coşkulu bir aşk hikayemiz yok o beni görmüş beğenmiş dediğine göre aşık olmuş açıldı bana 10 gün sonra sozlendik 1 buçuk yıla yakın nişanlı kalıp evlendik 10 yıldır evliyiz 3 üncü çocuğa hamileyim BİTTİ:):))))
tarafından
Maşallah daim olsun:)
0 oy
(678 puan) tarafından

Aynı köydeniz, ben ona abi diyordum ya çocukluğumdan beri beğeniyordum ama öyle hoşlanma gibi değil. Yakışıklı geliyordu gözüme. Sevdiğim Bi ünlüye benzetiyordum. (gerçi adam evlenince çöktü ama neyse :D) o benim farkımda bile değildi çünkü aramızda 12 yaş var. 18 yaşındaydım instagramdan konuşmaya başladık ama normal konuşuyorduk ona sordum niye evlenmedin diye o da senin gibi birini bulamadım demişti. O an çok ağlamıştım beni sevmiş diye. Annemler izin vermez diye. Öyle de oldu zaten. Normalde çok severlerdi eşimi ama iş başka olunca nefret ettiler. Sadece yaşı büyük diye ve ben küçüğüm diye. Bir sene konuştuk annem yüzünden ayrıldık ama severek ayrıldık sonra olmadı yine konuşmaya başladık. 2021 mart ayında canıma tak etti. Köydeyim telefonum yok babamlar hiçbir şeye izin vermiyor her hareketim batıyor onlara. Bi gaza geldim eşime dedim gel kaçır beni. O oralı değildi aileni üzme dedi ama beni sevdiği için de hayır diyemedi. Kaçtım gittim.. Kaçtığım gün pişman olup geri geldim. Ama yine de evlendik. O da zar zor araya dayım girdi babamın arkadaşı girdi ikna ettiler. 2 ay içinde evlendik. Çok da güzel oldu. Şimdi 2 yaşında bir kızımız var 31 haftalık oğluma hamileyim. Eşimi çok seviyorum o da aynı şekilde. Bir gün olsun bir şeyim eksik olmadı. Her zaman mutluluğumu istedi. Sen benim için aileni karşına aldın dedi yeri geldi her şeye sustu. Şimdi annemler eşimi çok seviyor. Hatta annem bana kızıyor adamı darlama seninle yaşamak çok zor üzme onu diye. Herkes mutlu çok şükür. Başlarda çok zorluklar çektim, çektik ama değdi. Umarım ömrümün sonuna kadar da değer.. 

tarafından
Maşallah canım daim olsun sevginiz ❤️
0 oy
(410 puan) tarafından
İlla ki zaman içinde bazı şeyler değişiyor önemli olan saygı, sevgi arada ki bağ , önceden olan o heycan kalmıyor evlilik sorumluluk çocuk derken erkeklerde yıpranıyor galiba 

Sorunları konuşarak çözmek en iyisi beklentilerini isteklerini ona söyle, ve tabi onun sana karşı olan davranış ve yaptıkları da önemli 

Benim dört yıl sevgililik oldu sonra evlendik bebeğimiz doğdu ama hala bile ona sevgim aynı ve beni heyecanlandıriyor hala , önemli olan erkeğin de size olan davranışları, bizimde sorunlarımız tartışmalarimiz olur her evlilikte olur önemli olan baş edebilmek beraberce
tarafından
Yoruldum artık hatta yıprandım da diyebilirim bilmiyorum sonu nasıl olacak
(410 puan) tarafından
Bazen insan bir çıkmaz da gibi hissediyor Allah size güzel günler yaşatsın inşallah amin

İlgili bir soru bulunamadı

408,634 soru

12,279,341 cevap

37,840 kullanıcı

Kategoriler

...