Bizim evin orada bakkal vardı eşimde işten arta kalan zamanlarda oradaki ablaya yardıma geliyordu. 2018 senesinde ilk kez karşılaştık bakkala ekmek almaya diye indim. Saç baş yağ içinde üzerinde annemin önü kapanmayan parka vardı. Ayaklarımda fermuarları çekilmemiş postallar. Beyaz eşortman ve siyah çamaşır sulu tşört vardı. Bakkal hemen sokağın başında diye ekmek alıp gelicem diye ne bulduysam geçirdim üzerime işte. Bakkala gittim ekmek aldım kasada da eşim duruyordu. Bakkal sahibini sordum nerede diye. Niye ben beğenmedin mi dedi. Dedim sen kimsin seni neden beğeneyim filan sordum sadece dedim. Alacağımı aldım yazarsın dedim tamam dedi babana selam söyle dedi. Söylerim dedim bakkaldan çıktım. Neyse ilk gördüğünde benden hoşlanmış baya. İlk babamla tanışıyorlarmış zaten sonra annemle tanıştılar sonra kardeşimle tanışmışlar. 2019 senesinde eşimle arkadaş olduk. Sosyal hesaptan bulmaya çalıştım eşimi ama bulamadım. Bakkalda bir tane daha arkadaşımız vardı onu ekledim dedim kesin onda vardır diye. Buldum ekledim. Akşamına eşim kabul etti. İnstagramdan konuşmaya başladık o akşam gece yarısına kadar sonra sıkıldım numaramı verdim whatsapptan yaz buradan zor oluyor dedim. WhatsApptan konuşmaya başladık ettik. Ertesi günü cafeye gittik orada saatlerce konuştuk. İnsan gerçekten hissediyormuş evleneceği insanı o gün o hissi hissettim. Onun ertesi gününe şehir dışına kahvaltıya gitmiştik. Bazen eşime diyorum iyi cesaret fazla tanımadan benimle şehir dışına geldin filan diye. Belki ben gaspçıyım seni dağın tepesinde gasp edicem arabanı kaçırıcam filan diye. Eşimde hep der sende de iyi cesaret benimle geldin belki sapığım belki sana zarar vericem diye. Hep derim sende öyle tip yok bir kere yapmazdın bundan emindim diye söylerim hep. İşte 2019 senesinden bu zamana hep yan yana, dip dibe, el ele. Allah yanımdan, yamacımdan, gönlümden eksik etmesin onu. 2021 senesinde de evlendik eşim hep der hayatta ki bütün şansımı senden yana kullanmışım. Benimde hayatımda yaptığım en güzel doğrum.