0 oy
1,037 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Skskskksksks

31 Cevaplar

0 oy
(2,943 puan) tarafından
Ben üniversiteye hazırlanırken çok fazla maça giderdim. Olduğumuz şehrin tribün grubundaydı eşim. Çok yakın bir erkek arkadaşımla giderdik her hafta. Ablamın dersimize girdiği saatlere denk gelirdi bende o fırsat giderdim. Lig başladıktan sonra 3. Maçta falan fark ettim onu. Sonra da hep onu görmek icin gittim. Beni fark ettiğinde gitmeyi kestim.

Birgün bir mekanda parti düzenledim. Yakın bir arkadasım bir kızla geldi. Kız nasıl sarhoş. Telefonu bana verdi nolur erkek arkadasım mesaj atarsa benim gibi yaz ve durumu kurtar dedi. Çocuk yazdıkça bende kız gibi cevap verdim. Çocuk şüphelenmiş mekanı bulmus geldi. Elimde telefon ona yazarken gördü beni tabi patladık :) ben şok o daha şok. Ben aşık oldum. Bu yüzden ilişkisi var diye de gittiği yerlere uğramadım bile. Birgün Facebookta istek geldi. Ondandı. 3 gün kabul etmedim. Can attığını biliyorum kabul et yazmış. İyice u****oldum ve engelledim. Sonra ortak arkadaslarımızın olduğunu fark etmiş ve onlardan bana bulusma teklifi geldi gittim. Sonra bu geldi ortama. Açık açık konuştu benimle. Saçma bir şekilde başladık o gün. 2010du. 3 yıl önce evlendik. Rüya gibi başladı kabusa geçiş yaptık :) 
tarafından
Yalan yok sonunu iyi beklerdim ama sizinde bı yerden patlak vermiş :( ne yapmayı düşünüyorsunuz peki
(2,943 puan) tarafından
Hiçbirşey :) şimdilik beklediğim şeyler var bakalım olsun da.
-Reklam-
0 oy
(258 puan) tarafından
Biz aşağı yukarı 3 senelik evliyiz biz internette okeyde tanıştık konuştuk ayrıldık ilk gün ikinci gün tekrar konuşmaya başladık bir buçuk ay konuştuk ben babaanneme bakiyirdum o vefat etti babam harici eşimle konuştuğumu biliyordu herkez oğlan kardeşimle hiç gecimimiz yoktu birgün sinirlendim eşim evlenelim diyordu hesap kitap yaptık durum olmadigi için istemeye gelemedi bende kaçtım iyiki kacmisim şükür 7 aylık bir oğlumuz var Allah razı olsun bir dedigimi iki etmez evde hicbirsey eksik etmez alır yedirir içirir  hicbirseyde gözüm koymaz sevgimiz ilk günkü gibi i beni sever ilgisini her zaman hissederim
tarafından
Maşallah canım şu şartlar hepimizin içinden geçiyor malesef
Yani şartlarımız kötü olmasa belki bizde ilişkimizde kötü olmaz :(
(258 puan) tarafından
Öyle tabi canım ama şunu biliyirum ki eşim böyle yaomazdi yorgun olunca oldu nirmalde eşim hep yardım eder ama arada oluyor işte
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik :D babamın okey dediyse vardır bı bildiği dedim bende tamam dedim çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz özel günleri erkekler pek hatırlamıyo bizimde öyle ben derim hep tabi ki bizimde sıkıntılarımız var oluyo ama üstesinden gelmeye çalışıyoruz 
tarafından
Allah herkesin yuvasına huzur bereket versin
(6,897 puan) tarafından
Amin canım amin
0 oy
(883 puan) tarafından
İlk görüşte ikimizde aşık olduk unideydik 6 senenin sonundada evlendik 3 yıldır evliyiz hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum. Zor anlarımız oldu oluyorda hala ama sevmek için sebebimiz daha çok var her insanın kusurları var değişebiliyor ilk tanıdığın gibi kalmıyor önemli olan herşeye göğüs gerebilmek birlikte 
tarafından
Ayn öyle ama işte şu süreçler de çok yıpratıcı valla
0 oy
(6,255 puan) tarafından
Eşim ablamın kayini oluyor birbirimiz gördük beğendik sevdik istemeye geldi evet dedim şuan çok çok şükür 4,5 yıldır evliyiz 3 çocuğumuz var çok mutluyum 
tarafından
Ablanla eltisin demek oluyor demi :) ne güzel daim olsun canım
(6,255 puan) tarafından
Evet cnm öyle
0 oy
(798 puan) tarafından
birbirimizi ilk goruste begenmisiz ve unutamamisiz ilk 1 yil hic kimsenin yuzune bakmadim ona sadik kaldim hic bilmeden. aradan kac yil gecti sonra kavustuk birbirimize ve 1 cocugumuz var. ama dusundukce gozlerim doluyo nasil asiktim kimlerle ugrastim hayat cok tuhaf
tarafından
Öyle öyle insan çok sevince hatta nerelerden geldiğini görünce duygulaniyor işte bana da en çok bu koyuyor gözümün içine titreyerek bakan adamdan eser kalmadı be
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Bizim evin orada bakkal vardı eşimde işten arta kalan zamanlarda oradaki ablaya yardıma geliyordu. 2018 senesinde ilk kez karşılaştık bakkala ekmek almaya diye indim. Saç baş yağ içinde üzerinde annemin önü kapanmayan parka vardı. Ayaklarımda fermuarları çekilmemiş postallar. Beyaz eşortman ve siyah çamaşır sulu tşört vardı. Bakkal hemen sokağın başında diye ekmek alıp gelicem diye ne bulduysam geçirdim üzerime işte. Bakkala gittim ekmek aldım kasada da eşim duruyordu. Bakkal sahibini sordum nerede diye. Niye ben beğenmedin mi dedi. Dedim sen kimsin seni neden beğeneyim filan sordum sadece dedim. Alacağımı aldım yazarsın dedim tamam dedi babana selam söyle dedi. Söylerim dedim bakkaldan çıktım. Neyse ilk gördüğünde benden hoşlanmış baya. İlk babamla tanışıyorlarmış zaten sonra annemle tanıştılar sonra kardeşimle tanışmışlar. 2019 senesinde eşimle arkadaş olduk. Sosyal hesaptan bulmaya çalıştım eşimi ama bulamadım. Bakkalda bir tane daha arkadaşımız vardı onu ekledim dedim kesin onda vardır diye. Buldum ekledim. Akşamına eşim kabul etti. İnstagramdan konuşmaya başladık o akşam gece yarısına kadar sonra sıkıldım numaramı verdim whatsapptan yaz buradan zor oluyor dedim. WhatsApptan konuşmaya başladık ettik. Ertesi günü cafeye gittik orada saatlerce konuştuk. İnsan gerçekten hissediyormuş evleneceği insanı o gün o hissi hissettim. Onun ertesi gününe şehir dışına kahvaltıya gitmiştik. Bazen eşime diyorum iyi cesaret fazla tanımadan benimle şehir dışına geldin filan diye. Belki ben gaspçıyım seni dağın tepesinde gasp edicem arabanı kaçırıcam filan diye. Eşimde hep der sende de iyi cesaret benimle geldin belki sapığım belki sana zarar vericem diye. Hep derim sende öyle tip yok bir kere yapmazdın bundan emindim diye söylerim hep. İşte 2019 senesinden bu zamana hep yan yana, dip dibe, el ele. Allah yanımdan, yamacımdan, gönlümden eksik etmesin onu. 2021 senesinde de evlendik eşim hep der hayatta ki bütün şansımı senden yana kullanmışım. Benimde hayatımda yaptığım en güzel doğrum. 
tarafından
Maşallah canım daim olsun sevginiz ❤️
0 oy
(325 puan) tarafından
Çok kısa soyliyorum

Ben Almanya'da o Türkiye'de 

Pubg de tanıştık sonra Instagram istedi evet dedi sonra whastappde istedi tabikide  numaramı hemen vermedim sonra verdim sonra görüntülü konuştuk hergun sonra telefon hiç kapanmazdi hshsh uyurken bile nefesi duymasaydik hiç uyamazdik sonra evden kaçtım işte cunku babam çok kötü bı adamdi ee ne oldu 1hafta içinde elbise alış veriş kına mazeme aldık ve 1gun içinde gelinlik buldum oda 1magzada ilk gelinlik giydigmi aldım baskada denemedim 3ay sonra hamile kaldım guzel kızım dünyaya geldi şimdi yine hamileyim ve 12augsotsa gelcek inşhallah 
tarafından
Haha güzelmiş sizin de daim olsun canım
0 oy
(5,044 puan) tarafından
Ayy sen 8 e gıderken o 20 yaslarındaydı ve sana karşı bişeyler mi hissetmş
tarafından
Aramızda kimliğe göre 6 yaş var ama ailesi de tam olarak bilmiyor:) arkadaşlarından yola çıkınca 4 yaş fark oluyor askere erken gitmiş demek ki :) ve evet düşününce tuhaf ama o zamanda yasagimiz herşey o kadar güzeldi ki bilemiyorum benimde ilkim olduğu için belki de başka duygulara aşk demisimdir
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Canım şimdi geçim sıkıntısı var erkekler ondan dolayı bırakıyolar bişeyleri. Sen mesaj at kutla ara kutla kutlu olsun iyiki varsın de. Dilin aşınmaz en kotusu evlılıkte dil cimrisi olmak bence. Bak bizimde bugün ilk birbirimizi yüz yüze gördüğümüz gün. Eşim sehır dısından gelmişti güzel bir gün geçirmiştik. Bende bugunun anısına yazayım aşk hikayemi müsadenle.

8 temmuzdu 2011 bi arkadasım eşimi de tanıyo beni de bizi birbirimize uygun görüyo felan. Hem bana diyo bi cocuk var tanış hem ona diyo bi kız var tanıs aynı anda ikimizle yazısıyor biz istemiyoruz. Sonra diyo ki ya bi tanısın olmadı arkadas kalırsınız bana guvenın diyo. Oylece ıkna oluyoruz. Ama eşim beni facede görüyor diyor ki bu kız çok güzel bana bakmaz. Arkadasımda diyor o oyle biri değil takılma felan diyor. İlk mesajı atmasıyla baslıyoruz konusmaya. Ama öyle bir çekim olamaz 13 temmuza kadar konusuyoruz sonra eşim bana çıkma teklıf ediyor kabul ediyorum. 31 temmuz 2011 de yanıma geliyor ilk andan itibaren uçuşuyoruz birbirimize. O günü birlikte geçiriyoruz memlekete gidiyor felan derken okulu bitti o sene sonra sözümüz oldu istediler. Askere gitti askerde bana şiirler yazar okurdu telefonda. Askerden geldi nişanımızı yaptık sonrasında evlendik gurbete geldik. Evlenince herşeyin büyüsü bir anda bitiyor. Geçim sıkıntısı arasında bazen birbirine zaman ayırmaz oluyorsun. 5 yıl cocuk yapmadık bes yıl sonunda kızcem oldu bes yıl sonra da bir yavrum daha geliyor insallah 30. Haftadayım. İlk gün kü heyecan var mı yok ama hala aksamları o bu kapıdan içeri girince mutlu oluyorum. Elinden geleni yapar her isteğimizi gerçeklestirmeye calısır. Destek olur. Ben hatırlatırım mesela özel zamanlarımızı bugun su olmustu bu olmustu diye gulumser geçeriz. Sende öyle yap beklentiye girme. Ben ne zaman beklemesem o zaman bir sürpriz yapar bı cıcek felan gelir ne biliyim seni seviyorum lu çıkolata alır gelir. Beklentisizlik güzel ya. Sadece sev gitsin bacım hayat cok kısa
tarafından
Hikayeniz güzel aşkınız daim olsun ❤️
Ve evet beklentim oluyor istemsizce ama sevmek yetmiyor galiba yada o sevmeyi yanlış anlıyor bir insan bir insana bu kadar baskı yapmamalı diye düşünüyorum mesela 20 senelik arkadsim geldi bizde buluştuk kız gidecek annesine çağırdı beni göndermiyor bu böyle insanlardan uzaklastirmasi filan çok çok yoruyor yıpratıyor ne bileyim ya:( anlatsam bitmez sussam geçmez
(9,676 puan) tarafından
Oyle yaptıgı zamanlarda makul sekılde karsı cıkacaksın canım. Senin arkadaslarınla gorusmen ne kadar dogalsa benımde o denli doğal. Buna ihtiyacım var dıyıp küssede gitmelisin. Kafasına gore seni yalnızlastıramaz. Ha benım eşim hic biseyime karısmaz bu da bazen sıkıyo ama olsun karısmıyo cunku ben o fırsatı da vermıyorum.
tarafından
Ya işte kolay değil çıkıp gitmek malesef zaten kendisinin de çevresi yok vardı ama herkesten kendisini geri çekti bana da aynısını yaptı yıllardır hala yapıyor bir annemler bir annesi gittiğim yerler başka kimse yok yani bende de vurup kapıyı gideyim cesareti yok çünkü bazı şeyleri göze alamıyorum
Geri kafalilar yaşadıgim şehirde bu şehirdeki insanlar da benim ailem de onun ailesi de o da...
0 oy
(73 puan) tarafından
Son yazdıkların bende de geçerli sene 2015 te bir düğünde tanıştık  sonra feyste yazismaya başladık öyle derken okulu birakip herkesi karşıma alarak evlendm. Dersen pişman msn sonuna kadar hic kimse için hayatini degistirmeye değmez 
tarafından
Ayn öyle bir tane hayatımız var keşke keşke herşeyden önce kendimi hayatımı dusunseydim
(73 puan) tarafından
Aynen öyle şimdi ise çocuklarım iyi olsun yeter diyorum

İlgili bir soru bulunamadı

408,512 soru

12,274,566 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...