0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Bu soruyu arkadaşım adına soruyorum. Daha önce iyi arkadaş olduğu bir erkeğe aşık oldu.Durumu belli etmeye çalışsada anlatamadı ve direk söyledi.Asik olduğu erkek teşekkür etti ama duygularının karşılığının olmadığını söyledi. Arkadaşım da kendisini her yerden engellemsini rica etti.Cunku gerçekten çok aşık ve kendisi engellerse engeli geri açar.Ama aşık olduğu erkek bunu kesinlikle yapmayacağını söyledi.Arkadasim bu konuda çok ısrar etti ama başaramadı. Acaba bir ümit var mi

18 Cevaplar

+9 oy
(1,122 puan) tarafından
Çok çocukça geldi bana :) erkek bayağı olgun davranmış da kız ergen gibi. Kaç yaşlarında bunlar? 
(5,471 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
-Reklam-
+3 oy
(3,031 puan) tarafından

Kesin arkadaşınız dir :D  

(8,245 puan) tarafından
Cidden hep arkadaşları olur zaten .
(20,114 puan) tarafından
Yemiyoruz artık bu numaraları anlasalar keşke :D
(1,822 puan) tarafından
3 yil olmus o postu acalı. Cocuk ne alemde acaba şimdi
(7,132 puan) tarafından
Üstün zekalıymış çocuk . Uzamış lohusa sendromu geçirmiş arkadaş hemde 15 ay öyle diyor
(13,316 puan) tarafından
Uzamış lohusa depresyonu cidden baya uzun sürüyor kızlar hatta bebe iki yaşına gelene kadar anne de bebek de anca alışıyormuş birbirine. Bu kadar sert değilse de 8 yıllık evli iken benzerini yaşadım tabi benim eşim istiyordu benzer noktalar var sadece konuyla. Emmeyişi bebeğin de beni reddedişi daha fazla tetikledi. Tabi benim çocuğu zamanımda annem yanımdaydı . Oğlum da hala zor bir çocuk neler yaşadım neler anlatsam hepsini ya uyduruyor dersiniz ya da linçlersiniz.
+2 oy
(518 puan) tarafından
Bnce umitten ziyade kaç yıllık arkadaşım diye engellemek istememis
+1 oy
tarafından
Kız bayağı zeka sorunu yaşıyor belli ki erkek belki cinsel anlamda işime yarar kullanabilirim diye açık kapı bırakmış gel seni bı kullanıp atayım dese koşarak gider arkadaşın basiret bağlılığı böyle bı şey Allah yardım etsin. Kadınlar biraz akıllı olmalı ben bu konuları hoş bulmuyorum.
(2 puan) tarafından
Aslında aralarında çok kilometreler var.yani o anlamda kimse kimseyi kullanamaz.
0 oy
(87 puan) tarafından
Ümit var ama kendinide ezdirmesin bu kadar
(2 puan) tarafından
Nasıl olacak. Şu dakikadan sonra ne yapsin
(87 puan) tarafından
Beklesin ve ağırlığını korusun
0 oy
(8,634 puan) tarafından
Bu arkadaşın Kor kütük bırakır kendini buna 

Ve çocuk bu aşkın büyüklüğünü fark ederse ezer.

Çokta sy yapmasın erkekmi yok amanann reddediyse kendi bilir
(2 puan) tarafından
Yani öyle de işte gönül bu.Duygular baskınken söz geçmiyor. Bir de doğru düzgün dürüst gibi görünen bulunca sanırım.yoksa tabii ki erkek cok
0 oy
tarafından
Asık oldugu kisiden bir sure uzaklaşsın olacağı varsa olur zaten allah yazdiysa birlestirir onları ama olmayacaksa bir sekilde arkadasin sogur o kisiden 
0 oy
tarafından
İstemediğin yük gördügün bebegı naptın ondan bahset sen bırak arkadaş ayaklarını falan bebek noldu? 
(404 puan) tarafından
keske herkes anne baba olmasa
(1,321 puan) tarafından
Bende sordum merak ettim açıkçası nasıl oldular diye
(2 puan) tarafından
4.5 yaşında.Gercekten zor bir çocuk.Bu sürede defalarca çocuk psikiyatristine götürdük.Nedensiz ve uzun süre ağlayan bir çocuk.hala uğraşıyoruz. Mesela dün arkadaşım kahve içmeye çağırdı kafeye.Hadi gidelim mi dedik .Sadece bu cümle için 3 saat ağladı.
(404 puan) tarafından
acaba neden ? cocugu kabullenmemissiniz ki cocuk guvenli baglanma nedir bilmiyor demek ki
(2 puan) tarafından
Yok canım.onlar lohusa sendromuydu. Pandemi de wtkili oldu.bize teşhis olarak temkinli çocuk sendromu ve üstün zeka kondu.Olaylara bakış açısı farklı yani.Guvenli bağlanma vs sıkıntısı değil.ozellikle soyut olaylarda ağlama krizleri var.yani hiçbir zaman çikolata istiyorum diye ağlamıyor ama babam benden güzel resim çiziyor diye ağlıyor
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Eski postunuza baktım da çocuğunuzla aranız düzeldi mi acaba?

Eşinizle boşandınız mı?
(2 puan) tarafından
Yok boşanmadik.Cocugum 4.5 yaşında oldu.Hala çok zor bir çocuk.Bize kök söktürüypr
(1,321 puan) tarafından
Eşiniz kabullenebildi mi peki bu durumu. Çocukla arası nasıl . Zamanla düzelir. Bu yaşlarda olur böyle şeyler.
0 oy
(18,262 puan) tarafından
İyi de adam istemediğini söylemiş. Arkadaşın az gurur yapsa keşke. Valla gerisi sarkintiliga girer. Ayıptır. Hiç yakışık alacak bişey değil. 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Hayır tabiki. "Hayır demek hayır demektir" Bunu herkesin bi anlaması lazım artık. Beyefendi rencide etmemek ya da arkadaşlığını sevdiği için bitirmemek adına engellememiştir. Bir de engellemek ne ya. Ergen ergen
0 oy
(583 puan) tarafından

Ne bu çizgi film fragmanı mı :angel:

0 oy
(7,750 puan) tarafından
Sizin evliliğiniz ne oldu yıllar önce bir post paylaşmışsınız o çocuk ne oldu elinizde sevgigisiz merak ettim doğrusu.
(2 puan) tarafından
Azcık zahmet edip okursanız yukarıyi.Evliligimin size selamı var.cocuk üstün zekali çıktı şansa.yani sevgisizlik değil üstün zekaymis sıkıntı. 4.5 yaşında hala her gün kök söktürüyor. En son dün yer çekimini nasıl kaldırabilirim.yer çekimsiz ortam istiyorum diye  3 saat ağladı.
0 oy
(256 puan) tarafından
Sizin çocuğunuza ne oldu şimdi büyümüştür 4 yaşında filandir nerede ne yapıyor çok merak ettim 
(2 puan) tarafından
Sayfayı azcık yukarı kaldırınca okuyabilirsiniz
(2 puan) tarafından
Zaten kaç sene önceki konuya da şimdi yorum yazmışsınız ya.oradan da okuyabilirsiniz .Zekanızın az bir kısmını kullanmayın.daha iyisini yapabilirsiniz
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Yorumlarda önceki postunu okudum başta üzüldüm çocuğa ama o kadr yıl sonra olmuş zorluk cekmissiniz normaldir şuan çoğu zorluğu altalatmişsiniz ama sürekli ağlayan bir çocuk sabır ister biraz daha buyuse belki tam düzelir 

Rabbim sana sabır versin herşey gönlünüzce olsun
(2 puan) tarafından
Çok çok çok amin.Tanik olan arkadaşlarım böyle ağlarken bir tane çarp en azından sebepli ağlasın diyorlar ama bazı 4,5 yıldır dişimizi sıkıyoruz.Inanim ön dişlerim yamuldu.Cenemde  zona çıktı.esim bir ara 18 12 tansiyonla gezdi.Bu ağlamaları bitirdi bizi.Su anda arabada gidiyoruz diyelim canım ağlamak istedi diyor.swbebini o da bilmiyor. İçinden geliyor ama duramıyor işte.
(1,717 puan) tarafından
Doktor pki ağlaması için birşey demiyor mu belki başka sıkıntısı var birşeyi var bazen doktorlar bile bulamıyor uzmanlardan biri çıkıp bir neden buluyor
Vede acaba ilgimi çok bekliyor agalyinca siz hemn konusuyorsunuz aglamamasini için elinizden geleni yapıyorsunuz ondan da olabilir bir nevi simarik çocuk gibi
Ağlasa hiç elemeyin ağla içini dök için açılır gibi şeyler diyin rahat bırakın ağlaya ağlaya kendisi susar bir iki derken belki düzelir
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Kadının yaşı 16 17 erkeğin 40 lı yaşlar galiba ergence bir düşünce iradesi yokmu bu kadının 
0 oy
(101 puan) tarafından
Eski postunuzdn merk etim gercktnde  cidi anlmda    esinizle aranız nasil cocugunz nasıl alisabildiniz mi cocugunuza 
0 oy
(16,551 puan) tarafından
Umit yok arkadaş olmaz demiş işte daha ne umidi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
16 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (231 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 92 göst.
30 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 85 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu

401,987 soru

12,034,228 cevap

36,262 kullanıcı

...