0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (263 puan) tarafından
Aldatirken görür müsünüz ???

Ben  çok görüyorum bu sbah etkisnden cikamadim eve getirmişti cikın gidin diye bağriyordum 

Kalktiktan sonra heryerim uyuşmuştu

14 Cevaplar

+3 oy
(5,495 puan) tarafından
Burda aldatma postu çok okuma insan etkileniyo :)) ben hamileyken okuyordum gece yarısı kocama dik dik baktım uyandı :)) seni bogarim öyle birşey yaparsan demiştim :))
tarafından
Ben cezaevindeki kocama habere diyorum oda şaşırıyor:) saçmalıyorsun diyor
(5,495 puan) tarafından
Kız etkileniyo insan :)) erkeklerle mi aldatacak :))
tarafından
Valla işte etkileniyor :) habere soyleniyorum bu tokatta gitti ya orda kadın koguslarida var karsilasiyormusunux diyorum yok diyor
(5,495 puan) tarafından
Kötüyü dusunmeyelim biz oje döküp yakmak zorunda kalmayalım :))
-Reklam-
+1 oy
(364 puan) tarafından
Tamam haberci rüyalar vardır ama bir çok rüya bilinç altı bence. Sürekli böyle bir kaygı endişe içerisinde misiniz?
(263 puan) tarafından
Evet amcasi rusya ya calismaya gitmişi megerse orada birini bulmuş 27. Senesini birakip rusyadaki olaninla evelenecemiş çok etkilenmiştim yengesinin durumu beni cok üzmüştü ... kadincağiz perisan haldeydi belki ondadir
+1 oy
(4,015 puan) tarafından

Ayy ben çok görüyordum Sabah kalktıp eşimin kolunu ısırıyordum bana bakip niye ısırdın deli diyor bende beni rüyamda niye aldattın dedim bir an gülüyor seni verene kurban benim gözüm senden başkasını görmez ki ve beni ne halde görüyor ayıp cane çok ayıp diyip sarılıyor,biraz psikopatm da :D

0 oy
(1,315 puan) tarafından
Birkaç kere beni aldatırken gördüm ama rüyalarımda kendim aldatırken daha çok gördüm :D
0 oy
(5,338 puan) tarafından
Burda ki aldatma postlarından cok etkileniyorum bende  bir keresinde ruyamda yurtdisinda yasiyoruz uzerime kuma getirdi benim memlekete gitmemede izin vermiyordu ruyamda o kadar cok agladim ki anlatamam garibimin hic birseyden haberi yok o gun butun gun triplendim bos yere
(263 puan) tarafından
Gercekten vardiyali calisiyor eşim sabah geldi ne oldu sana dedi bi tuaf bakiyorsun dedi .... deidm birsey yok uykumu alamadim dedim ama hâla etkisindeyim
0 oy
(12,662 puan) tarafından
1 kere gördüm o da benim eski bir arkadaşımla. ama eşim tanımıyor bile, görmemiştir hiçbir yerde. 1hafta etkisinden çıkamadım
0 oy
(2,497 puan) tarafından
Bende cok goruyorm canm ama burda aldatma pistlarindan sonra gordum bikere ve cok gercekciydi hatta uyandgmda agladim ruyaymis diye.yanj bilinc alti oluyor genellikle ben cok korktum ve esimlede konusmadim cok gervekciydi ve cok etkilendim anlatamiyorm bile cok kotuydu.elinden geldgince burdaki aldatma postlarna girme derim
(263 puan) tarafından
Dedim ya bendeuyaninca heryerim uyuşmustu direk koltuğa bakmiştim cünkü orda oturmuşlardı bağiyiyordum cikinnnn gidinnn bu evden diye  :( hâla tuaf hissediyorum
0 oy
(19,528 puan) tarafından
Ben buranın etkisiyle çok görüyorum. 
0 oy
(780 puan) tarafından
Görmez miyim canım özellikle buradaki postları okuduktan sonra çok görüyorum ondan sonra işten eve geliyor ben de bir kayış surat
0 oy
(648 puan) tarafından
Ben gördüm. Ve sık sık son dönemler hep boşandğımızı görüyordum. 1 2 ay sonra eşim vefat etti
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Kafanda çok kuruyorsun dur. Yılllaaaardır birlikteyiz. Bir kere bile görmedim
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Bir kere gördüm bende :D kaynanama kızdım gün içinde sende oğlunu savunuyodun diye 
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Kaç defa gördüm bilmiyorum eşime söylediğimde sen iyi değilsin der ve gerçekten bilinç altından çıkmıyor gün boyu etkisinde kalıyorum adama kızıyorum ama sadecee rüyada olduggunu anlatır bana 

rüyası bile korkunç yaaa
0 oy
(677 puan) tarafından

Ay evetttt gördüm. İki sefer ve evet insan etkisinden çıkamıyor. Eve geldiğinde bile yüzüne gülesim gelmiyordu. Eşime diyorum yalandan pis şey beni aldattın falan o da haklı olarak bırak aldatmayı rüyayı bile ben görmedim senin suçun diyor :D 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 61 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 525 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 705 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 375 göst.