+1 oy
485 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (344 puan) tarafından
Artık eşimin beni kırmasindan yok saymasindan bıktım.deger vermiyor kıskançlık yalanı altında bir yere götürmüyor millete bakıyorum kendime bakıyorum.gercekten boşa yaşıyormuş gibi hissediyorum.imkan varken imkansızlığı yaşamak beni yoruyor artık.hic bir şey yapmadan el üstünde tutulan insanlar tanıdım.benim ne günahım vardı da her fedakarlık bana nankörlük olarak döndü.arada kızım var ***** gibi hamile kaldım nasıl oldu anlamadım.artik aileme küfrediyor beddua ediyor.kimsenin bana etmediği küfürü ediyor.18 yaşındaki kaynıma iki üç senedir ben bakıyorum.bir iki defa kağıt işlerimi halletti diye üstünlük taslıyor ben 25 yaşındayım.bugune kadar saygısızlık edip kalbini kırmadım canları ne çektiyse o yemeği yaptım.en son dün eşimle kavga ederken yüksek sesle beni haksız bulduğunu söyledi.sen sus madem biliyorsun müdahale etseydin dedim .bana ne dedi .

Uzun ama anlatmaktan yoruldum......

Kafam uyuşuyor artık.daha önce eşimin bana bu davranışları yüzünden kaynanam ve kayinpederim araya girdi.onlarla bağımı kestim.yine uslanmiyor böyle devam edince küçük kaynım da artık bana cevap veriyor üste çıkıyor aynı evdeyiz ama onla da bağımı kestim.biyuk kaynım da nişanlı o da bizle kalıyor o da olup biteni nişanlısına anlatıyor.yazik gerçekten yazık.insanin sadece eşi iyi olursa yetiyor aslında ama eşi kotuyse kusur ariyorsa söylediğini sonra koz olarak kullanıyorsa bütün dünya sana iyi olsa da boş.ne günah işledim böyle bir kaderim oldu bilmiyorum.kendimi sorguluyorum.acaba yüzüm hiç mı gulmeyecek.Anne senin kızını bitirdiler senin kızın hergun ağlıyor.

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Rabbim ferahlık versin. Aslında sorun ailesi ile olsa uzaklaşırsan dert biterdi. Ama senın sorunun eşinle sanırım. Yapılacak şey bellı de imkanın var mı onu bilemem 
(344 puan) tarafından
Yapılacak şey belli.ah keşke ama öyle bir çıkmaza girdim ki çabaladikca batıyorum
-Reklam-
+1 oy
(2,203 puan) tarafından
Allah kolaylık versin nasıl bir eşle sınanıyorsun bilemiyorum ama fazla fedakarlık nankörlük getirir her zaman bu böyle kendinden çok fazla vermeyi bırak yoruldun mu canın mı istemiyor yemek yapma menemen yap geç yumurta kır öyle herşeye yetişecem diye kendini heba etme kendine özen göster ve çocuğuna eşin sana değer vermedikten sonra herkes ezmeye çalışır zor bir sürec olur ama zaten kolay yaşamıyorsun ne olursa olsunu göze al ve eşine bana böyle davranma hakkını vermiyorum bitti o devir düzgün o konuşup düzgün davranacaksın zorunda olmadığım halde senin kardeslerininde yemeğini çamaşırını bulaşığını yıkıyorum ve doğru olmadığı halde dinen aynı evde yaşıyoruz hep birlikte saygı duyup beni el üstünde tutacağına sürekli aşağılayıcı davranıyorsun ama artık yapamazsın kendine geleceksin ben evin içinde yemek bulaşık temizlik ve çocuklara bakiyorken boş oturmuyorum kolayde değil ne sigortam ne maaşım nede bir teşekkürüm var  bir güler yüz eline sağlık nasılsın iyimisin deyip ayda iki üç defa ailecek bir yerlere gitmek lüks değil temel ihtiyaç bana vermediğini bende sana vermiyorum deyip ve bunları kendi içindede kabul edip aynı şekilde davranışlarına yansıtırsan çok şeyin değiştiğini göreceksin ben bunu kendi eşimden öğrendim beni sinir erme canıni bende senin sıkarım dedigimde bile haksizken dahi bana hiç kimse hicbirsey yapamaz canımıda sikamaz ben gördüğüm duyduğum kadar varsın ben o hakkki vermezsem sen ne yapabilirsin ki der direk zamanla bende ona benzedim galiba 
(344 puan) tarafından
Yorumunu kendime çok yakın buldum uygulayacam.ama buna benzer bir çok yol denedim
Biliyorsun anlamak istemeyen ne kadar anlatırsan anlat anlamiyor maalesef
(2,203 puan) tarafından
Ne yazık ki öyle Allah kolaylık versin
0 oy
(4,926 puan) tarafından
Ne alaka sen onun kardeşlerine bakıyorsun aynı evde yaşıyorsunuz aş evi mi senin evin herkes kendi evinde kalsın seninle eşin bosansan eşine evlenince kaynin bakarmi eltin bakar mı ne tuhaf şeyler bunlar
(344 puan) tarafından
Canım yurtidisindayim anne babasi da Türkiye de mecburyetten bizde kalıyorlar.bugune kadar bir şey demiyorlardi.artik susmuyorlar onlar da dahil oluyor kavagamiza
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Hamile kaldımdan sonrasını okumadım canım. Allah kolaylık versin ama başka şansın yok gibi gözüküyor. Keşke korunsaydın :(
0 oy
(6,998 puan) tarafından
Rabbim inşirah ferahlığı versin dicek birşey bulamıyorum gitme gibi imkanın yok mu 
0 oy
(20,665 puan) tarafından
:(( çok üzüldüm neden hepsi sende kalıyor ya anneleri ne işe yarıyo acaba
0 oy
(444 puan) tarafından
Belki de ailenden uzakta olduğun için de bunu yapıyor rahatça, bu şekilde evlilik zaten kalmıyor ortada , ve ekstra kaynin var ve diğeri gidip nişanlısına anlatıyor yarın evlenince oda sana söyler hepsini , bu şekilde sürmez zaten , severek mi evlendin yada önceden nasıldı , iyicene düşün bir ömür böyle yaşar misin , bütün hayatını böyle maf mı edeceksin, düzelme şansı varsa düzelsin kimse evliliği bitsin istemez ama bu şekilde sana yazık, ama en önemlisi senin ailen , bence ailen arkanda ise onlara söyle ve ciddi bir konuşma yapsınlar , kendi ailesi oğluna ne der ki istediğin kadar anlat boş , hiç olmadı ailemi görmek istiyorum de gönderirse ailenin yanına git ve konuş ailenle kimse için hayatını yok etme
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Anlamadığım şey kaynanam kayınpederin sağ iki kaynın niye senle yaşıyor senin evin ayrı mı yoksa hep beraber mi yaşıyorsunuz eşinin ailesiyle
(1,267 puan) tarafından
Yurtdisinda iki kayniyla birlikte yaşıyorlar. Anne babası Türkiyede.
(7,155 puan) tarafından
Bende iki sene kaynımın birine baktım hala da çekiyoum onlardan o yüzden arkadaşı çok iyi anlıyorum bulmuşlar kendilerine köle ne güzel kendine ait bi hayat yaşama hakkı yok dışarda nefes almaya hakkı yok köle gibi kayınların canı ne çeker ne severler onlara pervane ol yaranmaya çalış halada seni beğenmesinler Allah'ın cezaları ya
(1,267 puan) tarafından
İnan kayınlar,  kaynana ve gorumceden daha beter. Bizde kaynanamla yaşıyorduk en ufak sıkıntımızı gidip kaynıma anlatiyordu, her bo.kumuzdan haberi vardı şeref.sizin.  Beni arayıp fırça atmalar , eşimin yanında beni başka kadınlarla kiyaslamalar. Ama ben ona her zaman haddini bildirdim. En son büyük kavga çıkardım eşimi de uzaklaştırdım. Şimdi görüşmüyoruz. Bizi boşanma derecesine getirdi şeref.sizin önde gideni. Gunde 1 milyon kez gelir giderdi. Evim müstakil,  kapıyı çalmadan pat diye içeri girerdi. Kapıyı kitleyince söylenirdi. Geldiğinde her zaman çayı önünde olmalıydı. Çay yapmadigimda ne çayınız var ne biseyiniz der soylenir giderdi. Eşimde dedi zaten ölüsüne bile gitmem diye haber gönderdi. Uzaklastigimiz için şükür ediyorum. Darısı,  tüm çekenlerin başına.
0 oy
(1,267 puan) tarafından
İnan kayınlar,  kaynana ve gorumceden daha beter. Bizde kaynanamla yaşıyorduk en ufak sıkıntımızı gidip kaynıma anlatiyordu, her bo.kumuzdan haberi vardı şeref.sizin.  Beni arayıp fırça atmalar , eşimin yanında beni başka kadınlarla kiyaslamalar. Ama ben ona her zaman haddini bildirdim. En son büyük kavga çıkardım eşimi de uzaklaştırdım. Şimdi görüşmüyoruz. Bizi boşanma derecesine getirdi şeref.sizin önde gideni. 
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Senin kendi ailenle aran nasıl arkanda duran kimse yok mu. Seni ezdirmeyecek baba abi amca dayı büyük biri araya girsin kulağını çeksin eşinin. Eşin öyle davrandığı için diğerleri de konuşmayı hak görüyor kendisine 
0 oy
(4,869 puan) tarafından
Evliliğim ilk 3 yılı resmen dışarı çıkarmaz çıkarcam der plan yaptırır çıktığımızda annemlere gidiyoruz der oraya götürürdğ bayramlarda annemin üzerine giderler deyip beni 3 yıl ailemin yanına göndermedi gurbetteyim en son dayanamadım tartıştık ben çalışmak yerine  sana misler gibi 2 evlat verdim onlara bakıyorum sense beni hep ezme derdindesşn filan derken 1 senedir geziyoruz tatile filan gidiyoruz kaynanamlar çok laf ediyor ama en azından biz biraz toparladık umarım sizde toparlarsınız böyle biriyle evli olmak çok zor oluyor yıpratıyor
0 oy
(13,873 puan) tarafından
Bunlar içindee birikiyor birikiyor ve zamanla artık karşındaki insan bi yabancı oluyor cevap dahi vermek istemiyorsun. Allah büyük elbet çekecekler e anlayacaklar..
0 oy
(313 puan) tarafından
Ya kıskançlık yapıyormuş güya ne işi var kayınlarının senin evinde o zaman adama bak

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 340 göst.
26 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 304 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yamacinannesi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.