0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (488 puan) tarafından
Ya kizlar resmen dış kallmadi ağzımda hepsi kırılıyor ya anlamıyorum ,hangi birine para yetiştirecem anlamadım ..niye böyle oluyolar ,resmen dişlerden nefret eder oldum ,şeytan diyo hepsini cem takma tak :)), çok morelim bozuluyo ,devlete gittim endodontiye gidecen diyo oraya da randevu bulmak zor oluyo of

2 Cevaplar

0 oy
(4,093 puan) tarafından
Benim de üst ön dişlerim kırıldı hep doktora gittim önce gün verdi çekilecek dedi dediği gün gittim kim çekilecek dedi dolgu olacak dedi tekrar gün verdi yine gittim ben dolgu demedim çekilecek dedi kavga ettim çıktım çok saçma 4 ayrı doktora gittim o İlk gittiğim doktora kontrollüsün biz bakmayız dedi memnun değilim diyorum bir dediği bir dediğini tutmuyor diyorum bizim sorunumuz değil diyorlar 3 aydır boş gidip geliyorum hastaneye 
(488 puan) tarafından
Valla on dislerimi kaplama yapmıştım ,ama alt dişler kırılıp duruyo ,keyfim aşırı kaciyo devlette mübarek büyük hastanelere git diyo oraya nasıl randevu alcam bilmiyorum ,çok uzatiyolar aşırı ,özelde almış başını gidiyor
(4,093 puan) tarafından
Özele para yetmez valla devlet desen azarlıyor sürekli erteliyor gitmeyi bıraktım
(488 puan) tarafından
Valla kaç bin yer bu dişler kimbilir ,her şey ateş olmuş ya ,
-Reklam-
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Benim bir çürük dişim var arkada kırıldı 2 defa dolgu yapıldı dolgular düştü 

En son oğluma hamileyken bir parça daha kırıldı 

Ağrı yapmadığı için ve görünmediği için gitmiyorum artık 
(488 puan) tarafından
Kız gorunmuyor da öyle öyle sonra mahvolup çekilecek ,ağızda dış kalmıyor ,birtane degilki hepsi öyle olmuş ,çocuk emziriyorum diye diye uzadı 1yasina geldi artık çok morelim bozuluyor ağzımda dış kalmayacak diye

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
6 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 157 göst.
1 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Bsmllah (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
0 oy
8 cevap 444 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (261 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,985 cevap

36,612 kullanıcı

...