0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (418 puan) tarafından
Kızlar dün istemeden oğlum 2 tane su bardağı kırdı. 2 yaşına girecek küçük çocuk kırar diyeceksiniz ama oyle bir yere vurmadı ilk bardagi yere koyuyordu tam düz dumayinca bardak yan yatti kırıldı sert falanda degil daha önce de olurdu ama kirilmazdi sonra öğle ne doğru yine su içti ayagi takildi oda öyle düştü kırıldı bize bir şey olmadı tabi allahtan. Neyse bugün de kahvaltı yaparken boş kasenin ici ne bardak koydu öyle küt diye de değil sesi bile çıkmadı tabaklarn yavasca koydu kırıldı kase şok oldum neyse onu da kaldır çöpe at biraz önce de ben bulasiklari yikayim dedim kasenin içine bardak koymusum oda yapismis onu aldim kase kirildi tuzla buzda olmuyor hep bir yarısı kopuyor. Ne oluyor böyle anlamadim ev de bir şey kalmadı sakar falan da degilizdir:) :) 

5 Cevaplar

+1 oy
(782 puan) tarafından

Bende anamın evinde çok.kirardim bulaşık yikarken kendi evim oldu olali hic kirmadim desem yeridir anneme soyluyorum da sizin gareziniz bana zaten diyor :)

(418 puan) tarafından
Ahahahaa:) annemde bana sen zarar ayında dogmussun derdi :)
tarafından
Haha kız bu bende oluyor annemde aynisini der bide annem çok pimpirikli herseyin takımına dikkat eder bekarken evli ablalarmn üstüne atardım cnku annem hep sayar takimlarini:D evlenncede kirdim yüzüme cann sag olsun dedi de arkamdan kesin sövmüstr:D
(782 puan) tarafından
O kadar cok kirilirdi ki hatta annem mutfaktan kirilma sesi gelince ne kirdin derdi bende bardak anne diyodum he iyi kir kizim jir diyodu canim annem
-Reklam-
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Yemin ederim varmaya bayram vakti 4 takım çay bardağı aldık 3 takım su bardağı eskielrde vardı şuan evimde sdc 8 saten çay bardağı var bı kaç tane su bardagii 
(418 puan) tarafından
Önce kırıldı ama 1-2 tane ayda 1 falandir 2 gündur üst üste olunca şaşırdım. Sizinde bayağı kırılmış ama giz
(1,330 puan) tarafından
Evettttt ya bende anlamadım neden oldugunuuu
0 oy
(17 puan) tarafından
Nazar var canım
(418 puan) tarafından
Benm de aklıma geldi ama hurafe oluyor ya genelde bu laflar eskilerden öyle düşünmüştüm doğruluğu nedir tabi bilmiyorum
0 oy
(1,712 puan) tarafından
nazar duası oku uflr
(418 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
tarafından
Benim evimde de oyle hem de ben elimi bile surmeden tezgahin ustunden kayip gidiyo gecen gun tenceremin kapagi tezgahin ustundeydi elim degmedi bile kendiliginden kaydi baya da saglam bi kapakti tuzla buz oldu hatta ustunun plastik tutamacı bile parcalandi ondan once de porselen caydanligim ocaktaydi ici bostu ama orda durmasini seviyodm o da durduk yere kaydi ben de mutfaktaydim kayarken gordum tuttum ama kapagi dustu kirildi bulasik makinesindeki bardaklari yerine yerlestirirken kac tane bardak kirdim artik sorgulamaya basladim ne var diye asla sakar bi insan degilim refleksim de iyidir ama bunlara engel olamiyrm sert dusmese bile tuzla buz oluyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
31 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asabii (613 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 747 göst.
14 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 619 göst.
7 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 454 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (299 puan) tarafından soruldu

414,196 soru

12,465,354 cevap

46,879 kullanıcı

Kategoriler

...