0 oy
150 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
Sabah kalktı bezi çıkarmaya çalışıyor bende gel tuvalete gidelim dedim büyük tuvaletini ilk kez lazımlığa yaptı tekrar bez takıcam istemedi tamam dedik bezi çöpe attık dedim ama başlasam mı bilmiyorum 19 aylık şuan kendini ifade ediyor 

7 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Devamını getir denemekten zarar gelmez baskı kurma empati  yaparak sabırla yapmalısın havalar da iyiyken yap
(941 puan) tarafından
Alıştırma külodu falan almam lazım sanırım
(498 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ben de o ayda başlasam alacam dedim yazın ortasında  başladım hiç gerekmedi. Alez felan al yada alt değiştirme örtüsü
-Reklam-
0 oy
(3,051 puan) tarafından
Ben 2 ay önce kızıma başladım şu an 39 aylık acele etmek istemedim gece gündüz biz açmak istedim çevremde erken açıp hala gece bezleyenleri gördüğüm için 19 ay bence şu an çok erken 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Valla bence sinyalleri çok iyi canım bağlama bezi dene ama aşırı sabırlı olman lazım bizim bugün 3.gün yeni yeni alışıyor 
0 oy
tarafından
Kesinlikle devam et bezleri sakla yok et 
(941 puan) tarafından
Birlikte çöp poşetine doldurduk hadi artık bitti atıyoruz falan dedik. Sonra bir ara baktım koltuğa kaçırmış yıkadım pes edip bez takacaktım bezi itti benim daha istikrarlı olmam lazım
(498 puan) tarafından
Sen bence devam et uzun sürsede geri dönme 3 gün olmadı 7 gün sonra gece de bağlama. Ben 3. Günde sağ olsunlar bırda sordum parka gitmek için bana komple kes ki tutmayı öğrensin dediler öyle yaptım bezi çıkarınca gece de yapmadı arada kaçırdı ama o kadarı da olsun. Gece tuvalette götürmek için uyandırınca uykusu kıymetli çıldırıyor gitmiyor bu yüzden götürmedim
0 oy
(15,832 puan) tarafından
Valla süper. Zorlamadan devam et. Belliki istekli. Benimkide istiyordu ben direk klozete oturtunca korktu şimdi istemiyor. 
(941 puan) tarafından
Yani halılarım hepsi makineye giriyor sorun yokta koltuklara işeyecek diye ödüm kopuyor ya :D
0 oy
(2,939 puan) tarafından
1 yasında öğrenen çocuklar var. Bence erken değil. Biraz şans ver. Ama Bez tak cıkar yapma. 
(941 puan) tarafından
Zaten bezi gösterince e ehh diye itiyor anne lüffen diyor:D
(2,939 puan) tarafından
Bence hiç dönme devam et. Bir öğrenirse aşırı rahatlık.
0 oy
(2,496 puan) tarafından
Devam et bence hiç bırakma kızmadan sabırla yönlendir derim. Tam bırakma sinyallerini veriyor bence. Ben kızımı kendisi istediği için bayram arefesi başladım bayramda dahi devam ettim 1 hafta 10 gün sonunda kendisi söylemeye başladı arada altına kaçırdı ben götürdükçe o yaptı bazen inat etti gönlünü ederek bi şeyler teklif ederek derken şükür bıraktı bezi. Tam 29 buçuk aylıkken bitti gitti çok şükürr.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Semademir1 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 258 göst.
0 oy
12 cevap 544 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feridem (72 puan) tarafından soruldu

411,124 soru

12,374,708 cevap

42,734 kullanıcı

Kategoriler

...