0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (258 puan) tarafından
 Kızım 30 aylık 35 gün önce tuvalet eğitimine başladık ilk 3-4 gün söylemedi çişini ve kakasını altına yaptı sonra yavaş yavaş söyledi öğrenmeye başladı, birkac haftada tuvalet egitimi oturdu ikisini de lazimliga ya da tuvalete yapıyordu. Nadiren altına kaçırdı. Simdi 1 haftadır kakayi ayakta altına yapiyor lazimliga yapmıyor. Çişi gelince lazimliga oturuyor ama kakayi altına yaptıktan sonra söylüyor. Kakasını geldiğini anladığımda tuvalete oturuyorum ama yapmiyor. Öğrendiği şeyi niye tekrar birakmis olabilir? Bu durumu nasıl düzeltebilirim haftaya doğumum var yenidogan bebekle işim daha da zor olacak.bir de en baştan beri egitimden de önce kakasindan tiksiniyordu kokuyor diyordu. 

2 Cevaplar

0 oy
(545 puan) tarafından
Benim kızım da 1.5 yaşında öğrendi sonra bir ara böyle yaptı hiç karışmadım güzelce anlattım bıraktı yapmayı şimdi benim kizimda 29 aylık ikisinide wcye yapıyor 
(258 puan) tarafından
Ben de önce anlayisla yaklastim ama bugün baya sinirlendim ağladım hamilelik de var tabi. kendimi tutup sabredeyim düzelir inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,150 puan) tarafından

Benim oğlum da kakayı yapmazdı, bezlettirirdi kendini sonra ben güzelce anlattım "bak şimdi bomba atacaz, sen artık büyüdün herkes tuvalete yapıyor artık sen de yapmalısın" Diye sonra bir baktım lazımlığına yapmaya başladı

(258 puan) tarafından
Bezlenmek istemiyor. Öğrenmişti lazimliga kendisi oturup yapıyor kaka yaptım bak diye cagiriyordu ben de alkisliyordum öpüyordum sonra ne olduysa altina yapmaya başladı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 3434istnbl (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 390 göst.
3 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 228 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.

406,029 soru