0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından
Kızlar bugün duyduklarım karşısında şoka girdim. Amcam 47 yengem 46 yaşında. Yengem de yaşına rağmen çok güzel bir kadın sarışın mavi gözlü beyaz tenli fit vs. Tabii bu işler güzelliğe bakmıyor. Amcam ona göre Allah günah yazmasın çok çok çirkin. 

Yengem düzenli çalışan bir kadın, evlerini taşıyorlardı bu yüzden eve temizlikçi kadın çağırmışlar. Camları silmiş vs. Yengem işteyken amcam kadınla evde baş başa kalmış ve birlikte olmuşlar afedersiniz. 

Amcam bugün babama anlatmış, işte karım gelmeden tam 5 dakika önce gitti yoksa yakalanacaktım vs demiş. Duyunca o kadar üzüldüm ki Allah amcamın belasını versin. Karısına söylemek istiyorum ama hem yengem iftira atıyorsunuz diyebilecek biri hem de babam neden söyledin diye benle arasını açar of of kızlar duyduğumdan beri iyi değilim… 

14 Cevaplar

+6 oy
(1,706 puan) tarafından
Baban bunu size nasıl anlattı ben oraya takıldım ama eve gelen hizmetciyle bile beş dakikada aldatabiliyorsa zaten evlendiğinden beri aldatiyordur yengen de haberdardır pek inandırıcı gelmedi bu hikaye
(172 puan) tarafından
Ya sence buraya oturup bunu neden yazayım ?
(1,706 puan) tarafından
Sana bir şey demiyorum amcan uyduruyordur belki de yapıyor bir de niye anlatsın yani 40 yaş sendromunda olabilir
-Reklam-
+1 oy
(567 puan) tarafından
Sen karışma canım Ne yapacaksın kendi belasını kendi bulur
+1 oy
(5,495 puan) tarafından
Allah ıslah etsin kart zamlara işte şeyi kopsun inşallah 
+1 oy
(737 puan) tarafından
Yani her iki tarafi da bklu bosver artik olay sende patlamasin bi sekilde cikar ortaya bunu ilk yapmamistir bence babana gelip anlatabildiyse devami da gelir ve yengen de ogrenir ben duysam en fazla esime anlatabilirdim o da sen karisma bosver diyip beni sakinleştirirdi 
+1 oy
(5,170 puan) tarafından
İğrenç... allahın belaları 
+1 oy
(8,272 puan) tarafından
Söylerim ben olsam . Birkere yapan yine yapar . Adam heyecan aramış kendine
+1 oy
(2,640 puan) tarafından
Eminim ki amcanın ilk yaptığı şey değil bu, boşver bir sıçrar iki sıçrar en son yakalanır senden çıkmasın, söylüyorsa baban söylesin sonuçta onunda haberi var 
+1 oy
tarafından
Bence yenge de biliyor amma amcan yarın oburgun yakalanirsq abim biliyordu vs dermi acaba
+1 oy
(4,883 puan) tarafından
Babana bak ben nasıl erkeğim imajı yaratmak için anlatmış yüz de bir milyon eve gelen temizlikcilerin seyleri yolda gezmiyor tövbe yarabbim kafasında kurduğu fantezi başka birşey değil 
+1 oy
tarafından
Gerçekten de böyle bir olay yaşandı mı o da var mesela amcan erkeklik taslamak için yani erkeğim bak der gibi ki iğrenç birşey yalan uydurmuş olabilir bilemezsin o yüzden en güzeli karışmamak 
+1 oy
(8,272 puan) tarafından

Eşimin amcasıda karısını aldatmış yakalandı :D karısı affetti çünkü deli gibi aşıktı ikinci evliliği buarada. Ben çok kızdım affettiği için.  Herkes bir şansı hakeder dedi . İyi dedim yine aldatırsa hiç sasirma diye . 

+1 oy
(2,194 puan) tarafından
Boş ver bacım
+1 oy
(14,863 puan) tarafından
40ından sonra alanı teneşir paklar derler 
+1 oy
(20,040 puan) tarafından
Yengen madem iftira atıyorsunuz diyebilecek birisi. Ben olsam hiç bulasmam. Bı de babanın başına sizin basiniza kalacak. Adam pisliğin teki. Babana rahat rahat anlattığına göre Muhtemelen ilk de değil demek ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 315 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 646 göst.
0 oy
25 cevap 664 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hayalet (1,923 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 592 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu