0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (750 puan) tarafından

Bir tanidigimin cocugu trndyla girip camasir makinalarina bakiyor şok oldum yanimda yapinca :)  annesine diyorum siparis verir bak dikkat et diye :D yok o hep bakiyor daha veremedi dedi telefonu istedigi gibi kullanmasina şaşırdım bisey de demedim artik bu durum bana mi anormal geldi yoksa normal mi 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
3 yaşında oğlum daha reklam atlamiyor :D
-Reklam-
0 oy
(288 puan) tarafından
Anormal bence 
0 oy
(8,353 puan) tarafından
5 yaşında oğlum trendyol falan bilmez. Mikrofondan konuşup çizgi film vesaire açıyor onuda çok olmadı öğreneli
0 oy
(5,026 puan) tarafından
3 yaşına girecek telefon eline almaz TV de TRT çocuk izler arada onu 10 dakika sonra sıkılır izlenmez 
0 oy
(16,063 puan) tarafından
Ya dokunmatik telefon rastgele basiyordur. Tabi bu kadar küçük bebeğe telefon verilmemeli. 
0 oy
(14,614 puan) tarafından
telefon elinden düşmeyen çocuklarda normal ama gerçekte normal değil tabii ki
0 oy
(5,279 puan) tarafından
Yk ya daha telefonu agzına alıyor :D
0 oy
tarafından
Kesinlikle anormal bu onun zeki olduğunu göstermez benim kızım sadece biriyle konuşurken kırmızı düğmeye basar kapatmak için Onur'a görüntülü konuşuyor diye onun dışında telefon televizyon bilmez
0 oy
tarafından
4 yaşında sıfır tablet telefon sadece tv izliyor onuda 1 yil oluyo alışalı 

Katiyyen telefon vermeyi ve verdirmeyi düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Telefonun çocuklar üzerindeki etkisini son postumda detaylıca açıkladım arkadaşına postumu gosterebilirsin ilerde olabilecekleri
(750 puan) tarafından
Ben ona kırmadan şaka ile karisik benim cocugum asla onu yapamaz dedim bilmiyor dedim benim ki cok merakli herseyi karistirir ogrenir bakar dedi bende sustum bisey demedim artik ama o yaziyi denk geldim bak ne oluyormus diye atarim teşekkür ederim
tarafından
Umarım ilerde kafasını duvarlara vurmadan vazgecer
0 oy
(2,133 puan) tarafından

Kızım telefonda görüntülü arama ses atma normalden arama YouTube istediğini söyleyip izleyebiliyor 

Foto çeker galeriye bakar videolarına falan benden iyi kullanıyor kısacası :D:D

0 oy
(2,941 puan) tarafından
Bilmez. TV izliyordu onu da kestim şimdi günde 30 dk anca açiyorum ya da açmiyorum. 
0 oy
(1,728 puan) tarafından
Anormal tabiki küçücük çocuk eline vermesi bile hata benim kızım 11 aylık oyuncak sanıp agzina alıyor yanında unutup gidersem alıyor sadece

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 210 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 194 göst.
11 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (3,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 459 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 276 göst.
13 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,957 soru

23,614,856 cevap