0 oy
997 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
yeniden kategorilendirildi
Çok afedersiniz ilişkiye girmedim diye ben çocuk bakıyorum onu uyuttum yatağına yatırdım beni bekliyor beyefendi ya yanlış anlayan gelmesin çok kırıldım ya istemiyorum dedim çünkü benimle sohbet ederken tiktok izliyor ve umursamıyor bazı seyleri ve bana evde bazen küfür ediyor.  Dışardaki insanlara pisirik sesi çıkmaz abisiyle kavga

14 Cevaplar

+2 oy
(409 puan) tarafından

Erkeklerin geneli aynı maalesef 

İlişki istemeden önce kedi gibiler sonrasında yaratık oluyorlar maalesef 

tarafından
O ayrı canım bu küfür ediyor tersini gösterince saygısız ve şey diyor bir daha yapmicaz diyip gitti yanımdan seven insan bunu yapmaz
(409 puan) tarafından
Aman %90 i aynı
-Reklam-
0 oy
(2,207 puan) tarafından
Ben olsaydım tepkimi koyardım koynunda ki eşine değer verecek ilk önce o küfürleri hakaretleri söylemeyecek ona haddini bildir yelkenleri hemen suya indirme derim ben gerekirse ailenin yanına git bir kaç gün gözünü korkut bakalım pişman olacak mı insan karısına nasıl hakaret edip küfür edebilir bir de üstüne yüzsüz gibi koynuna girmesini bekliyor daha çok beklesin bence 
tarafından
Bunu düşündüm şu an çok zoruma gitti ağlıyorum seven insan bunu yapmaz ya yeter
(2,207 puan) tarafından
Ben burda herşeyimi anlatma taraftarı değilim bu küfür etme olayı benimde başıma geldi artık tak etti çıktım gittim ailemin yanına boşanıcam senden dedim sonra benim ailem felan bayağı eşimin üzerine gittiler sen nasıl böyle hakaretler edebilirsin karına diye ben kızımı göndermiyorum senin yanına hadi gel de al bakalım dedi annem. Eşim bayağı korktu benden özürler diledi hep sözler verdi de ben evime geri geldim o gün bugündür asla küfür hakaret felan etmez
tarafından
Gideceğim zaten beni çok basit biri gibi görmeye başladı eskiden böyle değildi artık yeter pislik herif
(2,207 puan) tarafından
Önce sakin ol canım ve sakin karar ver içinden ne geçiyorsa sen öyle yap ama kulağını çekmeden de düzelmez bazı erkekler
0 oy
(390 puan) tarafından
Haklısın kim olsa kırılır. Normalde ilgilenmesin ama cani s*ks istegince aklına gelesin...bende aynisini yapardim herşey yatak degil
0 oy
(2,749 puan) tarafından
Çoğu aynı bizde de oluyor tek fark küfür yok hemen küser günlerce konuşmaz
0 oy
(882 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın biz erkekler gibi düşünemiyoruz onlarda bizim gibi yorgunluğunda bir sınırı var kaldıki ilk önce muhabbet et yüzüne bak insanın sadece ihtiyaç gidernek için yanaşılnaz çünkü biz kadınlar duygusal bakıyoruz her konuya. 
tarafından
Evet öyle kırıldım ya
0 oy
(205 puan) tarafından
Bacım yanlış anlama ama şimdi sen ona hayır dedin ya o daha çok sana kinlenecek kafasında kimbilir neler kuracak erkeklerin zayıf noktalarıdır bu tarz şeyler yanlış anlama beni tabii en iyisini sen bilirsin
tarafından
Ama üzdü beni içimden gelmiyor keşke gelse
(205 puan) tarafından
Üzülürsün haklısın insan yaşadığını bilir herzamn
0 oy
(11,262 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
valla günah diyen elbet çıkacak ama bence değil. kadın köle değil. kadının da ihtiyaçları var. iki güzel söz söyleme sonra günah! pehhh. bizi mutlu etmek zor değil. iki sohbet etse, halden anlasa zsten kadın bunu dert etmez eşini mutlu eder zaten. ma. l değiliz biz
(5,471 puan) tarafından
Hayır o günahsa küfür değil mi? İlgilenmemek değil mi? Bela okuması değil mi? Bizim dinimiz hep kadına mı günah arkadaş
(11,262 puan) tarafından
çok sinir oluyorum bu duruma sadece kadının günahı konuşulur erkeğe her şey sevap mübarek
tarafından
Ya bu konuda bir bayan vardı öyle güzel anlatıyordu ki dinde sadece kadınlara mi günah diye
0 oy
(4,567 puan) tarafından
Seni sadece  ihtiyacını gidermek için kullanıyor senin üzerinden erkekliğini tatmin ediyor sana kufrederek hakaret ederek  
0 oy
(28,789 puan) tarafından

Uzasın iki metre öteye adamlığı yatakta tutmasın normal zamanda insan olsun önce Allah hidayet versin 

0 oy
(257 puan) tarafından
Canım tüm erkek aynı vallahi az önce sinirden ağladım çocuk diş çıkarıyor sabahın köründe beri ayaktayım 2 yumurta yedim daha yemedim geldi yemegini hazırladım  yedi yattı 3 saat falan kalktı çocuğu uyutmaya çalışıyorum zor bela yeni uyudu hiç gelipte ne yapiyon demedi biraz bak ne dedim sinirden vallahi o gitti yatmaya ben salonda oturuyorum şarjım dolsun gidip yatacam birşey isteme benden dedim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Çok haklısın canım hersey yatak değil.butun gün kadınınin yüzüne bakma çocuğunun yüzüne bakma .gece olsun azgınlık çöksün gel yanıma yok yâaaa 
tarafından
Hak ettiği muameleyi alır zorla güzellik olmaz yapamaz da zaten o kadar uzun değil
0 oy
(9,569 puan) tarafından
Daha yeni sırf bu yüzden ağız dalaşı yaşadık gögsüne yattım konusuyorum telefon elinde kaydırma yapıyo bir iki he hıh dedi sonra bozuldum kalktım kızıyo bana bu kadar verebılıyorum yetin diye. Insan bı eşinin sacını okşar. Allah iyi etsin ne diyim 
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Yatakla ceza tehtit vs. Çözüm değil konuşursun böyle davraniyorsun kırılıyorum diye ama yatakla baglarsan bunları işler değişir çirkinlesir
0 oy
tarafından
Arada nasıl bi muhabbet küslük kirginlik olursa olsun yatakta karisı kocasını kocası da karısıni tatmin etmek zorunda dinen (ozel durumlar hariç) yatakta reddetmek yerine daha once sen boyle yapiyorsun o yuzden istemiyorum vs gibi konustunuzmu konusmadiysaniz konusun cunki oda erkek olarak haliyle cinsellikte reddedilince daha farkli bi kisilige bürünmüş
tarafından
Ya ben bu postu özel diye kapatmak istiyorum nasıl kapanır çok izlenmiş ne yapayım bilgin var mı
tarafından
Yok malesef silebilirsin diye biliyorum onada kullanicilar sinirlenir haklilar ama sinirlenmekde baslikta zaten belirtmissiniz ama siz bilirsiniz

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 451 göst.
23 Eylül 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 446 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,544 göst.
18 Mart 2020 Aile kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 451 göst.