0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (2,389 puan) tarafından
Ya kızlar bebek arabası araştırıyorum fakat acaba pusette alsam mı diye düşünüyorum bu sefer alsam sadece hastaneden çıkarken kullanırım sonra nerde kullanıcam kış çocugu olmuş olacak zaten sizce gerekli mi değil mi? 

30 Cevaplar

0 oy
(12,538 puan) tarafından
Ben puseti bebek arabasinda degilde arabada çok kullandim ya. Arabada rrsmen elim ayagimdi. Bi yere giderken yatiriridim rahat rahat ellerim serbest kalirdi
(2,389 puan) tarafından
Arabamız vardı artık yok :))
(12,538 puan) tarafından
O zaman hic gerek yok. Yenidogana uygun bi bebek arabasi al yeterli
-Reklam-
0 oy
(5,493 puan) tarafından
Puset benim elim ayağım oldu. Bebeğin kırkı çıkmadan  biz sokak sokak şehir şehir gezdiğimiz için bize sağlam yaradı. Onun içinde misler gibi uyudu. 
(2,389 puan) tarafından
Elinde mi taşıdın canım sürekli çünkü bizim arabamız yok
(5,493 puan) tarafından
Arabada elde zor olur. Ha travel sistem bebek arabası ile kullanabilirsin
0 oy
(6,955 puan) tarafından
 10 ay elim kolum ayağım bacağımdı kesinlikle lazım 
(6,955 puan) tarafından
Benimki temmuz bebesiydi kuzum ama Erzurum her halukarda soğuk olduğu için bende genelde evdeydim e o zaman arabada yoktu binadaki komşularla görüşüyorduk tek ey gidi günler ☺️☺️
(2,389 puan) tarafından
Şimdi alıcam köşe de duracak yaza kadar zaten büyümüş olacak pusete gerek kalmıcak :)
(6,955 puan) tarafından
Benimki evden çıktımı inan bilmiyorum kırmızı siyah rengi hediye ederdim bebişe emin olsam ☺️
(566 puan) tarafından
;))bu yorum iyiydi+++
(2,389 puan) tarafından
Sweatmom dediğini anlamadım ki canım :))
0 oy
(722 puan) tarafından
Ben almadım fakat benden sonra arkadaşlarım doğum yapınca ne kadar önemli bir gereç olduğunu Ozman anlamistim. Arabada aşırı kolaylik misafirliğe gidince yatak niyetine köy uyusun. Ana kucagi gibi evde kullan. Birde dik olduğu için emzirip koyunca kusmayı engelliyor. Keşke alsaymisjm demiştim. İkinci el bile olur okadar temiz ucuz denk geliyor ki bakın bence 
(2,389 puan) tarafından
Canım özel arabamız yok da evde felan lazım olur mu yani
(722 puan) tarafından
Kuzum bziim de arabamiz yoktu ama işte insanlık hali hataneye giderken taksiye biniyorsun bı tanıdığın arabasını alıyorsun biniyorsun vs vs. Evde de ana kucagi olarak gayet iş görüyor. Tabi yine sen bilirsin ama şimdiki aklım olsa ilk puset alirdim heralde. Ben biraz maddiyattan dolayı almamıştım yalan yok. Ondan dedim ikinci el çok temiz uygun olanlar denk geliyor. İşin bitince koy sende sat.
(2,389 puan) tarafından
Sağolasın canım gözden geçireceğim daha net kesin karar vermedim :)
0 oy
(7,154 puan) tarafından
Benim iki çocuğum da yaz doğumlu hep bebek arabası kullandık puseti taşımakla uğraşmamam dedim almadım

Ama araba varsa kullanıilı olur cnm bizim arabamız yoktu o zaman bebek arabasına koyup sürdüm her gittiğim yere
0 oy
(318 puan) tarafından
Bana göre gereksiz aracın yoksa hiç alma. Ben yakin arkadaşımdan aldım toplasan 3 kere kullanmadım bir hastane çıkışında bir sağlık ocağına aşı için gittigimizde kullandık ama gereksiz ağırlıktı
(2,389 puan) tarafından
Arabamız yok canım ondan gerekli mi diye sordum kış çocugu olacak benimki de zaten
(318 puan) tarafından
Benim ikiside subat doğumlu ben lüzumsuz buluyorum yine herkesin kullanımı kendine
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Bebek arabasina koyulan pusetlerden alin cocuk 6 ay olana kadar bebek arabasina koyamiyorsunhz cunku denge saglayamiyor
(2,389 puan) tarafından
Arabamız yok canım
0 oy
(1,654 puan) tarafından
Bebek arabasının içinede koymuştum ben yeni doğdunda direk bebek arabasına yatırmak istemediğim için aşırı iyi olmuştu 
(2,389 puan) tarafından
Hastaneden çıkarken iyi oluyor sadece arabamız da yok kış çocugu olucak bir de
(1,654 puan) tarafından
Tabi siz bilirsiniz ama biz gittiğimiz evlerde onun içinde uyuttuk evde mutfağa masaya koyardım puseti o bana bakarken iş yapardım bana göre evin içinde de kolaylıktı
0 oy
(1,140 puan) tarafından
Ben bebek arabasını pusetsiz almıştım. Eltim kendi pusetini verdi. Çok işime yaradı. Arabada falan. Evde de bebeği içine koyup istediğim yere yanıma getiriyordum. İçinde uyumayı da çok seviyordu. 
(2,389 puan) tarafından
Ev içinde o kadar lazım olur mu ki bilemedim
(1,140 puan) tarafından
Olmazsa olmaz değil tabi ama benim işimi gördü. 5 ay falan. Çok fiyat farkı varsa almasan da olur
0 oy
(523 puan) tarafından
Puset dışarda çok kullanan var. Arabada markette fln. Ama bn bebek arabası kullandım Ekim de doğdu kışın pek dışarı çıkmadık bana gerekmedi yani
(2,389 puan) tarafından
Benimki de kış çocugu olacağı için bana da gerekmez diye düşünüyorum
(523 puan) tarafından
Doğumun ne zaman tahminen
(2,389 puan) tarafından
Kasım ekim gibi
(523 puan) tarafından
Sağlıkla alırsın inşaallah
0 oy
(13,567 puan) tarafından
Eğer bebek arabasi uyumlu olmayacaksa hiç gerek yok elde taşıması hantal ve zor oluyor 
(2,389 puan) tarafından
Uyumlu olacak canım
(13,567 puan) tarafından
Herkes elim ayağım demiş ama bazı bebekler durmayabiliyorlar canım evet baktığında işine yarıyor ama bu bebeği sakın bireyler için geçerli benim kızım ne uyurdu ne dururdu sürekli kucakta memede sallayarak gezerek falan yani bi hastane bide koye giderken kullanırdım ben. Onun yerine hamak daha mantıklı geliyor bana ki hamak elim ayağımdi gerçekten 4 ay gittiğim yere götürdüm onu
(2,389 puan) tarafından
Aynen öyle canım çok doğru söyledin her çocuk bir olmuyor tabi
(13,567 puan) tarafından
O zaman alınabilir canım ben 8 ay falan onu kullandım aşıya markete giderken falan tak bebek arabasına koy git yatmadigi için de etrafı gorebiliyordu iyi oluyordu
0 oy
tarafından
Ne kadar işime yarar bilmiyorum ama ben ikinci el aldım açıkçası 350 liraya, alacaksan bile mümkün mertebe ucuza kaçarak al, genelde sadece ilk yılında kullanmaya uygun oluyo boyut açısından
(2,389 puan) tarafından
Bebek arabasına uyumlu olandan bakıyorum canım takım halinde yani
0 oy
tarafından
Evde kullananlar çok tuhafıma gitti. Puset anakucağı kadar rahat bir şey değil. Anakucağı almayanlar puset kullanıyor ama ev içinde kullanılacaksa kesinlikle anakucağı gerek. 

Bebek ilk aylarda çok küçük olduğu için bebek arabasında puset onu güzel kavrıyor. Bebek arabasının normal kısmına bebeği koyarsan, sağı solu boşluk olduğu için çocuk sendeliyor. Bel ayarı falan yapmak zor. Kısaca bebek arabasında ilk 4-5 ay kullanılıyor. 
(2,389 puan) tarafından
Kış çocugu olacak bebek arabasında bile çok kullanacağını sanmıyorum
tarafından
Ne zaman doğum tahminen ?
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Ben iki oğlum da da çok kullandım puseti. Arabaya takılanlar vardı ondan aldım travel sistem değil ama. 
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Evet gerekli gerek arabada gerek misafirlikte gerek evde.. En çok evde kullandım hep gözümün önündeydi kızım daha 1.5 yaşındaydı mecbur nereye gitsem yanımda oluyordu kardeşine  hani zarar vermesin diye
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Puset çok kullandım ama bebek arabasina bağlandığını bilmiyordum.yeni öğrendim kullanacam bakalım inşallah 
(2,389 puan) tarafından
Yazın olsaydı doğumum ozaman kullanabilirdim ama kış çocugu olacak o yüzden aklım karışık
(1,970 puan) tarafından
Kışında kullanibilirsin betaniye içine koyarak ben kızımda kışında kullandım betaniye koyardım altına kalın bir tulumu vardı giydirir  kalan betaniye yarısında üstüne atardım başına doğruda gelirdi köşeleri sikiştirip kapatordim sıcacık olurdu yeri yüzüne domundugumda bile asla soğukluk olmazdı
Ama istemiyorsan almaya bilirsin benm annem kızıma hediye olarak almıştı kullandım
0 oy
(566 puan) tarafından
Bence hiç ğerekli değil 
0 oy
(291 puan) tarafından
Bize de biri vermişti puseti arabamıza uyumlu değildi başta üstüne koyup o şekilde kullanıyorduk ama güven vermedi e bebekten bebek arabası minderi aldım arabada onun üzerinde yatıyordu. Bu arada evde de ilk 3 ay bebek arabasında uyuyordu mutfakta iş yaparken o arabada uyuyordu. Biraz büyüyünce ana kucağı aldım benim de elim ayağım o oldu bence pusetten çok daha rahat oluyor. Bebek tam yatar pozisyonda uyuyabiliyor ve pusete göre çok daha hafif. Puset yerine ana kucağı alabilirsin
0 oy
(3,334 puan) tarafından
Bebeğim 33 günlük. Arabada da kullanıyorum evde gün içinde uyuturken de canım 
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Eğer araban yoksa gerekli değil ben arabada çok kullandım evde felan doğru düzgün kullanılmadı dışarda zaten imkanı yok bebeğin ağırlığı onun ağırlığı çekilecek gibi değildi 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 368 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Melekk123 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 5,570 göst.
11 Şubat 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aşkımızın meyvesi♥️ (3,797 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 119 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
22 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,185 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...