0 oy
118 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,322 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinası gereksiz diye düşünüyordum bugün arkadaşıma gittim kadın ne güzel pizza hamuru yapmış her şeyde makinayı kullanıyor çok iyi oldu diyor benim de bileklerimde sıkıntı var asla yoğuramam bi poğaça yapsam bile o gün ağrıdan duramam siz kullanıyor musunuz sizce gerekli bişey mi işinizi görüyor mu

5 Cevaplar

+1 oy
önce (6,941 puan) tarafından
Kullanıyorum memnunum evet sadece hamur işi değil bulgur köftesi çiğköfte vs de yapıyorum 
önce (2,322 puan) tarafından
Siz hangi markayı kullanıyorsunuz acaba
önce (6,941 puan) tarafından
Emsan Bella Gusto
Tşk ederim canım bakayım bi
-Reklam-
+1 oy
önce (789 puan) tarafından
Hamur yoğurma makinası eve girmeyinceye kadar gereksiz görünen bir şey . Ha bende yok ama teyzem aldı geçen yaz çocukların beslenmelerine hamur işi koyabilmek için. O kadar pratik ki kekte karıyor , hamurda yoğuruyor , çiğ köfte bile yapıyorlar . Bosch marka aldı ,çok memnun. Hem zamandan tasarruf ediyor hem de bilekleri biraz güçsüz teyzemin yoğuramıyordu şimdi her şeyi yapıyor üşenmeden . Param olsa düşünmeden alırım . Birde Korkmaz ın varmış sanırım ona da iyi diyorlar . 
Benim de bileklerimde sıkıntı var poğaça bile çok zor yaparım bi makina iyi olur galiba
önce (789 puan) tarafından
O da aynı sıkıntıyı yaşıyordu işte. Makina çok pratik oluyor . Emsan ,  Karaca önermiyorum ama çok çabuk bozulabilir .
Tavsiyen için tşk ederim canım :)
0 oy
önce (4,087 puan) tarafından

Bende bu ara bununla ilgileniyorum aslında... cevapları bende inceliycem.  Hangi marka daha iyi avantajları,  dezavantajları neler . Post için teşekkür ederim :) Bende alıp almamak konusunda kararsızım çünkü. 

Bi bakalım canım Bosh var ama pahalı o biraz . Ama Emsan'ı beğendim ben baktıkarım arasında.
Evet emsan uygun görünüyor Sinbo daha da uygun ama iyi mi bilemiyorum
Sinbo'ya hiç bakmadım.. Ama Emsan'ın yorumlarına baktım güzeldi.
İşte almışken iyi bişey olmalı pahalı gelirse biraz daha beklerim Trendyol dan bakıyorum zaten favorilere ekler takip ederim
Bence de ama bakalım hangisi aklımıza yatarsa ben de istiyorum
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından
elektrikli esyalarda ben bastan iyi marka alma taraftariyim hani o pahali ucuzu alim isimi gorsun yerine 1 kez aliyim ömür boyu kullaniyim diye dusunuyorum senin fikrin ne bu konuda
Çok haklısın pahalı olur ama ömürlük gider ucuz alırsın birkaç gün sonra bozulur ne anladım ben bu işten ben böyle düşünüyorum ama eşime de çok yüklenmek istemiyorum çok pahalı olmasın işimi de görsün diyorum şimdilik
önce (129,283 puan) tarafından
paraya kiymadim kendime ucuz marka blender aldim en basit ornegi bozuldu yime ucuz aldim oda bozuldu 3.sefer yine ucuz aldim☺️☺️☺️ oda kirildi 3 blender verdim parayla 1 tame iyi alsam belki 10 yil kullancaltim ama benim yaptima bak☺️
İşte bende bunu anlatmak istedim ucuz alıp çöp olacağına iyi bişey almak lazım
0 oy
önce (987 puan) tarafından
Çok gerekli bisey cnm. Iyiki almışım. Ama okum olanı al bence. Bende karaca mastermaid var. Gövdesi plastik. 6 7 bardak unda zorlanıyor gövdesi çok sallanıyor. İyisini al almisken
Tm canım tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 264 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
7 cevap 171 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 346 göst.
20 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Berfo ana (950 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,558 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...