Şimdi söyleyeceklerim belki çoğunuz tarafından yanlış anlaşılacak biliyorum ama bende insanım yapacağınız yorumların kendiniz yaşıyormuş gibi cevap verirseniz çok ama çok sevinirim şimdi ben herkese yakın bir şehirde oturuyorum herkes geldiğinde bana geliyor kardeşlerin görümcelerim annem babam kayınvalidem ve daha fazlası gelsinler başım gözüm üzerinde yerleri var ama bu tür insanlar seçici her yemeği yemezler küçük bir evinde dağınıklık varsa onu gözleri görür yani iki çocuklu küçük bebekleri var demezler yardımları yok şimdi her gelene ben yemeğe davet etmek zorundayım yani zorunda kalıyorum çünkü direkt haber veriyorlar biz geliyoruz haliyle ben de çağırıyorum çorbası ana yemeği arasıca tatlısın tuzlu su mezesi her şeyini kendim yapıyorum içeceğini biri 3 yaşında biri 5 aylık iki çocuğum var yani tükeniyorum artık iki çocuğunla bunları yaparken artık yoruluyorum geceleri ikisi de uyumuyor zaten durmuyor çocuklar haksız mıyım kızlar o yüzden kimseye gitmiyorum artık gelmesinler diye yani birazcık kendimi mesafe koyuyorum kendimi geri çektim mesela bir yemek yaptım diyelim beğenmediler bunu benim yüzüme açık bir şekilde vuruyorlar mesela çayın suyu bitti bunu bile büyük bir sorun haline getiriyorlar