0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (7,750 puan) tarafından
Kızşar eşim kulanıyor 25 lik dünden beri 50 mg ye geçti bugün çok kötü olmuş çalışıyor şuan halsizlik baş dönmesi yapmış bişey olur'mu ki ya izinde alamıyor sersemletmiş hap 

12 Cevaplar

0 oy
(307 puan) tarafından
Ben kullandım ama çok düşğktğ miligram bana öyle bişey yapmadı
(7,750 puan) tarafından
Elimde ilk bir hafta 25 mg lık kulandı sonra 50 ye geçti
-Reklam-
0 oy
(3,607 puan) tarafından

Ben kullandım da pek bı etkisini görmemiştim ilacın ya ya da bana öyle geldi ergen hallerimde :D

Kız psikiyatri veriyor  demi bu ilacı yanlış hatırlamıyorsam 

(7,750 puan) tarafından
Evet cnm psikiyatri verdi eşime
Şükür eşime yaradı da bugün çok kötü yapmış ya
(3,607 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ozmn. Benim bsyim yoktu ki ya boşu boşuna ilaç kullanmak zorunda anam yüzünden :D
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Ben farklı bir türünü kullandım okb için ama ben de sersemlik halsizlik uyku modundaydım kendi kendime bıraktım şimdi korktuğum şeylerin de üzerine gittim cidden çok şükür iyi ki de bıraktım uyuştuğumu hissediyordum.
(7,750 puan) tarafından
Şükür eşime yaradı ya sadece bugün çok kötü yapmış
(2,386 puan) tarafından
Alışır o halde mg dozu değişince etkisi uoksa bile göatermeye başlamıştır
(7,750 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım korktum bi an çok kötü olmuş çünkü sıcağın da etkisi oldu sanırım
(2,386 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun inşallah gerçekten hava çok sıcak eşim de sac tavan altında çalışıyor çok zor rabbim ferahlık versin her birind
(7,750 puan) tarafından
Amin cnm aminnnn
0 oy
(7,767 puan) tarafından
Bende bu ilacı araştırıyordum. Bir tanesi yorumda 0,25 kullanırken mutluydum,0.50 bana hiç yaramadı yazmıştı. Bende 0.25 kullanmayı düşünüyorum. Ama ağır bir ilaç olduğu için yan etkilerin 1 hafta kadar sürmesi normal fakat dediğim gibi 0.25 daha iyiymiş. 
(7,750 puan) tarafından
Bilmiyorum ki cnm doktor bir hafta 25 8. gün 50 ye geç dedi
(7,767 puan) tarafından
Çok kısa bir süre ama neden hemen yükselti ki. Eşin ne için kullanıyor bu ilacı
(7,750 puan) tarafından
Sinirlerine hakim olamamaya başladı cnm
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Eşimde kullanıyordu doktor 25 lik doktor 50 lik verince oda böyle oldu bıraktık biz
(7,750 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
0 oy
(25 puan) tarafından
Bişey olmaz bence bend de aynı etkileri yapmıştı eşiniz neden kullanıyor hapı ?
(7,750 puan) tarafından
Teşekkürler canım
Sinirlerini kontrol edememeye başlamıştı
(25 puan) tarafından
Ben panik atak için kullanıyorum da sinirlere etkisi olduğunu bilmiodum
0 oy
(2,028 puan) tarafından
Bende kullandim ilk 2 hafta böyle sonrasında iyi geliyor 
(7,750 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Vücut alışana kadar sersem olur bir kaç gün. Alışınca birşeyi kalmaz geçmiş olsun 
(7,750 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
selectrayı boşverin de size bitkisel bir damla tavsiye edeyim kullananlar üzerinde etkisi gerçekten muazzam. çok yakınımda biri kullanıyor öfke, sinir vs inanılmaz yatıştırıyor. trendyol albişifa bahçesinden lavigol damla alın. hiç pişman olmazsınız..
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Birkaç gün ilacı yarım içsin ondan sonra bütün içmeye başlasın yan etki yapmaz daha. İlkte yüksek doz bir anda alınınca sersemlik, uyku hali fln yapıyor. Bende kullanmıştım ondan biliyorum yani.
0 oy
(405 puan) tarafından
Ya bu ilaclar bana çok tehlikeli geliyor. Kalp atisini bile etkiliyor. Beyne zarar veriyor. Vucudun tamamina zarari var bagimlilikta yapıyor. Farklı bir yol deneyin bence. 
0 oy
(2,050 puan) tarafından

Bu ilaçlar ilk hafta kullanımında böyle etkiler yapabilir bir hafta kullanmak lazım ya da en az 5 gün..

Vücut alışmaya çalışıyor. 
Genelde uyku da yapar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 93 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (346 puan) tarafından soruldu

408,972 soru

12,291,988 cevap

38,233 kullanıcı

Kategoriler

...