0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Merhaba kızlar siteye yeni üye oldum. Genelde anneler var haliyle düzgün insanlar olduğunuzu düşünüyorum ve sorularıma cevaplar alabileceğimi umid ediyorum. 

Ben 29 yaşındayım  iki kızım var. Çok şükür bir sıkıntım yok. 

Lakin ben sürekli * kendimi itmekten yoruldum

Yani insanlar bana çok güzel çok hanim çok hamarat olduğumu söylerler. Allah razı olsun ama ben kendimi bir aynanın karşısına geçip güzelim demeye korkuyorum. 

Böbürlenme olursa ben fark edemessem diye diye 30 senem geçmiş. 

Bu sefer bosver diyip aynanın önüne bile geçmiyorum. Saçlarım bu sabah dikkat ettim  de tellenmiş. Yani artık kendime güvenip ozguvenim ile oturmak istiyorum. 

Sonra nazar olur veya Allah boburleneni sevmez bosver diyip bu güzel yaşımı mahvediyorum. Bir daha bu yaşıma gelmeyeceğim. 

Aşmak için ne yapabilirim beni biraz aydınlatır mısınız? 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,544 puan) tarafından
Bence kök ailende sana bu düşünce temeli öğretilmiş, bircesit ozdeger eksikliği ama yanlış olduğunu söyleyebilirim. Insanin kendini sevmesi, önem vermesi bakim yapmasi böbürlenme yada kibre girmez, bunlar apayri şeyler 
(23 puan) tarafından
Haklısın. Belkide öyledir önemli olan nasıl düzelteceğimm
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Kendinin böyle olması bence söylediklerinden kaynaklı değil biraz bosvermissin her şeyi çünkü diyorsunki aynada bir baktım saçlarım tellenmis eğer borburlenmek günah diye düşünseydin bunun çoktan farkında olup hiç dile bile getirmezdin kendin karar vermelisin ne istiyorsun bakımlı olmakmi yokda bu şekilde gezmekmi yanlış anlama senden daha vahim durumdayım ama

Neden bu durumdayım mesela çok iyi biliyorum kendinle ilgili ne olursa olsun önemli olan asıl nedenini bulup çözüm bulmak
(23 puan) tarafından
Tamamı ile çirkin görünmek. Mesele bu. İnsanlar bana aa ne hoş demesin diye saldık çayıra mevlam kayıra

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 207 göst.
0 oy
12 cevap 304 göst.

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...