Merhaba kızlar bugün çok mutluyum sizinle de paylaşmak istedim Yüksek lisans yapıyordum Tezimi teslim ettim, kabul edilmiş çok şükür mezun oldum aslında amacım yüksek lisans yapmak, mezun olmak değildi. Ben mali müşavir olmaya çalışıyorum 3 yıl staj süremiz oluyor. Yüksek Lisans yapınca 2 yıla düşüyor. Yüksek Lisans yaptığım için bu ayın sonunda stajim bitmiş olacak ))) hedeflerime adım adım yaklaşmakta aşırı mutluyum. Önümde tek engel kaldı o da yeterlilik sınavı. Dua edin benim için sınavı da kazanayım staj sınavına da kızım 13 aylıkken hazırlanmıştım öyle zor zamanlardı ki anlatamam. Şimdi yeterlilik icin hazirlanirken yine aynı şeyleri yaşayacağım için gözüm de korkuyor universite okumak bile hayaldi benim için küçükken. Şimdi yüksek lisans yapmış olmak benim için çok büyük başarı. Babam küçükken beni defalarca okuldan almıştı. En son lise sondayken almisti. Resti çektim ya beni öldüreceksin ya okula gondericeksin demiştim. İyiki o gün öyle karşısına dikilmişim, susup oturmamisim liseyi de açıktan okudum bu arada daha sonra başka sehirde 2 yıllık üni kazanıp gittim. Özellikle İkinci öğretimistim hem çalışır hem okurum diye. Unideykej babam vefat etti Ailem 1 krs para göndermedi. Gündüz işte çalıştım, akşam okula gittim, gece ders çalıştım derken mezun oldum. Açıktan 4 yıla tamamladim. Mali müşavirlik sınavlarına girdim, kazandım, ve yüksek lisans yaptım o da bitti çok şükür. Şimdi önümde tek bir sınav kaldı. Onu da başaracağım inşallah :)
hayırlı uğurlu olsun. emeklerin boşa çıkmaz inşallah
Güzel postlardan biri daha.. Başarıların daim olsun.
1,491,811 soru
24,377,158 cevap
348,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın