0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 4 5 yaşına gelince çalışmayı düşünüyorum ama gurbette yaşıyorum sizce nasıl yapabilirim fikir verebilir misiniz bu şekilde çalışanlar evde oturmak bana göre değil kendime iyi gelecek iş çok bulunduğum yerde sizce ne yapayım kreş kaç saat vs bilgi akıl verecek olan yazabilir mi 

6 Cevaplar

0 oy
(3,572 puan) tarafından
Kreşe verip çalışırsın canım tam gün bakan kreş bul çalış evde pineklemekle hiç bir şey olmuyor bu devirde hemde evde bunalmaktansa çalış yani çevren olur arkadaslarin olur verimli vakit geçirirsin her şeyi geçtim ekonomik özgürlüğü olmalı her kadının 
tarafından
Çok doğru bende bunu düşünüyorum evde insan sürekli görümce kaynanan gibi gudubetlere laf anlatmaktansa çalışmak çevre edinmek özgüven kazanmak çok mantıklı iş çok bana yarına bulurum ama işte çocuk sıkıntı
-Reklam-
0 oy
(563 puan) tarafından
Ben evlenmeden önce de çalışıyordum. Bebeğim 2 aylık olunca kaynanama bıraktım, Çalışmaya devam ettim. Şöyle bir durum var şimdi çoğu şu şekilde düşünüyor ; Kreşler çok pahalı. Çocuğu kreşe verince tüm maaş krşe gidecek, boşa çalışcam diyorlar ama bence mantıksız. Kadın çalıştığı zaman hem özgüveni kendine gelir. Hem evde söz hakkı olur. Hem çocuk daha sosyal ve kendine güvenen birey olur hem de eline hiç para kalmasa bile sigortan yatmış olur, deneyimin olmuş olur. Çocuklar büyüyünce de hem daha fazla maaş alabilirsin hem de elinde mesleğin olmuş olur. ara verdikten sonra iş bulmak veya güzel bir maaşlı iş bulmak zorlaşıyor
(563 puan) tarafından
Kadına güveniyorsanız bence çalışın
tarafından
Tanımıyorum ki güvenmek ne mesela çocuğumu dövecek mi şimdiki çocuklar zehir gibi bilemedim ya sorun çıkarmaz heralde kadın
(563 puan) tarafından
Yani sadece dövmek değil ki. Akşama kadar TV açıp izletebilir. Aç bırakabilir, ne bileyim bunun gibi şeylere dikkat etmek lazım. Benim arkadaşın kızına bakıcı bakıyordu çok da memnunlardı mesela konuşamadığı için güzel bakıyor diyorlardı ama mesela çocuğa yemek vermezmiş. Kreker,cips falan onlarla geçiştirirmiş. Çocuk büyüyünce söylemiş
tarafından
Ay vicdansız yazık ya büyüyünce çalışırım öyle ise
(563 puan) tarafından
Yani güvenilir birisi olmalı o yüzden dedim. Çocuk kendini ifade edebiliyor olmalı. Bakıcı olmasa bile güvenilir bir kreş de olabilir
0 oy
(5,321 puan) tarafından
Ben calisiyorum. Memurum. Bebegim 33 aylik krese gidiyo. 25 aylikken vermistim. 

9-5 arasi gidiyo.
tarafından
Alıştı mi yetebiliyor musunuz zordur illaki
(5,321 puan) tarafından
Alisti sukur ,alisma sureci kolay oldu bizde.
Cocuga yetebiliyorum da kendime zaman kalmiyo :)
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ben devlet anaokulunda çalışıyorum oğlumda yanımda böyle bir iş bakabilirsin 
tarafından
Orda ne iş yapıyorsun ki canım
(14,168 puan) tarafından
Temizlik öğretmenlere yardımcı oluyorum falan
0 oy
tarafından
Tam gün kreşe verebilirsiniz 
0 oy
(1,407 puan) tarafından
Bende gurbetteyim ama kızım 4-5 yaşına gelince kendini tam ifade ederse vericem kreşe başlıycam işe yeter evde olmaktan bıktım usandım
tarafından
8 5 çalış bence ben öyle iş arıyorum
(1,407 puan) tarafından
Doğru diyorsun canım ben de bakıcam 1.5 2 sene daha var gerçekten usandım ya ne komşuluk ne bişey eve tıkılı kaldım evlendiğimden belli bide çocukta var tek gittiğimiz yer park ne çevrem var herkesten soyutlanmış gibiyim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 162 göst.
11 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Funda6363 (222 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 122 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 102 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (121 puan) tarafından soruldu

405,716 soru

12,157,846 cevap

36,596 kullanıcı