0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (2,555 puan) tarafından

Söyle bir 4 katlı aile apartmanında oturuyoruz iki eltim falan neyse 4 bina tek tapu var oda kaynananin üstüne ama herkes bu katları kendi emeği ile yaptirdi kimsenin kimsede hakkı bile yok ama tek tapu var kaynanamin dediği şu;

Benim canım sıkılırsa satarım giderim burdan iki evde kızım var onlarida alırım veririm bir Suriyeliye sürekli bunu dio diğer eltime de bunu dio kadın yoldan gecen bir adamın yakasına yapışıyor o kadar sinir etmiş ki kadını düşünün dio abi bak şu 3. kat satılık kaynanam satiomus gelin alın dio banada yapıyor bunu patroniçe eşime diyorum ayıralım eşim noldu mal mülk derdine mi düştün dio :'(

4 Cevaplar

+1 oy
(5,429 puan) tarafından
Kaynanan öyke atıp tutuyordur hos değik ama sankı ne yapacak. Eltın de sıyırmıs heralde yoldan gecn adama dıyecej kadar bişi yok. 
(2,555 puan) tarafından
Deme şeklini görsen keşke sende sinir olurdun emin ol bir iki değil sürekli yapıyor
(5,429 puan) tarafından
Sinir olurdum orası kesın de aklıma da mukayet olurdum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evi emeğimizle yaptırdık emeğimizin derdindeyim de sende bacım bu yüzden aile apartmanı sıkıntı kendini beğenmiş kaynanam biraz
tarafından
Biraz değil pardon bayaaaa
(2,555 puan) tarafından
Doğru valla ben o b*ku yedim şimdi pişmanım:(
0 oy
tarafından

Bunu diyen kahnanan tahminimce tapuya başkasına bile devir edeyemeyecek beyine sahiptir yaptığı tek şey atıp tutmak üstünlük kurmak 

Ver cevabını oturtur yerine herkesin emeği var sattığın da emeklerimizin karşılığını bugün parasıyla ödeyeceksin o zaman patroncum de 

Haddini bilmeyene büyük de küçük de olsa haddini bildirecen kocana da bunu de tamam cikmayalim ama satarsa evi emeğimizi versin de 
(2,555 puan) tarafından
Satmaya totosu yemez onu biliyorum satsada dediğin gibi verir hakkını millete kendi kalır ortada ama deme şeklini bir görsen o ağız eğişini inan sen de kafayı yersin yine onun olsun yine üstüne olsun ama milletin kendi emeğile yaptırdığı seyle milleti tehdit edemezsin üstüne küçümseyemezsin Allah yedirmez ya ne var iki günlük dünyada geçinip gitsek ama nerdee
0 oy
(184 puan) tarafından
Aynı bnm kaynana 

Bnm evim benim eşyalarım diye diye benimseyemedim evi 

Tabak çanağı korkarak kulanirdim kirilcak diye 

Çok şükür ayrıldım darısı sna cnm çok iy anlıyorum sni 

Bnde esime deyince hicbise demiyodu 

Hepsi aynı bunlarin anacı 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 544 göst.
3 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu