Canım buna benzer bir durum benimde başıma geldi .köyde tanıdığım komşumuz ve yinetanidigim diğer arkadaşım evlendi.Ama çocuk evlenecekleri gün Bile diğer arkadaşımla sevgiliyi.neyse bunlar evlendi o arkadaşım evlendi diye intihar galan etti bir şey olmadı neyse çok ah etti.Diger arkadaşım ve çocuk 1 yıl sonra kavga edip kız köye geldi çocuk da o intihar eden arkadaşıma ben bosanacagim tekrar,sevgili olalım falan filan tekrar,sevgili oldular.Iki kızda arkadaşım benim.Neyse o ayrılan kız köyde gördüm ağlamış gözleri mosmor falan boşanmak için bin bir türlü kıza,iftira attılar dayanamadım dedim bak dedim bu çocuk benim diğer arkadaşımla sevgili kanatlarım var falan filan sonra kız o kadar kanıta rağmen bosanmadi.Cocuk da sen neden söylüyorsun diye bana demediği kalmadı. Neyse dedim esseklik bende hiç karismayavaktim ne halleri varsa görsünler dedim.Sonra bosanmayinca diğer arkadaşım bıraktı çocuğu.Evli olan kız ise 1 yıl sonra hamile kalıp doğurdu ama çocuk sürekli aldatıyor başkaları ile falan da.Sonra bunlar tekrar,boşanacaklaardi sonra tekrar,barışıp kız 2.cocugu doğurdu şimdi ise tekrar ayrılmışlar.Yani sana tavsiyem hiç karışma çünkü ben arkadaşıma dediğimde çocuk yeminler ediyor yok öyle bir şey falan diye.kizda m.a.l gibi inandı.sonuc ne 2 çocuk ve bosandilar galiba ben de ikisi ile konusmuyorum yani araya mesafe koydum.Cunku kız hiç inanmadı bana kanitim olduğu halde bende dedim kendi düşen ağlamaz