0 oy
494 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından

Ne zormuş erkek ismi koymak. Kızda hemen koymuştuk. Bu da son post. En son candan vazgeçip Çınar ege dedik ama ben başkalarının fikrini önemsiyorum sizce nasıl.? Çağırırken sesim kötü çıkmıyor yoksa yiğit koyacaktım onda çok tiz çıkıyor :D

10 Cevaplar

0 oy
(1,023 puan) tarafından
Yiğit daha güzel bence 
(720 puan) tarafından
Evet ben de çok beğeniyorum ama inan ben toplumda çocuğuma çağırmak istemem. Millet susayım diye gözümün içine bakar valla fbdnbdnd
(1,023 puan) tarafından
Toplumu ve insanları kenara bırakın içinizden ne geliyorsa onu koyun
-Reklam-
0 oy
(162 puan) tarafından
Çınar tek olarak güzel bence 
(720 puan) tarafından
Evet güzel ama benim adım da pınar. Djdjd  O yüzden ege koymak istedik ama işte karar veremiyoruz
(4,134 puan) tarafından
Pınar çınar diyecek halleri yoka çınar diyecekler bende oğluma çınar ismini koyacaktim ilkte sonradan çevirdim Fırat dedim ikincide yine çınar belledim ama kaynatamin adı kondu içimde kaldı oğlum olursa buda çınar koyacm :D
0 oy
(5 puan) tarafından
Benim oğlumun adı yiğit evet biraz zor alışamadım bende hala
0 oy
(11,571 puan) tarafından

Bende doğurmadan prova yapıyordum deli gibi evde çocuğuma sesleniyordum :D ilkine öykü Mina koyduk. Severken öykümm kızarken minaaaa :)

0 oy
(5,476 puan) tarafından
En cok begendigin isimleri yaz kagıda abisi ablası varsa cektir ona kayinvalidem gorumceminkini  öyle yapmis
(720 puan) tarafından
En son öyle yapıcam. Mert ege Çınar ege ve onur var. 2yaşında kızım var ona çektiricem. Benim adım da öyle konulmuş
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Bu kadar cebelleşeceğinize bir kura çekseydiniz daha mantıklı olurdu biz kararsız kalınca ilk kızım da kura çekmiştik ve daha adaletli oluyor o şekilde 
(720 puan) tarafından
Öyle yapıcam en son Bi şeye karar veremedik ya. Sinir tepeme çıktı. İlk burda öyle demiştim. Biri laf ettı umursamıyorsun bebeği önemsemiyorsun gibisinden. Ne alakaysa
(2,666 puan) tarafından
Buradaki bazı boş boğazlara sen bakma canım en güzeli ve adaletlisi kura çekmek :)
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Çok güzel knka klasik de değil 10 numara 5 yildiz
0 oy
tarafından
Çağırırken mi hahajaj güldüm bende Mihrimah koymak istedim eşim Mihrimah diye bagirilmiyor zor oluyor boşver demişti aklıma o geldi
0 oy
(790 puan) tarafından
Ne koysan da sonra seviyorsun alışıyorsun 
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Benim oğlumun adı çınar çok severek koydum ben kardeşimin oğluda yiğit bu ismini de beğenirim 

İlgili sorular

+6 oy
43 cevap 1,461 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 835 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 831 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde nrsnr (300 puan) tarafından soruldu
+3 oy
23 cevap 920 göst.