0 oy
928 göst.
Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından
Kızlar ben bu sene baya yoruldum ev iş çocuklar sınavlarım baya beni hirpaladi eşimde dediki Karadeniz turu yapalım rafting vs şeyler yapmak istiyorum 2 3 günlüğüne çocukları acaba anneme mi bıraksam yoksa onları da mı götürsem gelmelerini istiyorum ama bir yandan da balayı gibi bişey yapmak istiyorum daha önce hiç tatile çıkmadık çünkü Annem çocuklara benden daha iyi bakar biri 3 biri 5 yaşında ailemede düşkünler beni hayatta aramazlar ama bir yandan da isterim evlatlarım da yanimda olsun siz olsaydınız ne yapardınız?

30 Cevaplar

0 oy
(360 puan) tarafından
Bas başa gidin bakacak birileride var sonuçta 
(513 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Senin yerinde olsam eşimle yalnız giderdim çünkü karadeniz türü diyorsun zaten 5 günden de azmis .çocuklari eğlendirecek birşey olmaz o turda hem onlar yorulur hem sen .ama otele havuza denize gidecek olsaydın götür derdim çünkü çocuklarda eğleniyor suda .annene birakacaksan zaten rahat edersin ne olacak .çocuklarda bir yaştan sonra birkaç günde olsa ayrı kalabilmeye alismalilar Allah korusun başına bir hal gelse hasta olsan hastanede yatsan mecbur kalacaklar .hemde annem bizi götürmedi diye icerleyecek üzülecek bir yaşta degiller daha .annenin yanında eğleniyorlarsa sorun olmaz zaten .zaten Hayatımızı çocuklara endeksliyoruz her zaman .3 5 gün tatil de anne babanın hakkı diye düşünüyorum.donuste onlari bir AVM ye oyun alanına götürürsunüz tamam işte 
(513 puan) tarafından
Ay bacım aynen bu kafadayim gerçekten çok yoruldum bu sene evliliğimin 2 3 günlük bir tatile ihtiyacı var sınav ev iş beni çok yordu ve hayalimdi hep Karadeniz turu şimdi gerçeklestirme imkanı varken gitmek istiyorum
0 oy
(2,243 puan) tarafından
Aileme güveniyorsam durarlarsa iki üç gün bırakırım o kadarda küçük değillermis sonuçta baş başa zaman geçirin sonrada çocuklarla giderisniz eğlenirler 
(513 puan) tarafından
Aileme kendimden çok güveniyorum o yüzden karara verdim eşimle tek gidecem
0 oy
tarafından
Ben burda daha geçen ay cocukları anneme  bırakıp gezmeye gitcem 1 gunluk demıstım allahım nasıl lınclemıslerdı şuan saskınlık ıcınde okuyorum yorumları adamına göre muamele yapıyolar heralde 

Bıde senın çocukların büyük gelseler bıle sana yük olmazlar
(513 puan) tarafından
Valla bacım ben torpilli değilim jsjsjs kimse beni tanımaz jsjsjsjs
0 oy
(6,445 puan) tarafından
Asla çocuklarımı  anneme bırakmam Allah etmezsin  başlarına birşey geldi sonra sorumlusu  annen olacak  kimse bir anne kadar  çocuğuna bakamaz annemiz iyi baksa bile  insanlık halidir belki  annenin dalgınlığına  gelip evladının başına birşey geldi   içim asla rahat etmez yine sen bilirsin   normal  gün olsa sabah bırakıp akşam alırsın ama tatil için yanında götür onlarda gezsin
(513 puan) tarafından
Teşekkürler canım ♥️
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Valla ben pek bırakmaktan yana değilim ama senin çocukların büyümüş ve 2-3 gün diyosun zaten gitseler de pek bişey hatırlamıcaklar bence kendiniz gidin 
(513 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ♥️
0 oy
(398 puan) tarafından
Eğer rahat kalırlarsa aileye bırak birazda harşlik dışarda gezsinler sende eşinle rahat rahat tatil yap 
(513 puan) tarafından
Kızım zaten şuan annemde gelmek istemiyor anneme parada verdim kızım ne isterse al diye sonucta onlara yük olmasın bitince soyle ben atıyım dedim annem arıyor diyor hadi oğlanı gönder gidin diye :D
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Çocuklarım olmadan asla 
(513 puan) tarafından
Anladım canım ♥️
0 oy
tarafından
simdi basbasa gidin cocuklarla baska zaman ben olsam boyle yaparim ah ahhh bi tatil yapsam kendime gelicem de
(513 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️ inşallah sende yaparsın
0 oy
(232 puan) tarafından
Bence çocuklar la daha güzel bı anı olur yine çocuklarin büyük engel olmaz yani
(513 puan) tarafından
Rafting falan yapacam o yüzden onlarsiz olmak mantıkli geldi onlar yanımda olsa yapamam ve eşimle 2 gece tatile ihtiyacım var

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 342 göst.
22 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 384 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 231 göst.
+2 oy
8 cevap 233 göst.
19 Mart 2025 Diğer kategorisinde Serapse (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,509 soru

23,748,109 cevap

314,584 kullanıcı

...