0 oy
1,110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,933 puan) tarafından

Dün gece karın ağrısı ile acile gittim bta hcgm 22 bin çıktı 6 haftalık gebeymişim doktor kese vae ama bebek yok içi boş dedi Altan muayene etti bebek yoktu boş gebelik geçiriyirsun dedi haftaya çarşamba gene gel bakayım dedi. 

Şimdi hafta küçük diyeceksiniz ama değerlerim aşırı yüksek mümkün değil 22 bin değerde bebeğin gözükmemesi 3 binde bile gözüküyor.. 

Kese etrafında kanama başlamış birkaç güne kanamanda başlayabilir dedi kistin olmuş vs 

Neyse boş gebelik geçiren var mı 

image

24 Cevaplar

0 oy
(616 puan) tarafından
İstenmeyen bir gebelikmiydi niye bu kadar kolay vazgeciyorsunuz 
(9,933 puan) tarafından
Tam olarak nerde vazgectigimi anladınız daha doğrusu çıkardınız. Ben sadce hislerime göre boş dedim ve gerçekten ultrasondada Altan muayenedede boştu ekrandan baya baktık.sorunuza gelince istenmeyen gebelik değildi istiyorduk. Hemen yarın kürtaj olacam demedkm bir hafta daha bekleyevem oda kürtaj derse özele gidecem yine kurtadir derse olacam dedim ne yapayım öleyim mi
(616 puan) tarafından
Cevaplarınızı okudum ve bi üzüntü belirtisi göremedim o yüzden istenmeyen gebelik diye düşündüm
(9,933 puan) tarafından
Ama bebek olsaydı kalp atışı yok deseydiker çok üzülürdüm ama şuan olmayan şeye uzulemem fazla..tabiki yine üzüldüm ama bebek olmadığı için fazla üzülmedim.birde can çekişiyorim o kdr kötüyüm kusma bulantı tansiyon düşüklüğü mahfoldum bian önce kurtulmak istiyorum dediğim gibi bebek olsaydı ne kdr hasta olsaydimda direnirfim beklerdim ama 1 hafta en fazla beklemek istiyorum çünkü dayanilacak durumda değilim diğer 2 çocuğumda perişan oldu yemek yapamıyorum sürekli kahvaltıluk yiyolar kızım agliyo anne ölecek misin diyo
(616 puan) tarafından
Anladım Allah korusun Allah yardımcınız olsun bu durumda hemen netleşmesi sizin için daha iyi olur tabiki Allah kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Teyzeminde 9 haftada belli oldu rahmi biraz daha arkada oldugu icin bebek gozukmemis daha bekle bakalım
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim de 9+5 de gozukmustu sizin gibi kese var bebek yoktu bekleyin isterseniz yada iyi bir hastane tercih edin
0 oy
(4,248 puan) tarafından
6 haftada bebeğin gorunmeme ihtimali çok yüksek sen değerin yüksek olduğuna bakma zaten iki günde iki katı artıyo o kadar yüksek çıkması normal ben olsam beklerdim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 371 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 218 göst.
24 Mart 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 677 göst.