0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1,673 puan) tarafından
İçim yanıyor. Böyle kana kana buzlu kola içmek istiyorum. Dün 1 bardak içtim sonra vicdan yaptım. Su dışında siz neler içiyorsunuz?

8 Cevaplar

+1 oy
(12,622 puan) tarafından
Sade soda sadece.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sade soda içerdim ben süt dokunmazss soğuk süt de içebilirsin  kefir de olabilir 
(1,673 puan) tarafından
Sadece soda günde kaç tane içilebilir?
tarafından
Bilmiyorum ama ben bir tane içerdim
0 oy
(612 puan) tarafından

Ay ben de hiç sevmem kolayı ama aşırı canım çekiyor ne nolur nolmaz diye içmiyorum. Soğuk olarak; su içiyorum, arada su içtiğim de oluyor,  aklıma geliyor kalkıp dolaptan su alıp içiyorum. Bazen canım çekiyor su içiyorum. Ha bi de su içiyorum başka yok. Böyle böyle günde 3 litreyi geçiyor bazen 4 ü buluyor :D

(1,673 puan) tarafından
Şu işte kesmiyor :((
0 oy
(2,660 puan) tarafından

Enerji içeceği ve alkol dışında neredeyse ne bulursam içiyordum :D

(1,673 puan) tarafından
Gazlı.icecek falan içtinmi cnm
(2,660 puan) tarafından
İçtim canım
0 oy
tarafından
Ben arada bir kola iciyorum cok nadir ama bazı yamaklarin yanında aseriyorum cubku o sogukluk en cok kolada hissediyomusum gibi geliyo

Onun disinda kefir sade soda meyve suyuna buz atiyorum soguk su 

Evde kendim milkshake yapiyorum denerseniz sütu hafif donduruyorum boyle kar gibi oluyor biraz bal muz varsa cilek hepsini blendırdan geciriyorum icine bazen findık badem de atiyorum hem zararli birseyde olmuyor 

Bazende dondurmayı hafif eritiyorum blendirdan geciriyorum sıvi hal aliyor zaten o sekilde diger turlu icimdeki yanma hissi gecmiyor 
(1,673 puan) tarafından
Teşekkürler:)))) yazdıklarınızı deneyeceğim
0 oy
(6,283 puan) tarafından
Buzlu su kana kana içiyorum bir de sade soda geçen sadece canım istedi kola bir bardak içtim gerisi hep sade soda içiyorum 
0 oy
(2,245 puan) tarafından

Çok soğuk olmamak şartıyla biraz iç bisey olacağını düşünmüyorum ben arada içerdim çünkü :) ama o kesmez dersen sade sodaya biraz pekmez koy dene belki hoşuna gider en azından içinin yangınını alır 

(1,673 puan) tarafından
Sodayı deniycm kesin:)
0 oy
(8,425 puan) tarafından
Ne kadar sağlıklı bilmiyom ama Nazo çok iciyom vişneli olanından

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 412 göst.
21 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Ümran❤efe❤sadık (1,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 151 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde N.n (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Emine S (16,910 puan) tarafından soruldu

404,337 soru

12,113,096 cevap

36,448 kullanıcı