0 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (140 puan) tarafından
Kızlar kayınpederim mide kanseri tedavisi görüyor 3 yıldir şuan tüm iç organları bitmek üzere 1 aydır hastnde yatıyor doktorlar bı gün diyo ki heran bilincini kaybedebilir yoğun bakıma alırız o zmn bı gün diyo heran kalp krizi geçirebilir kalbi durabilir 1 ay önce de 2 3 aylık ömrü var yok demişlerdi kan ve mama takviyesi yapılıyor sürekli rengi ve gözleri yumurta sarısı gibi sapsarı tüm sülale öldü ölecek diye hastene kapısında bekliyor ama adam görüntü olarak ölecek gibi de durmuyor namazını bian bile o haliyle aksatmiyo yani ben hiç Bir şey anlamıyorum doktorlar böyle konuşurken ne demek istiyolar mide kanseri midesi alındı yıllar önce iyiydi ama akciğer ws iç organlarına sıçradı böyle böyle yedi iç organlarıni tedavisi sonuç vermediği için tedavi sonlandırdı sadece ağrıları için işlem yapılıyor diye hastene de kalıyor lütfen beni biraz aydınlatır mısınız ya ben ilk kez böyle doktorların öldü ölecek diye söz ettiği hastanın kaldığını görüyorum çünkü dr dedi şimdiye kadar yoğun bakıma alınması gerekiyordu ama değişik maşallah demiş ws 

12 Cevaplar

+1 oy
(14,164 puan) tarafından
Belkide onu o şekilde ayakta tutan imanı. K.valideme 2 ay içinde karaciger kanseri teşhisi kondu tesisten sonra da 2 ay içinde kemiğe kadar sıçradı 2. Kez kemoterapi diye hastaneye gitti yoğunbakima alındı çıkamadı bir daha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bazı kanser hastaları öyledir canım onlar tamamen içki organların saglamliyla alakalı halam mide kanseriydi son evre  benim halam.deil babamın halası her neyse kadın 6 ay içinde öldü ilaç tedavisi almasına tamam artık bunu eve götürün iyileşti demelerine rağmen öldü 

Dedem şuan akciğer kanseri son evre vücudu tedaviyi red ediyor tabiki durumu görüntüsü halı kötü bitti bitiyor bitecek de ama bu kanserinin 6 yılı 

Tamamen organlar ve dayanıklılığı ile ilgili bir durum 
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Hiç öyle deme benim bir anneanne dediğim kişi vardı yengemin annesi oluyordu ama anneanne gibi bizi de sahiplenirdi annem hengem kardeş gibi büyüdüler çünkü. Annesinin ciğerleri bitikti kansere çevirmişti koah vs de vardı ben o zaman pandemi zamanları yanında da hastanede refakatçi olarak kalıyordum yaşı 90 küsürdü ama aklı direnci her şeyi yerindeydi çok zorluk çekti bi anda vefat etti gören inanamazdı hasta olduğuna ama işte ecel gelince bir şey sebep olacak. Allah çektirmesin rabbim ele ayağa kimseye muhtaç etmesin çok zor vadesi dolmamıştır günü vardır bekliyordur. Dedem de son evre kansermiş ama kimse bilememiş götürünce öğrenmişler ve dedemde çok bekledi en son yemeden içmeden kesildi ve yatağında vefat etti hatta o hissetmişti öleceğini anneme kal gitme ben gidicem demiş 
0 oy
(13,154 puan) tarafından
Ne konuda aydinlatalim canim. Sende diyorsun ya ic organlar falan bitmis tibben boyle bi insanin yasamasi zor yani ama hersey Allahin elinde yani. Oldurmeyen Allah oldurmuyo. Benim kayinoederimjn hicbiseyi yoktu dag gibi adam 25gun icinde öldu. Ömür nereye kadarsa
0 oy
(7,058 puan) tarafından
İman dirisi derler bizim oralarda canım o halde bile namaz kılması ne güzel birşey öldü ölecek dersin ölmez durumu uyu dersin ölür Rabbimden başkası bilemez Rabbim hepimize hayırlı imanlı ölüm nasip etsin 
0 oy
(20,635 puan) tarafından
Maşallah iman gücüne  Allah'ım sifalar verdin
0 oy
tarafından
Mide kanseri çok kötü bir illet. Eniştem geçen sene bu illetten kaybettik. Daha 31 yaşındaydı iki tane kızı vardı.
0 oy
(3,365 puan) tarafından
Çektikleri günahlarına kefaret olsun. Rabbim alacağı zamanı bilir. Allahın dediği olur yani. O yüzden genç yaşlı kim önce ölür bilemeyiz diyoruz ya. Allah yardımcınız olsun. 
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Ölümün veya yaşamanın doktorların elinde olmadığını bı kez daha anlamış olduk , onlar gördüklerine göre konuşuyorlar mecburen, son nefesinin ne zaman olduğunu Rabbimden başkası bilemez , boşuna demezler öldürmeyen Allah öldürmez diye
0 oy
(5,343 puan) tarafından
Bizde ona ibadet dirisi derler canım Allah iman kuvveti veriyordur rabbim ağrısını sızızisini azaltsin
0 oy
(6,087 puan) tarafından
amcamda akciğer kanseriydi  doktor durmadan iyiye gidiyor dedi en fazla 1 ay yaşadı cnm  kayinperinide ne gibi belirtiler vardı acaba
(140 puan) tarafından
Canım sorunu tam anlamadım
(6,087 puan) tarafından
mide kanserinin ne gibi belirtisi vardı  kayinpederinizin cnm Rabbim şifa versin
(140 puan) tarafından
Canım benim onu tam bilmiyorum çünkü ben ondan çok daha sonra eşimle tanıştım zaten 1ci evrede fark edilmiş ama ne yazıkki sonuç bu fakat kendi annemden örnek verebilirim annem gerçi 4 cu evrede yakalandı ilk belirtileri midede yanma şişlik kusma ishal az az yeme kilo kaybı en son olarak çok şiddetli ağrısı oluyordu yemeklerden sonra hastene ws derken 4cu evre mide kanseri teşhisi konuldu midesi alındı 1 yil öyle geçti zaten dr 2 yil yaşama süresi dedi ama annem 2 yil yaşamadı beyin kanaması geçirdi yoğun bakıma alındı bitkisel hayat 2 hafta sonra da öldü
(6,087 puan) tarafından
Allah rahmet  eylesin benim midemde helikobakteri  var tedavisini oldum ama tekrarlama riski varmis tekrar ondan sordum cnm
(140 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Bazıları demk acı çekmiyor ki ayakta Allah'ın işi yengemin babasida kanser ama tedavi olmuyor üstüne baksan dersin hasta değil 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
0 oy
7 cevap 442 göst.
0 oy
9 cevap 321 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 495 göst.
22 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler