Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bir hasta vakası lütfen aydınlatın beni
0
oy
306
göst.
1 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Miracin annesi
(
140
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar kayınpederim mide kanseri tedavisi görüyor 3 yıldir şuan tüm iç organları bitmek üzere 1 aydır hastnde yatıyor doktorlar bı gün diyo ki heran bilincini kaybedebilir yoğun bakıma alırız o zmn bı gün diyo heran kalp krizi geçirebilir kalbi durabilir 1 ay önce de 2 3 aylık ömrü var yok demişlerdi kan ve mama takviyesi yapılıyor sürekli rengi ve gözleri yumurta sarısı gibi sapsarı tüm sülale öldü ölecek diye hastene kapısında bekliyor ama adam görüntü olarak ölecek gibi de durmuyor namazını bian bile o haliyle aksatmiyo yani ben hiç Bir şey anlamıyorum doktorlar böyle konuşurken ne demek istiyolar mide kanseri midesi alındı yıllar önce iyiydi ama akciğer ws iç organlarına sıçradı böyle böyle yedi iç organlarıni tedavisi sonuç vermediği için tedavi sonlandırdı sadece ağrıları için işlem yapılıyor diye hastene de kalıyor lütfen beni biraz aydınlatır mısınız ya ben ilk kez böyle doktorların öldü ölecek diye söz ettiği hastanın kaldığını görüyorum çünkü dr dedi şimdiye kadar yoğun bakıma alınması gerekiyordu ama değişik maşallah demiş ws
saglik
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
12
Cevaplar
+1
oy
1 Ağustos 2024
-anne-
(
14,163
puan)
tarafından
cevaplandı
Belkide onu o şekilde ayakta tutan imanı. K.valideme 2 ay içinde karaciger kanseri teşhisi kondu tesisten sonra da 2 ay içinde kemiğe kadar sıçradı 2. Kez kemoterapi diye hastaneye gitti yoğunbakima alındı çıkamadı bir daha
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Bazı kanser hastaları öyledir canım onlar tamamen içki organların saglamliyla alakalı halam mide kanseriydi son evre benim halam.deil babamın halası her neyse kadın 6 ay içinde öldü ilaç tedavisi almasına tamam artık bunu eve götürün iyileşti demelerine rağmen öldü
Dedem şuan akciğer kanseri son evre vücudu tedaviyi red ediyor tabiki durumu görüntüsü halı kötü bitti bitiyor bitecek de ama bu kanserinin 6 yılı
Tamamen organlar ve dayanıklılığı ile ilgili bir durum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
Posedion
(
2,375
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç öyle deme benim bir anneanne dediğim kişi vardı yengemin annesi oluyordu ama anneanne gibi bizi de sahiplenirdi annem hengem kardeş gibi büyüdüler çünkü. Annesinin ciğerleri bitikti kansere çevirmişti koah vs de vardı ben o zaman pandemi zamanları yanında da hastanede refakatçi olarak kalıyordum yaşı 90 küsürdü ama aklı direnci her şeyi yerindeydi çok zorluk çekti bi anda vefat etti gören inanamazdı hasta olduğuna ama işte ecel gelince bir şey sebep olacak. Allah çektirmesin rabbim ele ayağa kimseye muhtaç etmesin çok zor vadesi dolmamıştır günü vardır bekliyordur. Dedem de son evre kansermiş ama kimse bilememiş götürünce öğrenmişler ve dedemde çok bekledi en son yemeden içmeden kesildi ve yatağında vefat etti hatta o hissetmişti öleceğini anneme kal gitme ben gidicem demiş
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
-srn-
(
13,152
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne konuda aydinlatalim canim. Sende diyorsun ya ic organlar falan bitmis tibben boyle bi insanin yasamasi zor yani ama hersey Allahin elinde yani. Oldurmeyen Allah oldurmuyo. Benim kayinoederimjn hicbiseyi yoktu dag gibi adam 25gun icinde öldu. Ömür nereye kadarsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
huzun_iyidir
(
7,058
puan)
tarafından
cevaplandı
İman dirisi derler bizim oralarda canım o halde bile namaz kılması ne güzel birşey öldü ölecek dersin ölmez durumu uyu dersin ölür Rabbimden başkası bilemez Rabbim hepimize hayırlı imanlı ölüm nasip etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
Linkin
(
20,632
puan)
tarafından
cevaplandı
Maşallah iman gücüne Allah'ım sifalar verdin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Mide kanseri çok kötü bir illet. Eniştem geçen sene bu illetten kaybettik. Daha 31 yaşındaydı iki tane kızı vardı.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
terslale
(
3,365
puan)
tarafından
cevaplandı
Çektikleri günahlarına kefaret olsun. Rabbim alacağı zamanı bilir. Allahın dediği olur yani. O yüzden genç yaşlı kim önce ölür bilemeyiz diyoruz ya. Allah yardımcınız olsun.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
Prensesimmm1
(
3,003
puan)
tarafından
cevaplandı
Ölümün veya yaşamanın doktorların elinde olmadığını bı kez daha anlamış olduk , onlar gördüklerine göre konuşuyorlar mecburen, son nefesinin ne zaman olduğunu Rabbimden başkası bilemez , boşuna demezler öldürmeyen Allah öldürmez diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
Emineninanesii
(
5,336
puan)
tarafından
cevaplandı
Bizde ona ibadet dirisi derler canım Allah iman kuvveti veriyordur rabbim ağrısını sızızisini azaltsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
At Work
(
6,077
puan)
tarafından
cevaplandı
amcamda akciğer kanseriydi doktor durmadan iyiye gidiyor dedi en fazla 1 ay yaşadı cnm kayinperinide ne gibi belirtiler vardı acaba
1 Ağustos 2024
Miracin annesi
(
140
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım sorunu tam anlamadım
1 Ağustos 2024
At Work
(
6,077
puan)
tarafından
yorumlandı
mide kanserinin ne gibi belirtisi vardı kayinpederinizin cnm Rabbim şifa versin
2 Ağustos 2024
Miracin annesi
(
140
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım benim onu tam bilmiyorum çünkü ben ondan çok daha sonra eşimle tanıştım zaten 1ci evrede fark edilmiş ama ne yazıkki sonuç bu fakat kendi annemden örnek verebilirim annem gerçi 4 cu evrede yakalandı ilk belirtileri midede yanma şişlik kusma ishal az az yeme kilo kaybı en son olarak çok şiddetli ağrısı oluyordu yemeklerden sonra hastene ws derken 4cu evre mide kanseri teşhisi konuldu midesi alındı 1 yil öyle geçti zaten dr 2 yil yaşama süresi dedi ama annem 2 yil yaşamadı beyin kanaması geçirdi yoğun bakıma alındı bitkisel hayat 2 hafta sonra da öldü
2 Ağustos 2024
At Work
(
6,077
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah rahmet eylesin benim midemde helikobakteri var tedavisini oldum ama tekrarlama riski varmis tekrar ondan sordum cnm
3 Ağustos 2024
Miracin annesi
(
140
puan)
tarafından
yorumlandı
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Ağustos 2024
Papatya&
(
2,135
puan)
tarafından
cevaplandı
Bazıları demk acı çekmiyor ki ayakta Allah'ın işi yengemin babasida kanser ama tedavi olmuyor üstüne baksan dersin hasta değil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
291
göst.
Kızlar halimden anliyan yok bari siz beni aydınlatın.
16 Mart 2023
Diğer
kategorisinde
Grc136513
(
140
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
saglik