0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
Cinsel içerikli bel altı videoları sürekli arkadslarına atiyo bende sinirlendim ağzıma geleni saydım utanmiyomusun bu videoları izlemeye diye ergenmisiniz aramiz açıldı beyfendin umrunda bile değil umursamiyo beni bende şuan ağlıyorum nefret ediyorum ondan sürekli kavga ediyoruz anlasamiyoru bıktım bı benmi yaşıyorum bunu nasıl dize getircem bunh gerçekten tükendim daha coxugumuz yok iki düşük yaptım çok zor şeyler yaşadım bir de üstelik ailesi evlendigime çok pişmanım cokkk

11 Cevaplar

+3 oy
(974 puan) tarafından
O zaman çocuk yapma bekle düzene girene kadar hayatın
-Reklam-
+1 oy
(675 puan) tarafından
sakin cocuk yapma 
+1 oy
(330 puan) tarafından
Valla aklın varsa çocuk yapma benim kocam da seninki gibi ben ağlıyorum ediyorum umrunda değil yatiyo uyuyo benim 2 tane çocuğum var keşke olmasaydı giderdm ama çocuklar bağlıyor insanı 
(25 puan) tarafından
Tükendim rabbimin verdiği bir imtihanmı bilmiyorum bu evlilik çok pişman oluyorum çokk sendede oluyomu
(693 puan) tarafından
Kafamı duvarlara vuruyorum ben. Nasıl ailemi dinledim okulumu biraktim bu boş ile ilevelndimb
(330 puan) tarafından
Ben çok pişmanım tabi canm ama çocuklarım için mecbur duruyorum
+1 oy
(3,247 puan) tarafından
Valla senin yerinde oluyum bir dakika durmam bir kere yapan hep yapar ilerde çocuğun olunca daha kötüsünü yapar
+1 oy
(2,944 puan) tarafından
Olmuyor diyorsan bırak. 
+1 oy
(2,485 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam cocuk yapmam korunurum bu adam duzelene kadr enazndan.cunku coguk olduktan sonra daha zor oluyor canm helede piskolojik olarak insan dahada yipraniyor cunku cocugum etkilenmesin diye her yolu deniyor insan sonra yipraniyor.bence yaoma cocuk korum en iyi yontemlerle korun hemde
+1 oy
(7,450 puan) tarafından
Degistiremezsin erkekleri
+1 oy
(798 puan) tarafından
sizin cinsel hayatiniz nasil kotu mu ki neden izliyor 
+1 oy
(119 puan) tarafından
Bu dediğimi yanlış anlama bu durumda çocuk yapma canım 3 senelik bir evliliğim var 19 aylık da kızım var  o kadar pişmanım ki hemen çocuk yaptığıma keşke diyorum eşimi biraz daha tanisaydim sorunlar düzelseydi de ondan sonra yapsaydım çocuk olduğu için bir yere de gidemiyorum 
0 oy
(709 puan) tarafından
Nekadarlik evlisin bilmiyorum ama hazir cocugun yokken madem duzelmiyor bosan canim yanlis anlama hani asla kotu bi sekilde demiuorum ama rabbim belkide bilerek bebegin dunyaya gelmesine izin vermiyordur ama dedigim gibi duzelmez bu diyosan cocuk yapmadan ayril ha duzelir diyosanda tam anlamiyla duzelmeden yapma bebis cunku cocuk olunca ayrilmak cok zor oluyo
(25 puan) tarafından
Bilmiyorum annem biliyo herşeyi ona anlatıyorum sadece yaşadıklarımı ölmek istiyorum bazen bazen çok iyi oluyo aramız bir kaç gün sonra kavga umrsamazlik ilgisiz çirkin bı insanda değilim rabbim insanın kaderini güzel eylesin gerçekten bir sürü insan peşimde koşardı ama öyle olmuyomhs
(709 puan) tarafından
Kuzum valla en iyi sen tanirsin ama bi sure bence cocuk yapma hayatini zindan etme
0 oy
(205 puan) tarafından
Biryerde okumuştum sürekli c... İçerikli video izleyen insanların beyinleri körleşirmiş ve bilinç altına sürekli izlediklerinin (avret) yeri kazınırmış ve kişi karakter bozukluğu yaşarmış bu yurtdışında araştırılmış ve kanıtlanmış birşey duyunca ve şimdiki nesil malum üzücü

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 907 göst.
11 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sultnn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 592 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nastya (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,066 göst.