0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (985 puan) tarafından
Kızlar ben daha yeni hamileyim 5 haftalık olmak üzereyim 20 aylık bebeğim var ister istemez iş güç  kaldır indir uğraşıyorum açıkçası kendimi çok dinç hissediyorum yapıyorum yani herkes kızıyor çocuğu düşünmüyor musun yatman lazım bilmem ne yani yanlış bişey mi yapıyorum ilk hamileliğimde çok kusuyordum 3 ay yattım ama bunda dinçim yapmam da sakınca varmı ağır iş yapmıyorum normal süpürge paspas çocuğumla ilgileniyorum her anne gibi bende 

6 Cevaplar

0 oy
(660 puan) tarafından
Bende yaptım vallahi halı Bile çarptım elhamdülillah hiç bir sorun olmadı 
(985 puan) tarafından
Yani abartıyorlar bence sonuçta hasta değilim ki yatayım benimde çocuğum var sonuçta
-Reklam-
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Benim doktorum hep şey derdi hastalık olarak görme hasta değilsin günlük rutinlerine hayatına devam et. öyle de yaptım iyi hissettikce  yardimsiz çocuğuma da evime de kendim baktım. böylelikle hasta modunda değildim daha mutlu hamilelik gecirdim
(985 puan) tarafından
Bende öyleyim ilk hamileliğim de yalnızdım kimse yoktı midem bulandı kendimi yatağa attım bidaha kalkamadım devamı geldi 3 ay yatarak geçirdim ta ki annemlere gidip normal yaşantıya döndüm mide bulantım herşeyim kesildi bunda öyle olsun istemiyorum çocuk niye hemen düşsün ben anlamadım düşürmek mi istiyorsun diye soruyorlar gündüz hiç uzanmıyorum diye
(2,029 puan) tarafından
Valla allah korusun ama düşeceği varsa sağlıksız gebelikse pamuklara sarsan gider allaha emanetsiniz rahat ol hiç korkma günlük rutinler moralini yüksek tutar basit bir ev süpürme ama rutinler devam edince hayatın düzende hissi baska
(985 puan) tarafından
Evet ya zaten yaptığım şey süpürge paspas bulaşık geri kalanı çocuğumla ilgileniyorum şu an misafirim var evim extra dağılıyor onunda çocuğu var yapıyorum laf ediyor yapmıyorum laf ediyor sinir oldum ya
0 oy
(6,964 puan) tarafından
9 haftaliğim bende kızım var 3 yaşında bende çok şükür her işimi kendim yaparım ama kimseye de belli etmem çünkü nazar çok var nazardan korkarım mesela geçen hafta evi dip köşe perde koltuk hali ne varsa kaldırdım yıkadım geri serdim kimseye görünmeden dincim enercim yerinde çok şükür ☺
(985 puan) tarafından
Misafirim var yatılı mecbur görüyor yoksa arayana kötüyüm diyordum :D bide görümcem yapsam çocuğu düşüreceksin yapmasam fazla yatmak iyi değil diyo deli ediyor beni
(6,964 puan) tarafından
Hahahahahaaa benimkiler makineye giriyor canım sadece yatak odası ve oturma odasının hariç onları da yıkamadim çıkarıp sirkeledim geri serdim çünkü bayramdan önce yıkadım onları da ☺
(6,964 puan) tarafından
Aman yok yaa uğraşma boşver başına iş alırsın Allah korusun öyle kalsın ne olacak önümüzdeki ay olmadı verirsin yıkamaya acelesi yok ☺☺
(6,964 puan) tarafından
Kendini yormadan yika diyecem ama ne bileyim yaa yapma bacım yapma boşver ☺
(6,964 puan) tarafından
Hahahahahahaa millet görsün ne olacak sanki ☺ aman boşver bacım sen en iyisi ver yıkamaya madem öyle diyor sende paraya kıyıp ver artık ☺
0 oy
tarafından
Ağrın kanaman riskin yoksa niye yatasin 
(985 puan) tarafından
Risk yok çok şükür
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bende  19 haftalık hamıleyım bütün ıskerımı kemdım yapıyorum oğlum 28aylık onu tuvalete götürünce kaldırıyorum evlerı sılınce şu kovasını kaldırıyorum şükür bı sıkıntı yasamadım
0 oy
tarafından
Ohooooo bende yaptım neler neler o haftada hasta değiliz sonuçta bende dinç hissediyordum son haftalarım şuan haksızleştim ağıtlaştm diye yapamıyorum 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 205 göst.
12 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.

405,932 soru

12,167,392 cevap

36,630 kullanıcı

...