+3 oy
985 göst.
Aile kategorisinde (741 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnsan sevmiyorum misafir sevmiyorum komsular falan.cok.iticiler ya.ben bu huyumdan nasil kurtulabilirim.ben kendimi.bildim.bileli.boyleyim.bi zararini gormedim.ama artik coluk cocuk sahibiyim jnsan icine cikmadan olmuyor.kaynanamla bu yuzden aram.acildi.gune gitmeyi sevmiyorum o da beni zorluyor.evime arkadaslarini geitrmek istiyor ben cok sıkılıyorum.bunlar bana cok bos is geliyor.mesela.komsular cikiyorlar her aksam.bahceye birbirlerinij ovunulecek seylerini konusuyorlar.ben neden bunlari dinleyrek vakit oldureyim

35 Cevaplar

0 oy
(16,805 puan) tarafından
Hiç kimseyi sevmiyorsan sıkıntı ama komşu gezmek ya da kayinvalidenin misafirlerine hizmet edip iyi gelini oynamak zorunda değilsin bence. Ben eskiden bir tek annemlere gittiğimde rahat ederdim bu sene baktım ne evimde biri varken ne de başkasının evinde misafirken rahat edemiyorum hani diyorlar ya biz Türk milleti misafirperveriz ben Değilim mesela. Gelsin yesin içsin elimden geleni yaparım ama kimseyi evimde yatırmayı sevmiyorum şükür ki gurbetteyim çok gelenim gidenim olmuyor 
-Reklam-
0 oy
(838 puan) tarafından
Normal olabolır bence bende çok tedırgın oluyorum komşum geldıgı zmn veya bırılerı
0 oy
(36 puan) tarafından
Bende senin gibiyim. İnsan severim ama bir yanlışini gördüğüm zaman silerim.   Seninki yle düşüncemiz aynı ama şikayetçiyim bu huyumdan
0 oy
(3,261 puan) tarafından
Ne işle meşgul sun kendine bı uğraş bul.bakalim oya fln ör patik fln ör yani 
(2,739 puan) tarafından
Patik : ben ne alaka :)
(3,261 puan) tarafından
Çok alaka yani evde boş durmasın diye babet patik yapıyorlar basit mesela ondan yapsın
(741 puan) tarafından
Canim.sıkılmıyor asla kendime mesgale fazlasoyla buluyorum
(2,739 puan) tarafından
Espri yaptım yahu hemen yanlış anlama
(3,261 puan) tarafından
Post sahibi de değilmisin zaten nebilim bı afalladim :)
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Bende mesafeliyim ancak ben yaşadıklarımdan dolayı bu hale geldim kimseye ısınamıyorum yakınlık kuramıyorum güvenemiyorum çok garip bir şey 
0 oy
(2,739 puan) tarafından

Hahah neden bunları dinleyerek vakit öldüreyim :D çok mantıklı. Biraz bende de var. Sevmemek değilde bi yerde eksik bişeyler var evde durdukça insan içine çıkası gelmiyor insana rahat geliyor.. 

0 oy
(241 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnsanlarla sorunum yok insanları severim. Aile çevrem ve dostlarım hariç eve misafir almayı, misafirliğe gitmeyi hele de güne katılmayı hiç sevmiyorum. iş yerimde milletin evine gitmek için can atıyorlar. Yeni işe başlayan insana tanışma bahanesiyle emrivaki yapıp kendilerini davet ettiriyorlar. yiyip icip saatlerce oturuyorlar, dedikodu yapıyorlar. Hiç samimi gelmiyorlar bana. 10 cesit gıdayı yiyip kilo aldığıma mı yanayım, dedikodu dinleyip günaha girdigime mi yanayım? çoğuna gitmiyorum. sanırım birkaç ay sonra da bana gelmek isteyecekler bebek görmek için, daha önce de gelmislerdi. evimi süzecekler, aile yaşantıma vakıf olacaklar illa arkamdan konuşacak bir şey bulacaklar. Dostlarım ve aile çevrem buyursun gelsin. onun dışında yok kaynananın arkadaslari yok alakasiz komsular yok iki günlük tanidiklarim falan istemiyorum.
0 oy
(617 puan) tarafından
Bende boyleydim suan kismen böyleyim ben evime severek davet edip agirladigim en yakin arkadasimin koltugumun altına örgü ipi attığını gormus insanim kendisi aynen soyle dedi iyi kanka iyi bekarken pistin simdi temizsin cok sasirmistim ve kotu hissetmistim cunku hep temizlige dikkat ederdim sonra komsu olarak öncekileri sene en ust komsumla cok samimi oldum her gun kapida birlestik dedigin gibi dedikodu donmeye basladii hemde binadaki baska kadin icin ..sonra ayni saatlerde.ben.cikiyordum ama o karşı binanin kadinlarina karismaya basladi ve beni.birakti yanliz kalinca cagirdiginda da ben gitmedim benim kim bilir hangi dedikodumu çevirmiştir..,insanlara artik hic guvrnmiyorum ailem kaynanamdisinda kimseyi evimde misafir diyr agirlamiyorum iki çocuğum var onlar icin mecbur arkadaslik kuruyorum ida aksam serininde parklarda.. en guzelo oluyor ne kimseye gidiyorum ne kimse bana geliyot ama cok güzel vakit geçiyor yaninsizi taniyanlardan uzak durun rn cok kötülüğü onlar yapiyot
0 oy
(557 puan) tarafından
Bende evime başkasının gelmesinden hoşlanmam.  Gelirse gittikten sonra dip bucak temizlik yaparım.
0 oy
(13,193 puan) tarafından
Bu durum bende de var ama kimse itici vs. Diye düşünmüyorum çocukluğumda komşulardan ailemin gördüğü zararlar yüzünden uzak durmaya çalışıyorum ne kadar az insan o kadar çok huzur diyorum 
0 oy
(141 puan) tarafından
Bende sevmiyorum ama benim şoyle bir nedenim var şuana kadar insanların içine girmeye çalıştım ve dışlandım daha sonrasında da eşimin yasagidi yere gurbete geldim ve hep eşimin akrabaları burda onlarda igneleyip taş atıp dış görünüşüm hakkında patavatsızliklar yapıp durdular bu yüzden insanlardan iyice soğudum kendi kendime ve eşim ve kedimizle çok mutluyum çok şükür hatta insanlarla yüz yüze geldiğimde artık karnıma ağrılar filan giriyor belki kendime bir arkadaş bulabilirim iyi biri ama şuana kadar yaşadığım tecrübelerim de buna engel oluyor bende evde kendime hobi edindim zaten kedimde var öyle kendi kendime çok mutluyum
0 oy
tarafından
Bende misafir ve komsuculuk pek sevmek fakat neden iticilik olsunki sonucta bizde karşımızdakinin  komşusuyuz.amam inan bende misafir pek sevmiyorum edemiyirum hizmet edim ev işlerine derken  kendimize yetemiyorum..
0 oy
(492 puan) tarafından
Bence bu misafir sevmemekle alakası yok bir hastalık değil boş geliyor bana da öyle az öz. Bir de zevklerin farklı kendini biliyorsundur sevdiğin şeyler olsa ortak noktanız olsa misafirliğe de gider misafir de getirirsin. Sen de sorun yok canım üzülme 
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Psikoloğa gittinmi hic
(741 puan) tarafından
Hayir sosyal fobi oldugumu dusunuyorum
0 oy
(993 puan) tarafından
Temizlik hastasi degilsen cok pis ve daginik birisindir ya da cimri 
(741 puan) tarafından
Hicbiri degilim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 628 göst.
8 Eylül 2022 Aile kategorisinde Zehrabnm (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 751 göst.
20 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
24 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 907 göst.

404,550 soru

12,119,016 cevap

36,468 kullanıcı

...