0 oy
766 göst.
Diğer kategorisinde (5,434 puan) tarafından
Ilk ben başlıyorum elime bir roman aldim mi bitirmeden gözüme uyku girmez kac kez bu yuzden sabahladigımı bilirim illa bitirince yatabiliyorum

30 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Kitaplarım ilk aldığım günkü gibi kalmalı. Kapağı asla kırılmamalı, sayfa kenarları kıvrılmamalı. Bu yüzden kimseye kolay kolay ödünç kitap vermem çünkü nasıl okuyorlarsa verdiğim şekilde geri alamıyorum 
(5,434 puan) tarafından
Ben kiyamayip veriyordum aynı sekilde alamiyordum hatta bir kitabımı kaybetmisti alacakanlik serisinin ilk kitabiydi bak aklıma geldi simdi
(6,909 puan) tarafından
Bu huy bende de var :D herkes bana okurken nasıl okuyorsun bu kitabı der
tarafından
Annemle kardeşime bile kütüphanemden kitap verirken 100 kere tembihlerim. Kırmayın kıvırmayın düzgün okuyun gibsinden :D benden kitap alınca geriliyorlar
(6,909 puan) tarafından
Evlendikten sonra kimse kitap istemiyo bitti artık çok şükür :D bende bekarkenki gibi okuyamıyorum çoğunu getirmedim zaten buraya
-Reklam-
+3 oy
(1,461 puan) tarafından
Benim takıntım kına , aşşırı takıntılıyım kına sevmem birinin eli kınalıysa dokunmam elinden bişi almam yemem içmem kesinlikle 
(1,461 puan) tarafından
Bende sevindim çünkü çevremdekiler bu takıntımı öğrendiklerinde bi acayipsin diyorlar hor görüyorlar kına sevilmezmi değişiksin faln diyorlar :))
(1,124 puan) tarafından
Ahah :):)işte herkes farklı ama ola bilr ilah herkes sevecek die birşey yok
(1,461 puan) tarafından
Eşimin tarafı çok acayipsin değişiksin faln demişlerdi çünkü kınada elimi açtım ama bizimkiler biliyorlar kına sevmediğimi avucuma peçete koydular altını koydular :)))
(1,124 puan) tarafından
O derce bende mesle kolanydan tiksinyirum dezenfekde ıslak mendil arkdasim bana diyordu nasıl çocugun olsa altnin degsitrcen silcen kokusuz aldım bide üni byy ama bı kaç kez kulnadm zaten pamuk ıslatıp kulanyom da belki bebek mendilerine alışrımda digerlerine hayta dokunamam bı kere ablam yüzme kolanye dökmüştü küçükken sevmedgmi biliyordu nasl agalmistim satlerce annemde beni dövmüş sanmışlar mesle kaynanama gideriz sevmedgmi bildgi halde getiri eşime kulandirir yuzmume atmaya çalışır bide semevdiğim kokuları ve dezenfekteyi nasıl sinrilenyom eşime diyom bilgin halde annenin verdgi koku turlerni neden kulanirsin anne yok demiyon ağlicam nerdeyse öyle yapınca bile bile yapması
(1,461 puan) tarafından
Herkesin tiksindiği birşey vardır illaa yaa ama daha bana kına kadar öyle tiksindirici birşey denk gelmedi :))
+1 oy
tarafından
Yattigim odanın kapısı açık olursa uyuyamam 
tarafından
Asla uyuyamam çıplak yatarım yine o kapalı olacak ben uyuyamadım zaman evin içinde açık dolap kapağı var mı diye kontrol ederim varsa kapatırım öyle uyurum kaoatmazsam uyuyamam açık kalmayacak
tarafından
Kapalı olursa asla uyuyamam :)))
(275 puan) tarafından
Ben de öyleyim valla ama evde birlik yaşıyoruz ondan kapatiyom.sonra kimse evde yokken bile aralık bırakıyorum alışkanlık oldu herhalde
(829 puan) tarafından
Aynı bende sen gibiyim canım kapı kapalı olcak yoksa yok uyuyamam
(4,504 puan) tarafından
Ayyy o sorun bende de var eşimle çok kavga ediyoruz sanki biri izliyor gibi hissediyorum asla açık yatamam
+1 oy
(13,313 puan) tarafından
Ben de adetli birşey koyuyor veya topluyorsam atıyorum kesme şeker sayarım veya yere kuru fasulye falan döküldü sayarak toplarım. 
(5,434 puan) tarafından
O da zormus canım
(13,313 puan) tarafından
Evet geçen Mr çekildim 30 dk civarında sürecek dediler ben 30 dakikayı saniyeye çevirip saydım ve tuttu da
+1 oy
(26 puan) tarafından
Bir ara bütün kelimeleri tersten okumaya başlamıştım yapmasam kötü hissediyordum çok şükür geçti 
(5,434 puan) tarafından
Gecmis olsun canım
(309 puan) tarafından
Ay o bir ara bende de vardı gördüğüm tüm tabeladakileri olsun karşımdakinin konuşması olsun hepsini tersten okuyordum beynimde neyse ki bende atlattım çok şükür
0 oy
tarafından
Onceden olsa temizlik falan derdim de cocuktan sonra tum dengeler degisti susn cocugun beslenmesi takintim var guzel yemeyip uyumazsa geriliyorum 2 bucuk yasinda uyku duzenini 1 2 kere gercekten gerkemedikce bozmadim hic 
0 oy
(7,076 puan) tarafından
Kirli bulaşık olunca uyuyamıyorum evdeyken mutfağı 40 lar öyle yatardım şimdi burda makinede yok bir bardak bile kirli olsa kalkıp yıkayıp geri yatıyorum 
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Kimse ıslak eliyle dokunsun istemm eşim bile çok kötü oluyorm
(1,124 puan) tarafından
Ay en nefret etigim eşimde bu huymu bilip banyodan ciknca yanıma yaklaşıyor bagiryom bide traşli nefret ediyom o köpüğü görünce
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Uykucu biri olduğum halde bebeğim uyuduysa bile eşim bir yere gittiğinde uyuyamıyorum. Bide yatak odasındaki saat ***** olursa gözüm oraya carpiyo düzeltmeden uykuya  dalamiyorum nasıl yamukuyo oda ayrı bı sorun zaten 
0 oy
tarafından
Ütü yaptıgım gün evden çıkarsam ütünün resmini çekiyorum;)))) 
tarafından
Hayir fisini cikardim eminim diyedir ☺☺☺
(7,273 puan) tarafından
Tuhaf :) akıllı hatun.
tarafından
Cünkü evden çıkınca ben bu fişi çekmedim diye kendi kendimi yiyorum :))) ya ev yanarsa diye bende resim çekiyorum çıkıyorum sonra akşam eve gelince resmi cektiğimi görünce kendime gülüyorum siliyorum bu hiç şaşmaz ;)
(7,273 puan) tarafından
Benimde kapıyı 2 kere mi yoksa hiç mi kitlemedim diye aklım kapıda, bedenim çarşıda oluyor:)
(423 puan) tarafından
:)) bu bendede var bide yeni yemek yapıp çıktıysam ocağın ve fırının resmini çekerim doğalgazı vanadan kapattığım hâlde kaç kere bakarım kesin kapalı mı diye:))
0 oy
(7,769 puan) tarafından
Ay çok yaaa 

Yatığım yerde karşımda cam olursa uyuyamam ellerim ıslak bir saniye bile duramam kapı açık uyuyamam giydiğim kıyafetlerde takı vs de renk uyumu olcak yoksa çok rahatsız oluyorum son bir aydan beri de gece eşim evde olmayınca heryerin resmini çekiyorum sabah kalktığımda aynımı diye bakıyorum tek tek saat olan odada uyuyamıyorum 
0 oy
tarafından
Abdest aldıktan  sonra her yerimi havluyla kurutmadan assla namaza başlayamam
0 oy
tarafından
Bir çok insan yemek yeme seslerine tahammül edemez bilirim bende öyleyim ve uyarıyorum kim olursa olsun. Su içerken lork lork diye bir ses çıkartıyorlar cinnet geçiriyorum . Konuşurken eğer kişinin şivesi değilse kelimelerini düzeltiyorum. Tabi samimiyetime de bağlı herkese değil. Mesela bugun dediyse bugün diye söylüyorum. Seslenince haaaa diye bagiranlara efendim diyorum. Efendim desene falan . Evet yerine hihi hayır yerine cık . Düzeltiyorum ve artık çok zorlanıyorum. Birde kafamın içinde kelime sayısı hesaplıyorum. Biriyle aktif sohbet halindeyken değilde bos anımda veya gördüğüm bir tabele da yazı da . O kelimeleri kafamda sağlı sollu sayıyorum . Örneğin bir yerde "Perşembe pazarı girişi " yazıyor. Kafam hemen onu hesaplıyor. 8-6-6 diye . Bir zararı yok ama nasıl oldu bı alışkanlık bilmiyorum. Olmasaydı daha iyi olurdu. 
(885 puan) tarafından
okb olabilirsiniz
tarafından
Kesinlikle öyleyim. Ama bu sebepler beni çok yipratmiyor daha zor dertlerim olduğu için:)
0 oy
(674 puan) tarafından
Bir çok takıntım var 

Halıların yüzünü sıra sıra supururum  izleri düzenli kalır silerken de öyle yaparım  kapılarını çekerim tüm evi bitirmeden asla kapıları açmam 

Yatak örtüsü nevresim serdiysem dümdüz olmalı 

Çapraz bir şekilde koltuk sehpa vs olmamalı 

Genelde kare şeklinde kap kaçak alırım yuvarlak vs sevmem 

Ve o gün içinde planladığım seyleri yapamazsam sabaha kadar ertesi gün yapmak için plan yapıyorum tabi Yüce Rabbım ne der onu bilemem ama onu bunu yapicam diye niyet eder uyurum nasip olursa ne âlâ 
tarafından
Çapraz ev eşyalarına bende tahammül edemiyorum. Bir kere misafirim sehpami duvara çapraz şekilde ayarlamışti (ona neyse) . Onlar gidene kadar sehpa aklımdaydı. Bakmamaya bile çalıştım.
(674 puan) tarafından
Aynen öyle bende öyle oluyorum tezgah üstünde çok bise olmaz ama olanlar da düz ve ara fayansa yaslı olması lazım arası açık olursa olmaz
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Bende bütün işlerimi bitirmeden kıçımı asla yere koymam aç dahi olsamm illa o bütün işler bitecek ondan sonra yemeğimi VS yicem :)) bütün herşey de takarım 
tarafından
Bu bende de var ya aşıyorum yeni yeni saldım artık yeter dedim bır kere bayılmışım akşam 5 olmuş ben mesaili işçi gıbı hala temizlik yapıyordum aç aç
0 oy
(14,123 puan) tarafından
Kesinlikle islak duramam...ne el ne ust bas...mutfak telinden nefret ederim zor bela kullanirim.lavbya girince mutlaka klozete dtrjan dokerim.bu ara evi temizlesem dw temiz hissedemyrm.koku aldim sirf bu yuzden daha cok vardir ay aklma gelmyo
0 oy
(4,241 puan) tarafından
Bulaşık teline dokunamam  ve onun ıslak kokusunu sevmem kullanır kullsnmaz atarım dokunmaya mecbursam eldiven yoksa elime poşet geçirip öyle tutarım öyle bile huylanırım 

Zeytin çekirdeğini saymadan önce tek-çift birini aklımda tutar sayarım eğer tutamazsa bir tane daha yerim 

Bulaşık yıkarken herşeyi küçükten büyüğe sıralarım yerine dizerkende aynı şekilde 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Açık kapılı odada uyuyamam yürürken yanımdaki ile aynı adımımı atmaya çalışırım 
0 oy
(3,631 puan) tarafından
Bu takıntı bendede var ya o kitap bitecek isterse günlerce uykusuz kalayım bir diğer takıntım illa günde bir kaç mu,ik dinlenip kahve içilecek 
0 oy
(474 puan) tarafından
Birkaç tane var 1 bulaşık makineye çatal bıçakları hepsini ayrı ayrı koyarım çatalı ayrı bölümü kaşıgı ayrı bölümü bıçak ayrı dizerim

2. Evde herkes uyumadan uyumam

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 283 göst.
+2 oy
30 cevap 1,279 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde -.-MickeyMouse-.- (12,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 359 göst.
+1 oy
21 cevap 1,468 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (635 puan) tarafından soruldu

409,936 soru

12,325,398 cevap

39,083 kullanıcı

Kategoriler

...