0 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (5,144 puan) tarafından
Ilk ben başlıyorum elime bir roman aldim mi bitirmeden gözüme uyku girmez kac kez bu yuzden sabahladigımı bilirim illa bitirince yatabiliyorum

30 Cevaplar

0 oy
(729 puan) tarafından
ben ne kadar rahatmisim dedim cevaplari okuyunca
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Tavuk ve ete dokunamıyorum doğumdan sonra oldu midem kalkıyor dokunurken temzilerken ayrı bulanıyor hamileyken kanda virüs çıkınca bir kadın doğum doktoru avidite testi yapmadan beni kürtaja göderdi şak yüzüme almamız lazım dedi başka doktora gittim testi yapınca önceden geçirdiğim ortaya çıktı resmen travma kaldı bende 
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Başka bir evde uyuyamam uyuyacaksam nevresimim ile giderim.kendi terligimle giderim
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Elimde bı iş olsun onu bitrmeden durmam yada gece işi olsun bitrcem yatcam mutfak gibi elişi gibi 
0 oy
(180 puan) tarafından

Plaka ezberlerim tanıdığım herkesin plakası ezberimde :D

0 oy
(2,521 puan) tarafından

Her hangi bir şey ya.muk bozuk yada pisse onu düzeltmeden durmam başkasının evinde bile olsa duzeltmem lazim dün mesela misafir vardı koltuk örtüsü kaydi onlar gidince kalktım düzelttim ama gideseye kadar neler çektim sor :D

0 oy
tarafından
Kıyafet takıntım var yeni gibi olması lazım dışarda giyeceğim kıyafetler yoksa giymem yeni gorunumlu 
0 oy
(2,023 puan) tarafından
Sessiz bir ortamda mümkün değil uyuyamam uyuduysam gece sık sık uyanırım. Temizliğe başladığım zaman bir günde butün evin işini yapmaya çalışırım. Ertelemem. Her yemek yaptığımda her sebzeden birer tane doğradıktan sonra mutlaka elimi yıkarım mesela diyelim ki her domatesten sonra elim sudan geçer. Öyle değişik takıntılarım var. Birde yeme içme seslerine tahammül edemiyorum.
0 oy
(13,367 puan) tarafından

Sofradayken biri dibime kadar sokulup bana dokununca çok rahatsız oluyorum.

Bide çamaşırları bi sıra seriyorum mesela önce pantalon astiysam önce onlar bitecek tişört astiysam onlar bitecek elime geçeni serip gecemiyorum
0 oy
tarafından
Takıntımı hastalık diye atlandırdım dolaptan su içilince içen kişi üstünü doldurup öyle koyacak sinir hastası oluyorum kış gelseydi kurtulacam bu dertten 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 273 göst.
+2 oy
30 cevap 1,179 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (9,495 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 355 göst.
1 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 1,425 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (563 puan) tarafından soruldu