0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Sizce izin vermeli miyim dusurebilirmi yere bebeği kızlar

24 Cevaplar

0 oy
(2,049 puan) tarafından
15 yaşındaki çocuk neyin oluyor. 
(557 puan) tarafından
Eşimin kuzeninin çocuğu canım
(2,049 puan) tarafından
Ver kız ne olacak. Ama sen de yanından ayrılma. Düşürmez ama belli de olmaz dudağından öper filan.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Büyük sorun olmaz bana göre 
0 oy
tarafından
15 yaşındaki çocuk 8 aylık bebeği tutamayacak kadar çocuk değildir, ben 6 7 yaşımdayken tutuyodum taşıyodum hatta, ama nasıl tuttuğuna bakmak lazım tabi bazıları dikkatsiz olabiliyo
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Ben 8 yasindayken 6 aylik kardesime bakiyodum. 

16 yasinda anne olanlar var dogru bisey demiyorum ama kucuk bi yas degil.
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Allah korusun dikkatli olmalısın, illa ki alacaksa otur  öyle tut sev kucağında de ,yanlarından ayrilma bence.
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Tutsun canim nolacak düşürmez büyümüş yani küçük değil ki .yine de yanında ol tabi
0 oy
(709 puan) tarafından
Benim oglumda 15 yasinda  masallah esimden guzel bakiyor:))
0 oy
(10,302 puan) tarafından
Alabilir düşürmez bence 
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Tutmaya tutar da uyarman gereken şeyleri atlama. Mesela bebekler kendini geri atabiliyor diye sırtından da mutlaka desteklettir.
0 oy
(494 puan) tarafından
Bebek tutmayı bilmeyen insan çok olur haliyle o çocuk diğeri bebek daha kendini tutamaz adabını usulünü bilmediği için tam olarak senin gözetiminde kısa süreliğine eline verip bir  bahaneyle kucağından aluverirsin. Helenistik erkekse hiç güvenme. Ben yeğenime 8 aylık bebeğimi kucağındayken oturup kucağında kafasını desteklemediği için kafası yanağı masaya dank edip  çarptı benim aklım çıktı ben çığlık atınca bebeğim korktuğu için ağladı. Ama yeğenimde tutmayı becermiyordu  o kadar küçük bebek olmadı pek etrafında 23 yaşındaydı 
0 oy
(326 puan) tarafından
Benim ablamın kızı 8 yaşında bebeğimi alıyordu sürekli düşürme falan olmadı ablam kızardı alma falan diye seviyordu diye alırdı dikkat etmek lazım 15 yaş küçük değil dikkatli olunsa alsın annem 16 yaşında anne olmuş 
0 oy
(361 puan) tarafından
Kızım doğduğunda oğlum 13 yaşındaydı çokta güzel tuttu baktı valla onun sayesinde çarşı pazarımı görebildim 
(7,264 puan) tarafından
Benimde hayalim 13 yaşina oğlum gelene dek 2.yi düşünmemek :(   benim adam malesef yardımı olmuyor küçükbebeğe .
0 oy
(1,280 puan) tarafından
5 yaşındaki kızım aliyo kardeşini kucağına 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Valla ben 4 yaşındaki yegenimin kucagina bile veriyorum dikkat ediyorum yanında oluyorum 

O da çocuk kalbi gönlü kirilmasin 
0 oy
(540 puan) tarafından
Küçük değil 15 yaş benim 9 yaşındaki kardeşim alıyordu benim gözetim altında 
0 oy
(12,583 puan) tarafından
ben yeğenime bakıyordum o yaşta 
0 oy
(792 puan) tarafından
benim bebegime 10 yasindaki yegenim bakabiliyordu cunku bakmayi seviyordu ama diger yegenim sevmedigi icin kucagina bile alamiyodu bebegi 
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Kendi kardeşi falan olduysa alışkınsa ver canım. Kızsa zaten daha dikkatli oluyorlar. 
0 oy
(31 puan) tarafından
Ben olsam veririm yanında dururum sonuçta 15 yaş çok çok küçük bir yaş değil. Ama tabi yanında durursan önlem almış olursun 
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Düşürmez sanırım. Ama başka şeylerden dolayı güvenmiyorsanız asla vermeyin 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 2,103 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde M. Nur (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 451 göst.
7 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 548 göst.