Canım 3 gün var reglime kan vermedim oyüzden bügün istemeyerekte olsa herkes bilir ki ben pre doctor markaya bayılırkm :)) bir kaset bir erken aldım erkende bundan biraz silik çıktı ama yine gözle görülür şekilde çıktı ilk 3 dk'da pre doctor beni hep yanıltır maşallah ı vardır güvenemedim ona sonra freely Strip testi varmış beni bilen bilir onada muazzam bayılırım gözlerimin bozuk olmasını felan test eder Allah şükür ondada çıktı ama tabi ben onda görecem diye gözüm çıktı kaldıki kontrol çizgisi bile inanılmsz zor gözüküyor yani kısaca testlere göre pozitif ama halen silik pat pat koyu çıkmıyor tabikide beynim kabul etmesede oldu sanki bu sefer galiba kan işinide söyle yapıcam heralde perşembe benim doktorum yok cuma veririm diye düşünüyorum belkide haftaya sarkıtırım tabi şimdi pozitif leri gördüm şuan ayrı kabulleniş evresiydeyim birde tabi aklımda kimyasal sorusu var tabikide regl olacakmıyım ona takıldım akışına bırakmaya çalışıyorum yani şuan hamile değilmişim gibi hayata devam ediyorum hem hayal kırıklığı olmasın hemde biliyorsun aşkım ne kadar üstüne düşersen okadar sıkıntı hep