Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Hamile kahvaltı önerisi
0
oy
148
göst.
2 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ne yesem diye düşünüyorum her gün aynı şeyleri yemekten de bıktım ama yememde gerekiyo maalesef ki bebeğin sağlığı için bana kahvaltı menüsü önerisi verir misiniz öyle her şey yiyemiyorum tiksinme oluyo daha hala 14 haftadayım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
7
Cevaplar
0
oy
2 Ağustos 2024
Serpil193
(
71
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende 13teyim canım.bugun kaşarlı sucuklu gözleme yapicam.ha,ir yufkadan güzel.oluyo.normal şartlarda sadece yağda yumurta yerdim uzun zamandır onu yemedim canjm.istemedj süzme peynirle çok güzel oluyo bide yumurta hasliyorum küçük kucuk doğrayıp yağ tuz biber karıştır ye yanında peynirle yada krep yapıyorum
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaşarlı sucuklu gözleme iyi fikir mis ama yufka yoktu evde alırız yarına yaparım:) fırında güzel oluyor mu peki ocakta beklemek :) peynir her kahvaltı yiyorum zaten o söylemeye gerek yok da çeşitlendirmek istiyorum daha vitaminli olsun kilo alsın diye yeni yeni iştah tiksinme düzene giriyo gibi azaldı ondan düzgün besleniyim
2 Ağustos 2024
Serpil193
(
71
puan)
tarafından
yorumlandı
Tavada yapıyorum canm balık tavasinda iki dakikada oluyor bende oglanin ikna edip.markete yollamaya çalışıyorum A:D
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
2 Ağustos 2024
honki ponki toninok
(
12,961
puan)
tarafından
cevaplandı
bebeğime yaptım bayılarak yiyor. muzu ez, yumurtayla karıştır. eğer kokar dersen un koy biraz. içine de yaban mersini ekle. ceviz koy pişir.
1 önceki yorum göster
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım tiksinme var ben onları yersem karışık şekilde kusarim:)
2 Ağustos 2024
honki ponki toninok
(
12,961
puan)
tarafından
yorumlandı
kız çok güzel oluyor. yumurtayı sevmeyen ben bile bayıla bayıla yiyorum. sadece yumurta ve muzdan yapan da var ve baya meşhur bir tarif.
özellikle ek gıda dönemi bebekleri için
2 Ağustos 2024
honki ponki toninok
(
12,961
puan)
tarafından
yorumlandı
yumurta ve muz diyorsun da kekte de şekerle yumurta karışıyor, meyve karışıyor ama pişiyor miss gibi oluyor
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Ama o pişiyor kokusu kalmiyo ki benim bu hamilelik beni bitirdi ilki çok rahattım ya koku tiksinme falan hiçbir şey doğru düzgün yiyemiyorum ondan
2 Ağustos 2024
honki ponki toninok
(
12,961
puan)
tarafından
yorumlandı
Onu da tavada pişiriyorsun çiğ çiğ yemiyorsun, az pişmiş yumurta bile yememen lazım iyi pişmesi lazım. dene pişman olmazsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2024
Aycaninannesi
(
4,223
puan)
tarafından
cevaplandı
Hergun kaşar zeytin yumurta kesinlikle var ,havalar serinliğinde 2 yumurta. Extralara sana kalmış.(işlenmiş gida tüketmeden bak sosis salam sucuk)
2 Ağustos 2024
Aycaninannesi
(
4,223
puan)
tarafından
yorumlandı
Önemli not hamileliğin de ne yer ne içersen emin ol bebegin ek gida doneminde o kadar rahat ediyorsun tanıdığı lezzetler gibi düşün, direnc azalıyor.Ben bu sekilde deneyimledim
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Sucuk zaten kokuyo burnuma midem bulanıyor yiyemiyorum salam sosis bazen yiyorum yumurta da her gün yemekten bıktım ya valla yağda midem bulanıyor daha hala 14 haftadayım hala ya tiksinme geçmedi azaldı ama valla ben oğlumda her şeyi yedim içtim ama iştahsızlık var yemiyo seçici maalesef ki bakalım bu 2. Nasıl olcak yiyemiyorum ki bişey yesem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2024
BekleyenAnnesi
(
788
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay canım bende kaç hafta sen gibiyim tavada yumurta yiyemiyorum sucuk salam vs pişirip yiyordum dokunmadı da herşeyden ne yiceğimi bilemiyorum bende milföy den yapıyorum az salam ve peynir koydum pişiyor yumurta kaynatı kaynanam
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Bakalım bende bulcam birşeyler mecbur zaman geçtikçe artık yiyesim gelmiyo ki valla farklılık arıyorum bakalım
2 Ağustos 2024
BekleyenAnnesi
(
788
puan)
tarafından
yorumlandı
Ayn canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2024
Kaybolmus94
(
2,733
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben sürekli tek başımaydım hamileliğimde. Yok şunu yiyim, bunu yiyim demedim. Ne bulduysam yedim. Her sabah tost yiyordum Sucuklu, kaşarlı arada salamlı kaşarlı yiyordum. Akşamları da bir makarna haşlıyordum. Bazen salçalı bazen sade filan.
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynı bensin valla ya tost makinesi alcaz inşallah alalım bende düşünüyorum evde olmadığı için makina düşünüyorum bende valla evde 2 buçuk yaşında oğlum da var beni görerek yiyo ondan bilemiyorum
2 Ağustos 2024
Kaybolmus94
(
2,733
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kızımda 2 yaşında. Normalde pek bir şey yemez ama tost yaptığımda yer. O yüzden onunkini bol kaşarlı yapıyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2024
-srn-
(
12,688
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz ben cocuklara yapiyorum sebze yemiyolar diye mucver gibi ama omlet gibi tavaya dokuyorum. Kabagi rendeleyip sikiyorum. 1 yumurta kiriyorum 2 kasik un. Istedigin bi peynir. Maydonoz istersen taze sogan tuz minicik pul biber karabiber yersen. 1 kasik yag dokup tavaya arkali onlu pisiriyorum. He cay kasiginin ucuyla kabartma tozu. Çok guzel oluyo. Bunu ispanak pirasayla falanda yaoabilirsin
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Olur deneyebilirim bende farklı birşeyler ama pratik tabi denemek istiyorum sıkıldım artık zaten tiksinme iştah sorunu azaldı yeni yeni diyorum yiyim ama ne :) 2 buçuk yaşında oğlum da var beni görerek oda yiyo ondan karar veremiyorum ben ne yapsam da birlikte yesek
2 Ağustos 2024
-srn-
(
12,688
puan)
tarafından
yorumlandı
Bak bunu birlikte yiyebilirsiniz. Oglumun onune kabak koysam asla yemrzmmez ama buna bayiliyo pizza yap anne diyo :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
2 Ağustos 2024
Feride30
(
98
puan)
tarafından
cevaplandı
Servis tabağına yiyeceğin kadar peynir zeytin domates salatalık poğaça ve sevdiğin recelden koy cnm yumurta haşla bn bı tepsi kaşarlı poğaça yapiyrm yarısı ni buzluğa atyrm kahvaltı da cikariyrm tost makinasinda isityrm taze yeni yapılmış gibi oluyo hemde pratik
2 Ağustos 2024
Aylinece
(
182
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya teşekkürler benim oğlum da seviyo yapabilirim evet bakalım bulcam birşeyler
2 Ağustos 2024
Feride30
(
98
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnmde cnm istemiyo bazen azar azar katyrm servis tabağına şart koyuyorum kndime bitircem diye mecbur kahvaltı önemli bı öğün bnce hm bebeğimizin gelişimi hm kendi sagligimiz için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
0
cevap
36
göst.