0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (2,946 puan) tarafından
Vallahi artık İnanın ki cinnet geçireceğim

eşimle kaynım Ortak ev yaptılar

2 katlı daha ev tamamlanmadı bitmedi

yani biz bir köy yerinde oturuyoruz 

kaynım evlendi şehirde bir ev tuttu kaynım şimdi diyor ki ben o evde istemiyorum 

ve ev çok pahalı yani hani tahminen olarak 7-8 trilyon

civarı tutar ve ben baştan beri o evi istemedim yapmayın

dedim arsa da almayın ben çarşıdan daire alıp oturacağım dedim ileride param olursa müstakil ev yaptırırım dedim ama 

kaynım Yok siz oturmazsanız ben oturacağım yapacağım 

dedi Neyse kocanmla Ortaklar beraber yapacağız diye anlaştılar

yani elimden geleni yaptım uğraştım engelleyemedim

Şimdi de kaynım Evide çarşıda oturuyor 

Şimdi ben bu evi istemiyorum diyor o evin bütün parasını bizim ödememiz gerekiyor 

ve benim çocuklarım var Ben 8 trilyonu Nereden bulayım 

da ödeyeyim eşime diyorum Madem kardeşin istemiyorsa için satın Herkes kendine bir ev alsın diyorum çıkmazın içindeyim inanki nasıl engeleyiecem. 

10 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Esin kardeşinin yaptığının farkında değil mi o ne tepki veriyor hiç müdahil olmaz eşim ne pok yerse yesin der kendimden ve evimden ödün vermez herşeyi alırdım gerisini de eşin düşünsün madem boulr bir işe kalkıştı ya ödesin ya satsın ya kardeşiyle uğraşsın yarı yolda bıraktın diye 
(2,946 puan) tarafından
Kız vala aldığı kızda şehir hayatı istiyor burda oturmuyor ben baştan beri istemedim kaynanam görünce lerim alrdildi allah bildiği gibi yapsın eşim istemiyordu büyü muska işleriyle ugrasirlar
-Reklam-
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Kızlar nerdesiniz
0 oy
(15,634 puan) tarafından
Eğer oturacaksaniz siz kendi katinizi yapın onunkine karişmayin. Tabi belediye projeyi o şekilde onaylar mi , resmi olarak bir engel var mı yok mu önce onu arastirin. Yok eğer anlaşamıyorsaniz satın kurtulun. 
(2,946 puan) tarafından
Kız ben satmasın dan yanıyım bacım vala
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Oooo kardeş de olsa ortak iş yapılmaz. Benim babam da yaptı aynı hatayı. Küçük amcamla ortak arsa alındı şehirden ama 4 katlı bina yapıldı. En güzel katları o aldı diğer iki katı babam ona rağmen kimse ses etmedi bizde. amcama gene yetmedi gene yetmedi . En son bizim evi bastı küfür tehdit hava da uçuştu annem babam hemen kendi iki evini başkasına sattılar onunlada ömürlük küstüler 25 yıl oldu hâlâ dün gibi aklımda . Evden annem giderken hakkım haram olsun dedi. Gerçekten de oldu başarına gelmeyen kalmadı . O ev kimseye yar olmaz artık. Satın parasını eşit paylaşın konu kapansın. 
(2,946 puan) tarafından
Aynen artık kaynim istemese dahi kayın babamın gözü var herkesin gözü var ama satmıyor işte
0 oy
(7,452 puan) tarafından
Evi komple satın uygun ev alın en iyisi 
(2,946 puan) tarafından
İşte kabul etmiyor ben alacam diyor o almasa hayatı boyunca da borc oduyecek bide eşimin tarafı çok fena bu sene bu parayla anlaşmalar 3sene sonra zamlı şekilde isteyecekler
(7,452 puan) tarafından
Valla işin zor . Allah yardımcın olsun
(2,946 puan) tarafından
Kız yemin ederim artık boşanma derecenne girecem
(7,452 puan) tarafından
Kimsenin ilişkisine karışmak istemem ama eşinin gözünü korkut   bosanirim de . Yoksa ömür boyu borç ödemek zorunda kalırsın
(2,946 puan) tarafından
Aynen öyle vala inanki artık eşime büyük yapıyorlar
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Kızlar neredesiniz
0 oy
tarafından
Suan en mantikli olan iki katliymis ya katlati ayiracaksiniz kendi katinizi kullanmaya devam edeceksiniz ev dublex vs ise faturasi vs ayriliyor tek abonelik degilde iki su faturasi iki elektrik vs seklinde bu furumu arastirin yok olmazsada satilacak ikiye bolunecek herkes kendi yoluna bakacak 
(2,946 puan) tarafından
Ay kız vala inanki bilmiyorum
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Birincisi eşin o katı almak zorunda değil. Boş beleş erkekliğe gerek yok. Kendi katı neyine yetmiyor da eşin diğer katı da almak istiyor. Kendi kardeşi düşünsün ne yapacağını. Bir diğer konu ise daha inşaat halinde ev ve sadece kendi katinizi tamamlamak bile ne kadar tutacaktır. Abisine borclanirsa kendi katını da bitiremez. Sende eltin kadar yok musun? Köyü degil,  şehir hayatı ıstiyorum diye diret. Satılsa daha çok işinize gelir. 
(2,946 puan) tarafından
Kız çok direndim ben benim çocuklarım var güya dedimi yapmaz o Yeni gelin
(1,105 puan) tarafından
Bazen bazılarına hayret ediyorum. Kocalarını kukla gibi yönlendiriyorlar. Onların şeyi altından herhalde diyorum. Allah kolaylık versin
(2,946 puan) tarafından
Altın bacım inanki altından nasıl beceriyor lar bilmiyorum
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Nasıl ikna ederim
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Bugün yine sorun oldu ortaklık gibisin yok nasıl ayrılacak ortalıktan inanin 4cocugumuz var artık boşanma derecede gelecem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
22 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esilla Miray (6,682 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 183 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yunusemrem (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,407 soru

12,270,325 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...