0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (1,090 puan) tarafından

1 ay sonra kaynjmla esi gelecek kızlar mutfak masam eski, onu balkonda kullanmak istiyorum bunu mutfakta, pişman olmam dıe düşünüyorum olursamda en kötü balkonda kullanırım bu masa takimini kendi evime geçince dha iyisini alırım ben bu

masa takımından trendyoldan alan memnun kaln link atabilir mi masasının mdf oluşu hoşuma gitti 

image

12 Cevaplar

0 oy
(589 puan) tarafından
Sandalye leri pek dayanıklı değil gibi geliyor canım idare etmek için alıyorum dersen ayrı 
(589 puan) tarafından
Çünkü Koçtaş da var bakmıştım bende pek iyi değil
(1,090 puan) tarafından
Aslında aynısını komşum almış 2 yıldır kullanıyor hem balkon da hem mutfakta benim hoşum gitti kiracıyım bid mutfak küçük
-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Masa güzel ama sandalyeleri güzel değil rahat gözükmüyor 
(1,090 puan) tarafından
Mi derle filan tamamlarız ya
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Çok kaliteli bir şey beklemeyin, sandalyeleri çok kötü ve sallanıyor durmadan. 
(1,090 puan) tarafından
Ay niye sallanıyor ki, komşum almış kullanıyor 2 yıldır memnun olduğunu söylüyor
0 oy
(38 puan) tarafından
Abimin de böyle var ama sandalyeleri oturma yeri rahat arka tarafta batıyor sana
(1,090 puan) tarafından
Oraya minder aldık mı
(38 puan) tarafından
Harika olur vlh masa çok süper
(1,090 puan) tarafından
Eşim yok diyor buna maalesef diyor bu ne alinirmi daha iyisini Bi iki ay dur alırız
0 oy
tarafından
Mutfakta bir süre sonra kirlenen i sandalyenin yağlı hissi ve tek tek temizlenen gerektiği gerçeği ile yuzlesmen gerekecek. Uzak dur
(13,277 puan) tarafından
5 yildir kullaniyorum hic yaglanmadilar kiz :)
tarafından
Yapış hapislik yok yani her gün tutulan yerleri de gibi. Himm iyiymiş.
(13,277 puan) tarafından
Yoo yok yagli ellerimizle sandalyeleri tutmuyoruz zaten :) ellerimizi yikiyoruz. En fazla oturma yerlerine çocuklar ellerini suruyo onlarida hemen islak bezle silince geciyo
(1,090 puan) tarafından
Kız niye yağlanıyor sandalye
(1,090 puan) tarafından
Memnunmusunuz
0 oy
(11,819 puan) tarafından
Alma derim masa güzel sandalyeler kadar kötü bişey yok duvarları beyaz eşyalarımı herşeyimi çizdiler 
(1,090 puan) tarafından
Mutfakta kullanacak kuzu kiracıyım mutfak komple duvarla filan fayans
0 oy
(323 puan) tarafından
Benim mutfağımda da bunlardan var sadece masası ahşap kullanımı güzel ama sandalyeler pek rahat değil uzun süre oturup keyif yapamıyorsun 
(1,090 puan) tarafından
Hadi kız 1 ay sonra geliyorlar dıe alacam minder alırım olmadı
0 oy
(8,145 puan) tarafından
Benimki bundandı çokta memnundum 
(1,090 puan) tarafından
Alacam yani bende
(8,145 puan) tarafından
Depremde komple yıkılmadı kuzum ağır hasar aldı zemine oturdu zor çıktık ben kaldım yarım saat kadar içerde sonra çıkabildim giriş kattaydım duvarlarda patlak olunca çoğunu almışlar kalanlaroda eşimle kardeşim iki adam tutup beraber çıkarmışlar ben 3. Gün çıktım Erzurum'a gittim kızımla 4 ay sonra geldim bizim binayı yıkmışlardı
(1,090 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun ALLAH Bi daha yaşatmasın inşallah.
(8,145 puan) tarafından
Sağol kuzum hiç kimseye yaşatmz inşallah
(1,090 puan) tarafından
Amin amin kuzum
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Sandalyeleri 3gun kullanabilirsen helal olsun derim bak yaz buraya cidden.cok adi sandlyeler hemen kiriliyor ve arkaya yasalanamiyorsn cat cut sesler geliyor gucunu versen laf assa dusersn valla
(1,090 puan) tarafından
Kız niyeki komşum aldı 2 yıldır kullanıyor hem balkonda hem mutfakta bid gelen gidenin haddi hesabı yok kullanıyor
(2,948 puan) tarafından
Abimler aldi canm oturmaya gittik oturamadik cat cut etti gelinde aldgnq pisman oldu
(1,090 puan) tarafından
Ay deme kız bazıları pişman bazıları çok memnun
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Sandalyelerinden kullanan kimse memnun değil canım
(20,731 puan) tarafından
:D kanka burda çoğu yamuluyo diyoduu
(8,145 puan) tarafından
Yok be kaç insan oturdu ne yamuldu ne sallandı kocamda bende çok minik değilizdir hele ben tüm gün tepesindeydim taş taş ☺️
(20,731 puan) tarafından
:D sen nerden aldın ganka
(8,145 puan) tarafından
Trendyoldan
(1,090 puan) tarafından
Vallahi komşum kullanıyor hatta bazen bahçeye indiriyor beraber oturuyoruz saglam
0 oy
(2,176 puan) tarafından
Eşimin amca karısı almış masa güzel küçük mutfak için ideal ama masaları hiç hoşuma gitmedi oturunca rahat değil demirler sırta batıyor beğenmedim ben tabi sen begenebilirsin
(1,090 puan) tarafından
Minder alacam kuzum. Mutfağım küçük aldım 6 kişilik masa takımı pişman olup iade ettim
(2,176 puan) tarafından
Minder olsa güzel olur diğer şekilde sırta batiyor
(1,090 puan) tarafından
Ancak minder alacağız
0 oy
(13,704 puan) tarafından
Canım bu ayak sıkıntı. Halıya gelse halıyı deliyor. Silerken deterjan değse renk atıyor.
(1,090 puan) tarafından
Öyle mi ya ayağına biseyler taktırırız demesin die

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 412 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,090 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 473 göst.
27 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 312 göst.
14 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde MARMELAT -_- (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 384 göst.
18 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nevbahar21 (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,728 soru

23,683,758 cevap

310,434 kullanıcı

...