0 oy
986 göst.
Aile kategorisinde (512 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Biraz önce kizima yemek hazırlarken teli bıraktım ve eşim o ara mesajı silip engellemiş o kadını ama ben yinede bu işin peşini birakmicam 

11 Cevaplar

0 oy
(274 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim mi kafam basmiyor bu işlere anlamadım. Kadının biri mesaj atmis eşinde engellemiş e bu kotu bişey değil ki bence. Belliki rahatsız olmuş gerekenide yapmış seninde canın sıkılmasın diye sana bişey dememiş. Ben böyle anladım 
(8,251 puan) tarafından
Çok masumsun :)) (
(274 puan) tarafından
Çok salaksin diyemeyip masumsun dediniz sanırım : D
Ya bilmiyorum simdi oncesi sonrasinida bilmiyorum ben empati yaptim ben boyle bisey gorsem kocam bana boyle bi aciklama yapsa ben ikna olurdum. S alak mıyım ki ben
(512 puan) tarafından
Kadını engellemiş ve mantıklı dusunursekte aramızda hiç bir sıkıntı yok kadını araştırdım ve bu telde sohbet edip para koparmaya çalışan kadınlardan yani kendine av arıyor eşimde cvp vermeden engelledi zaten
(274 puan) tarafından
Yani ben bi sorun ihanet goremedim açıkçası. Zaten hamilesiniz size soyleyip strese sokmak istememis belliki. Zannetmiyorum bence boşu boşuna huzurunuzu bozmayın. Evlilikte takip etmek pesine düşmek bana dogru gelmiyor güvenmek zorundayız oda ayni sekilde sonucta kimse kimseyi 24saat takibe alamaz. Bence kendinizi strese sokup hamileliginizi de zehir etmeyin kendinize
(512 puan) tarafından
Bakalım bir daha olmaz insallah
-Reklam-
+1 oy
(1,122 puan) tarafından
Bence bu iyi bir şey... Ama pusuya yatmaya devam et. 
(512 puan) tarafından
Aynn öyle canim
0 oy
(410 puan) tarafından
Hangi kadını canım noldu 
(512 puan) tarafından
Onu ayrı sorcam zaten dün akşam arkadi vefat etti intihar etmiş bütün gece uyumadik ama onu da ayrıca sorcam neden bilmediği kişileri ekliyo bir araştırmayı sorcam
(351 puan) tarafından
Siz kaç yıllık evlısınz  esin ne işle meşgul  neden bu tarz bı insan çıktı karsısına  acaba  hamılesın dıye adam yanlıs yöne mı saptı  ya bılmıyorum eşime anlattım  oda şey dıyor acaba kadı hamıle dıye adam azdı mı napdı   ama dıyo
(512 puan) tarafından
4 yıl oluyo evleneli ve  PVC çelik kapı ****** ahırları çatı filan yapıyı kendi işi çok şükür iyi kazaniyo 2 araba bir motorsiklet ve ev kendimizin çok şükür ve hamileligim er hafta civarı ve eşim istediğinde ilişkiye hiç hayır demiyorum ilgisiz de değilim ve kadın zaten bu telde sohbet edip para kazanan kadınlardan kimi tuzağına düşürürse yiyip iccek parasını alçak kancayı kocama attı ama eli boş döndü
(351 puan) tarafından
Peki o kadın kocanda ekli miydi  ekli degılse o kadın o zaman kocanı belkı esnaflıkdan yanıyordur belkı birine demısdr bana parası bırını öner  kötü bı arkadası onermıste olabılır  su testisi su yolunda kırılır ben hep buna ınanırım  ama şöyle der olabilir bak benım feyk hesabım var resım bıle yok bana yazan erkeklerde oluyor ben şok oluyorum rsım fahı yok  sen bence esının profiline ıkınızın resmını köy yaşınız kaç
(512 puan) tarafından
Kız zaten ikimizin fotosu var evliler bile dadaniyo öyle kadınlara evde gül gibi karıları dururken geri zekalılar gider bunlara para yedirir evde karısına para vermeyip
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Hamile halinle üzmek istemem ama aldatılıyorsun malesef. 
(512 puan) tarafından
Takipteyim öyle bir şey varsa burayı onun başına yikarim
0 oy
(2,139 puan) tarafından
Acaba esin gordugunu anlamis olabilir mi bencede pesinj birakma derim 
(512 puan) tarafından
Asla birakmicam
0 oy
(1,751 puan) tarafından
Vardır birşey ki engellemiş sen akşam yine bak msj atıyor mu ama telefonu kurcaladigini asla anlamasın kadını engelden çıkar yarın yada akşam msj atarsa kocanın dilinden konuş çözersin 
(512 puan) tarafından
Aynen öyle yapcam canim takip etmeye devam edicem
(2,123 puan) tarafından
Bence hiç engelden çıkarmayın hem baktığınız anlaşılır hemde karşı taraf zeki veya eşinizle anlaştıysa yazmaz sizin peşinizde olduğunuz ortaya çıkar
(512 puan) tarafından
Eşimi takip edicem bakalım ne yapcak beynim patlicak şu halde nelerle uğraşıyorum alahim sabır versin yoksa delircem
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Negatif bakarsam ki bu ihtimal bence daha yüksek eşinin bu kişiyle bir diyaloğu olmuş. Pozitif bakmaya çalışırsam bu kişi eşine takıntılı olabilir ama eşin bunu senden saklıyor ve arkadaş listesinde tutuyorsa bu ihtimalde de eşin hatalı oluyor. Umarım mantıklı bir açıklaması vardır:
(512 puan) tarafından
İnşallah vardir
0 oy
(557 puan) tarafından
Aboooo sıkıntılı bir durum bence
(512 puan) tarafından
Peşini birakmicam bu işin dün geceden beri sinirlerime hakim olamiyorum
(557 puan) tarafından
Bence normal davranmaya çalış ve takip et. Anladığını farkederse dikkatli olacaktir
(512 puan) tarafından
Takip ediyorum
0 oy
(34 puan) tarafından
Son durum nedir
(512 puan) tarafından
Şu an için bir şey yok arkadaşı vefat etmiş onun haberini aldı az önce ona üzüldü
0 oy
(3,336 puan) tarafından
O senin gördüğünü anladı bence 
(512 puan) tarafından
Hergunku gibiyiz normal geldi yemek yedik duş aldı ailesi geldi oturduk arkadsi vefat etmiş birlikte çalışıyorlardı geçen yıl ona bayağı üzüldü yıkıldı uyumaya yeni girdi ama uyuyamiyo bayağı bı kötü oldu ölen arkadaşı daha çok ta gençti en fazla 30 yaşlarında ailesini filan tanıyordu ondan bu gece yine uyku uyuyamicwz galiba
(3,336 puan) tarafından
O zaman hiç konuyu açma. Zaten yanlış anlama belki linç yerim ama zaten hamilesin konuyu açsan n'olacak? Eğer boşanmıcaksan konuyu açıp da eşine haberinin olduğunu belli etme. Çünkü haberin olduktan sonra susarsan eşin kabullendiğini görür ve hep yapar bunu. Tabi aldatıyorsa eğer, adamın günahına girmeyeyim cuma akşamı
(512 puan) tarafından
Bkliyorum umarım başka bir daha yasanmaz
0 oy
(16,323 puan) tarafından
Benim burnuma hiç iyi kokular gelmiyor bazıları evli erkekler eve gelince engelleyip dışarda engeli kaldırıyor. Evde karısının yanında aramasın mesaj atmasın bir sıkıntı olmasın diye dikkatli ol takipte kal 
(512 puan) tarafından
Kaldırıp mesaj atarsa bende de görünüyor gelen mesajlari

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 956 göst.
7 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Kubra123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,347 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,714 göst.
21 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Hayatbenim (1,068 puan) tarafından soruldu