0 oy
236 göst.
Aile kategorisinde (133 puan) tarafından
Oğlumdan kalan çatlaklarım da var baya bir 2. Hamilelik bu en iyi sonuç veren ve uygun fiyat tabiki hangi krem var 

10 Cevaplar

0 oy
(6,851 puan) tarafından
İlk hamileliğimde badem yağı sürmüştüm sürekli nemli bıraktım göbüşümü çok şükür bir tane bile çatlağim olmadı şimdi ikinciye hamileyim bunda nasıl olur bilemem ama şimdiden kullanmaya başladım yine ☺
(133 puan) tarafından
Bende kullandım canım ama tarihi geçmişti yağın genede kullandım ve çatladı genede maalesef ki bunda o yüzden ne kullansam karar veremiyorum oluşmuş çatlak için de çözüm veya hafifletme var mı bilmiyorum ki
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ben mustela kullandım. Hiç çatlağım olmadı doğumdan sonra baktım iki yerde küçücük oluşmuş. Benim göbeğim de çok azdı belki o yüzden olmadı. 
0 oy
(480 puan) tarafından
Bu konunun genetik olduğunu düşünüyorum ilk hamilelikte  badem yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanmıştım Son ana kadar çatlamamıştım Ama son anda Çatladım maalesef en iyi kremleri de kullandım yine sonuç
(96 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı en iyisi diye biliyorum. Bende kullandım. Hiç çatlak olmadı. Zayıf hamile kalmıştım. Fakat hiç bacağına sürmek aklıma gelmemişti.  Bacağımda sağ sol bölgede oluşmuş. Ah vah ediyorum ama oldu artik
0 oy
(309 puan) tarafından
Zeytinyağı yada bebek yağı 
0 oy
(687 puan) tarafından
Hamilelik boyunca bio oil natural yağı kullandım hiç çatlağım olmamıştı
(133 puan) tarafından
Bende düşünüyorum almayı ama kararsız kaldım
(687 puan) tarafından
Benim bebeğim küçüktü iç karnımda genişti belkide o yüzden karnım öyle çok kocaman olmadı haliyle çatlamadı, göğüs ve kalçaya da sürdüm , kalça kısmında doğumdan sonra çatlak oldu ama
(102 puan) tarafından
Bende kullandim cok memnun kaldım sabah akşam aksatmadan sürdüm
0 oy
(133 puan) tarafından

image

bunu çok duydum gördüm ben etkisi iyi diyorlar sizce nasıldır 
0 oy
tarafından
Ben kullanmadım sadece dalının bebek yağını kullandım onu da 7 aylıkken başladım hiç catlamadim ksrnim çok çıkmadı belki ondandır 
(133 puan) tarafından
Aynen canım ondandır benim baya çatladı oğlumdan kalma yaa
0 oy
(838 puan) tarafından
Ben nemlendırıcı kulanıyorum çatlama olmadı ama dıger doğum lardan kalma beyaz catlaklatım var
(133 puan) tarafından
Beyaz çatlaklar geçmiyor diyimi
(838 puan) tarafından
Ewt onlar geçmıyor ömür boyu öyle kalıyor
(133 puan) tarafından
Yapcak bir şey yok
(838 puan) tarafından
Aynen vllhı
(133 puan) tarafından
Olan oldu ne  yapalım  önümüze bakalım
0 oy
(6,793 puan) tarafından
Vücut meselesi canım bazılarının birşey sürmeden çatlama olmuyo bazılarının da sürmesine rağmen oluyo ben bebek yağı kullandıydım ilkinde ama yine oldu ikincide zaten çatladı diye birşey sürmedim 
(133 puan) tarafından
Badem yağı sürmüştüm ben ama tarihi geçmişti yağın genede çatladı işte şimdi napsam oluşmaz veya olanı hafifletir
(6,793 puan) tarafından
Tarihle bı ilgisi yok canım görümcemin gebelikte değilde doğumdan sonra çatlak olmuş mesela
(133 puan) tarafından
Olunca oluyor işte napalim
(6,793 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Valla krem falan bilmem ama ben gebeliğimden beri Argan yağı kullandım 38 haftalık gebeyim göbeğimde tek bir çatlak bile yok tavsiye ederim 
(2,372 puan) tarafından
Kozmetik ürün satan yerlerde var her türlü bakım yağı bulunuyor oralarda
(133 puan) tarafından
Anladım teşekkürler bakarım canım o zaman ucuzluk yerindede vardır
(2,372 puan) tarafından
Ayn vardır bence bide rica ederim
(133 puan) tarafından
Teşekkürler
(2,372 puan) tarafından
Rica ederim canısı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 100 göst.
11 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Asli_07 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
15 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Limonlukek (4,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
8 Eylül 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Kymwgg (23 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,169 cevap

36,597 kullanıcı

...