0 oy
1,441 göst.
Aile kategorisinde (306 puan) tarafından
İki kızım var bir 3 yaşında biride 27 günlük beni görenler keşke kız olmasaydı erkek olsaydı diyip duruyorlar herseye rağmen babamlara geldim annem artık yeter getirme dedi babamda erkek evlat şart diyip durdu ben iyimi kız oldu ikiside dedim artık dogurmayi dusunmuyom kizlarimida dünyalara vermem zaten aaa budami kız diyenlerin ağzına Osmanlı tokatini yapistirmak istiyorum 

76 Cevaplar

0 oy
(1,123 puan) tarafından
Onlar cahiller, bilmiyorlar. Bilseler yapmazlar. İkisi de ne büyük nimet. Ama üç kız çocuğunu hayırlı bir şekilde yetiştirene cennet müjdelenmil. Sizin bir adımınız kalmış inşallah 
(79 puan) tarafından
2 kız çocuğu içinde geçerli
-Reklam-
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Benimde bir kızım var iyi ki kız olmuş çok şükür Rabbime ben çok mutluyum, geçen bı arkadaşım kızımla yaşıt oğlu var , övüne övüne diyor ki iyi ki ilk oğlan dogurmusum, içimden cahilligine veriyorum dedim :)
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Maşallah benim 1 tane kızım var dünyalara bedel 3tabe erkek oğlum var ben erkek cocuğu hic sevmem amma nasip diyelim 
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Seni o kadr iyi anlıyorum benm bir kızım var şuan gebeyim herkes buda erkek olsun diyor bende kız olsun kız çocuğu başka sağlık olsun da ne boş şeyler diyorum ama insalar yine ayni
0 oy
(17,037 puan) tarafından
Ben anlamıyorum insanların bu cinsiyet merakını benimde bir oğlum var ikinciye hamileyim yakınlarım kız olsun yoksa sevmeyiz diyip duruyorlar sinir oluyorum vallahi iğrenç insanlar her yerde var.Rabbim veriyor kız erkek ne fark eder saglik olsun yeterki kafaya takma canım ben düşünmemeye çalışıyorum 
(306 puan) tarafından
Deseydin siapris veriyom
0 oy
(2,572 puan) tarafından
Eltimin bir kız bir oğlu var yine hamile diyor inşallah erkek olur, böyle söyleyen insanlar beni sinir krizine sokuyor dedim erkek olup hayırsız olsa ne yapacan önce sağlıklı olmasını dile dedim
(306 puan) tarafından
Hayır bizim miletimiz diyor yeterki erkek olsun
(3,360 puan) tarafından
Bu benim eltim jsjsjs daha 5 haftalık hamileyken şehzadem diye seviyordu karnını (hamileydim o esnada 4 aylık daha cinsiyeti belli degildi benim) ama seninki kız derdi . Sonuç onunki de kız :D
0 oy
(109 puan) tarafından
Erkek olsa c.ü.kü.yle me.zar. mı kazacak herkes tutturmuş erkek . Benimde kızım var 2 yaşında ve 7 aylık hamileyim kız çocuğuna kimse korkumdan konuşamıyor . Oğlu olanlarıda gördük maşşallah
(306 puan) tarafından
Ne diyorsam susmuyorlsr
0 oy
tarafından
Ne yaparsan yap konuşacak ınsanlar. Sen mutlu musun gerısı önemli değil. Söyleyenleri de sert şekılde uyar cesaret edemesınler bir daha söylemeye 
(306 puan) tarafından
Ne diyorsam utanmiyorlar ben çok şükür diyom ikiside kiz
0 oy
(9,608 puan) tarafından
Allahtan gelene mi razı değilsiniz diyip sert bi şekilde uyarırdım. Benımde ıkıncım kız olacak anne baba olarak bizim bir beklentimiz yokta millete ne oluyo acaba? 
(306 puan) tarafından
Öyle konuşulanlara takilmiyom eşim takiyo
0 oy
(79 puan) tarafından
İlk kızıma hamileyken cinsiyetini yeni öğrenmiştim eşimin arkadaşı aaa kız mı kız çocuk ölü yatırım ilerde biri alır gider demişti o kadar zoruma gitti ki size ne yani erkek evlatta kız değil mi ama o öyle söyledi inşAllah dedim Allah sanada bir kız versinde gör bakalım ölü mü diri mi yatırım dedim içimden çok olmadı bir kızı oldu:)))
(306 puan) tarafından
Yadirgadigini yasadi
(79 puan) tarafından
Çok şükür
0 oy
tarafından
Benimde 2 erkek var keşke kız olsaydı kızı olmayanın vay haline falan diyorlar sinir oluyorum
(306 puan) tarafından
Millet hep der
0 oy
tarafından

Biz tutturamadık sen dene bi erkek olacak mı de ne bu yaa insanız biz ne bilelim kız mı erkek mi ****** değiliz ki tohumlama hile yapalım tövbe yarabbi sebepsizce güldüm :)

0 oy
(123 puan) tarafından
Bnada kız doğurmayı beceremedin mi dediler siz becerdiniz de yaptığınız ortada dedim 
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Ben 2. Erkek bebeğe hamileydim millet keşke kızın olsaydı diye aylardır beni yedi bitirdi. Kız veya erkek fark etmez 2 evlat istedim Allah nasip etti binlerce kez şükurler olsun. İnsanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor 
0 oy
(709 puan) tarafından
1 erkek 3 kizim var  inanki 4 taneside kiz olsa dunya umrumda olmaz 4 taneside erkek olsa yine umursamam onlar benim evlatlarim hepsininde yeri ayni kurban olurum hepsinede hic uzme kendini bosverrrrrrrrrr 
0 oy
(332 puan) tarafından
Bende öyle çıldırıyorum öyle diyen insanlara bir güzel dovesim geliyor erkek ayrimi yapanlara 
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Kız erkek ayrımı yapana benimde aynı yapasım geliyor böyle gerinip gerinip ağızlarının ortasına hemde keşke ney ya doğmuş bebeğe erkek evlat şart diyen kız evlada muhtaç kalıyormuş bu devirde baba de sende altta kalma 
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Kız çocuklarını diri diri toprağa gömen Ebu Cehil zihniyetli insanlardan nefret ediyorum. Erkek olunca ne oluyor madalya mı takıyorlar? Babam hep kız çocuğu vefalıdır, berekettir der. İyi ki kızım var ve seninde iyi ki kızın var canım kim ne derse desin takma kafana Allah evlatlarımıza sağlık versin ❣️
0 oy
(1,459 puan) tarafından
Bence insanlar hep diyecek birsey bulurlar. Onemli olan bence insanin o kisilere bunu diyecek firsari vermemesi.

Yeni evlenenlere cocuk ne zamaan, hemen cocuk olsa acelen neydi, erkek cocugu olanlara dogsun da gor ne kadar zor , tek cocuk istersin neden ikinci yok, ikinci cocuk olur biri bari buyuseydi derler yani konusmak isteyen icin laf cok. Bence zaten biraz bilgi olsa yani Allah veriyor kabul etmek lazim ikinci de kromozom denen birsey var cinsiyet belirleme kadin etkisiz. 

Ben 31 yasindayim oglum 2 yasinda ve 28 haftalik hamileyim . 2  veya 3 kisi haric resmen sok gecirdiler. Gecen hafta bir yerde bir tanidigimizi gordum benden 1 yas buyuk onunda iki cocugu var . Iste bana seni neler bekliyor insallah haberin vardir iki cocuk nasil birsey gorursun dedi. 
0 oy
(1,967 puan) tarafından
Bir tane kızım var 2 yaşında. Çocuğumuz olmuyor normal yollardan. Olur da es kaza olursa kız olsun istiyrouz tabi sağlıklı olsunda fark etmez ama hep kız geçiyor içimizden. 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 564 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalperestt (3,023 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 194 göst.
28 Nisan 2024 Aile kategorisinde mehal (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 554 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,693 soru

12,156,502 cevap