0 oy
1,490 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (339 puan) tarafından
İki kızım var bir 3 yaşında biride 27 günlük beni görenler keşke kız olmasaydı erkek olsaydı diyip duruyorlar herseye rağmen babamlara geldim annem artık yeter getirme dedi babamda erkek evlat şart diyip durdu ben iyimi kız oldu ikiside dedim artık dogurmayi dusunmuyom kizlarimida dünyalara vermem zaten aaa budami kız diyenlerin ağzına Osmanlı tokatini yapistirmak istiyorum 

76 Cevaplar

0 oy
(6,071 puan) tarafından
Bnada öyle dyor ablam da iyy yine kız dyor keşke erkek olsaydı bnada getrme.dyorlar kız çocuk berektir ayrıca bizi cenete mi gotrcek sanki ne alaka dimi yani Allah ne vermişse ne nasip etmişse 
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından

Benim ilki kız ikinci erkek olacak. Valla ikinci de kız olsaydı sevinirdim. İlla çeşit mi olması lazım ya da erkek olunca ne oluyor şehzade mi oluyor :D

0 oy
(71 puan) tarafından
Maalesef bende ayni durumu yaşadım hamilelikte cinsiyet ne dediklernde kiz dediğimde belki erkek olur doyorlrdi 
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Benimde çevremde var onlardan. İlk gebeliğim ve cinsiyeti soranlara özellikle yaşı büyüklere kız diyince " olsun,  o da evlat " diyorlar. Böyle acıyan gözlerle bakmalar falan. Eşimle hayalimiz kız çocuğuydu onlarda öyle diyince çok üzülüyor insan. Hele bir de kadınlardan duymak daha üzücü oluyor. 
0 oy
(768 puan) tarafından
Ay en sinir olduğum şeylerden biri erkek olmak zorundamı insanın işine karışmayı bitirdiler Allah'ın işinede karışıyolar artık ya ayıp be Allah ne verdiyse o ben iki evladımı kaybettim normalde kız çocuk severim ama yeterki sağlıklı olsunlar diye dua etmiştim önemli olan o çünkü erkek diyenlere kendin erkek doğur bak de
0 oy
(242 puan) tarafından
Evlat evlattır kızı erkeği olmaz baldan tatlılar candan öteler rabbim eksikliğini göstermesin kimsenin dediğine kulak asma bence 
0 oy
(148 puan) tarafından
Çok yanlış bi düşünce Rabbım akıl fikir versin benimde 2 oğlum var biri yeni doğdu bende keşke kız olsaydı dedim  2 ini de kız istemiştim ama olmuyor yinede şükür Rabbıme acılarını göstermesin anladım evladın kızı erkeği yok kızda olsa erkek de olsa sevgisi aynı değişmiyor....cehalet çok tehlikeli bişey üzüldüm böyle düşünmelerine...
0 oy
(4,481 puan) tarafından
Ay saglikli mi hayirli mi demezlerde. Noluyo erkek veya kiz olunca. Bu insanlarin zorbaliklarindan gina geldi. Benim iki oglum var beni gorende 3u yap kiz olsun, keske ikinci kiz olsaydi diyolardi. Bi kere agizlarinin payini verdim bi daha diyemediler. Allah ne verirse hayirlisini verir. Hala bu devirde bu muhabbetler oluyo hayret bisey 
0 oy
(14,749 puan) tarafından
İlk kızım olsun istedim hep cinsyet öğrenince de çok mutlu olmuştum 

Babamın teyzesi sordu cinsiyet ne diye kız dedim olsun diyor 2. Erkek olur diyor 
0 oy
(506 puan) tarafından
Kız erkek fark etmez ama kız çocuğu gibi var mı ya annenin yoldaşı oluyor ne kadar babacil gözükse de hep annecildir. İyi ki kızım var çok şükür dünyam cennetim benim. 
0 oy
(843 puan) tarafından
İki oğlum bir kızım var.ama kız bambaşka birşey malesef çok cahil geri kafali insanlar var.rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin kız erkek ne fark eder
0 oy
(228 puan) tarafından
Evladin kızı erkeği olmaz tabikide ben çok istemiştim bir kızımın olmasını sonra erkek olduğunu öğrendim şuan o kadar çok bağrıma basıyorum ki doğduktan sonra daha cok anladım ciğerin kızı erkeği olmaz siz öyle diyenlere aldırmayın maalesef bizim toplumumuz geneli için konuşayım erkek bebekleri seven bir toplumuz ama önemli olan hayırlısı sizin hakkınızda böylesi hayirliymis demek ki Rabbım layık görmüş nasip etmiş çok şükür öyle diyenlere aldırmayın 
0 oy
(554 puan) tarafından
Benimde üç tane kızım var canım bana da aynısını söylüyorlar kız basketbol takımımi kuracaksın 
0 oy
tarafından
Her erkek tabiki ayni degil ama erkek evladı olanlarin hepsi cokmu mutlu sanki cahil cühelalıktan baska birsey degıl kız olsun camurdan olsun yani erkek ne ise yariyor kiz evladın bi cilvesi bi lafı bile yeter allah hrm kız nasib etmis millete ne laf demek dusuyor anlamiyorum 
0 oy
(2,794 puan) tarafından
Benim de bir kızım var ve özellikle kaynanam her çocuk muhabbetinde ikinci erkek olsun diyor. Bende içimden sende bokunu ye diyorum
0 oy
(52,001 puan) tarafından
hala bu devirde o bos zihniyetli insanlar var 

bana da cinsiyeti sorunca olsun ikinci erkek olur yada bilmem kimin bak kizlari var diyorlardi biz zaten hep kiz istedik çok şükür Rabbim gonlumuze göre verdi ikinci düşünmüyorum ama olursa inşallah oda kiz olur 

sende prenseslerini sev benim icin guzellikleri
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Ben takıldığım annen neyi getirme dedi 
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Bacım 3 kızız iyiki gelin olmamış derim ben baktım ben ettim diyen olursa diye anneme babam rahmetli oldu da ama herkes bir olmaz bizde geliniz o ayrı bir konu ama kız evlat öz evlat erkek olupta ne olacak sanki iki gün sonra değişmeyeceği neler oluyor bak erkek evlat erkek torun katil oluyor Allah esirgesin 
0 oy
(444 puan) tarafından
Boşver kimseyi dinleme Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin herkese , benimde oğlum oldu , kuzenim evli ve kızları var ve duydum demişki benim için bebeği sünnet ettirmiş o parçayı bana verseydi yeseydim belki oglum olurdu ben şok oldum ve genç yani yaşlı değil ki eski kafa diyelim , kız ve erkek aynı emin ol, kızım vardı on yaşında ve hep dedim ki on çocuğum olursa hepsi yine kız olsun isterim derdim , kız çocuğu çok farklı bir şey :⁠-⁠)
0 oy
(406 puan) tarafından
3 tane kzım var aynı şeyi banada çok diyen oldu benim tek cevabım kzıım bakar ama erkek bakmaz oldu Bi daha demedi kimse birsey kız erkek hikayesi yeni evlenen çift die bilen bilir belki onu da anlattım hepsi sustu
(406 puan) tarafından
Aynn cnm ama malesef benim eşim öyle olmadı annesine babasına çok düşkün :)
(4,839 puan) tarafından
Sizde olmayabilir farkındaysanız genelde çevremde bir sürü örneği var karısı istemediği için ailesinin yüzüne bakmayan sonuçta ileri de erkeğin anne babasına bir şey olursa hizmeti gelin yapacak
(4,839 puan) tarafından
Halam bi başına yaşlı 5 gelini var beşi de bakmıyor kadına ne zaman eşleri yardıma gitse hemen kavga gürültü evde
(406 puan) tarafından
Aynn benim çevremde de çok öyle ailesini karısı uğruna silen çok
(406 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun halanın inşallah o gelinler de görecek ne ekersen onu biçersin

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 709 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,629 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 200 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 582 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,987 soru

12,402,749 cevap