0 oy
1,460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (324 puan) tarafından
İki kızım var bir 3 yaşında biride 27 günlük beni görenler keşke kız olmasaydı erkek olsaydı diyip duruyorlar herseye rağmen babamlara geldim annem artık yeter getirme dedi babamda erkek evlat şart diyip durdu ben iyimi kız oldu ikiside dedim artık dogurmayi dusunmuyom kizlarimida dünyalara vermem zaten aaa budami kız diyenlerin ağzına Osmanlı tokatini yapistirmak istiyorum 

76 Cevaplar

0 oy
(6,201 puan) tarafından
Herşey nasip en büyük eltimin 6kizi 1 oğlu var 2.eltim ablam oluyor kendisi onunda 6 oğlu 1 kızı var o çok istedi 1 kızı daha olsun ama olmadı nasip dedi kestirip attı bnm de 2 oğlum 1 kızım var hepsine binbir kere çok şükür Allah'ın vergisine şükür etmek gereken yerde bizim insaniyet bozulmuş erkek kız derdine düşmüşler Allah akıl fikir versin...
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Benim kızım var ikinci oğlan oldu ama kız niyetiyle gittim kız olsaydı üçüncü dusunmeyecektim oğlan diye kızım bu hayatta kizkardessiz olmasın dünyada anneden sonra gelen en güzel şey kızkardeşdir benim için hani kardeslerim var herşeyimi her derdimi anlatırım erkekler bir gün abla var mısın öldün mü kaldın mı sormazlar doğumdan sonra safra ağrısı oldu bende iki aylık bebeğim var iki hafta sonra safradan ameliyat olacam kızımda da böbrek şişmesi mesane taşı ameliyatı oldum o yüzden bana hamilelik doğum iyi gelmiyor yoksa gerçekten üçüncü istiyordum ki halen akillanmam ben belki kız olur diye dört beş sene sonra üçüncü getiririm ama busefer neremden taş çıkar bilemem yani demem o ki en güzelini yaşıyorsun kızı da veren Allah oğlanı verende oğlan oldu evet ama bir şey değişmedi yani bizde kraliçe ilan edilmedim hatta erkek çocuğu diye diye psikolojimi.alt üst eden kaynana hayatımı mahvetti doğumun dördüncü günü eşimle boşanma aşamasına geldik neler çektim anlataam. Çocuk kuveze girdi ve o kadın bu durumdan mutluydu oğlan diye diye yırtınan kadin kıskançlık yaptı eşimi benden kıskandı boşver kulak asma iki yeter diyorsan yeter getirme uc dersen getir kimseyi dinleme hayat senin hayatın oğlanı kızı bul diye bizi düşünen yok doktor bana dedi üç yıl getirme rahmin incelmis bana bakan akraba kaynanama demiş iste yazık kız mahvoldu sezeryan çok zormuş falan getirmesin bir daha işte yeter iki çocuk kaynanam ne olacak üç dört sene sonra bir daha getirsin demiş dedim onlarin amacı beni öldürmek safra ağrımı da o kadın yüzünden yaşadım kızımda böbreğim genişledi yine o kadın vardı ameliyat oldum hep onun yüzünden üzüntüden ağlamaktan bu hallere geldim lütfen lohusasin sana böyle diyen babamsa bile uzun süre görüşme sana yazık çocuklarına yazık psikolojik olarak cokersin ben çok taktım herşeyi ve çok ağladım gözümün yaşı dinmedi bak ne hale geldim bari sen takma
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Banada tam tersi bir kızın olsaydı keşke diyorlar büyüğüm 3 yaşında küçüğüm 27 günlük

Evlat evlattır kızı erkeği yok 
0 oy
(395 puan) tarafından
Eğer Allahtan hayırlı evlat istersen Allah kız evladı verirmiş. 

Erkek olması için de hayrılı erkek evlat ver demek gerekirmiş. Yani hayırlı evlad ver diyince erkek değil kız oluyo. Benim de 2 kızım var Rabbim ömürlerini uzun etsin inşallah bana 2 kız yeter ömür boyu birbirini sevip sayıp destekçi olsunlar bana yeter. Banada diyolar 3.olsun erkek olur diye ben artık duymuyorum kısmet diyorım geçiyorum, yok asla istemiyorum diyince bile hemen niye Allah rızkını verir diye devamı geliyo konuşmalarının o yüzden kısmet Allah isteyene versin diyorım konuyu hemen değiştiriyorum 
0 oy
(993 puan) tarafından
Kiz evladi olana keske bor tane de oğlun olsa demek bir oglu olana keske bor tane de kizin olsa demekle ayni yani bence gereksiz abartiyorsun 
0 oy
(1,280 puan) tarafından

Biri 5.5 biri 1.5 yaşında 2 kızım var dünyalara değişmem 

Kayinbabam dediki ben senin yerinde olsam küçükken bitane daha dogururum dedi bende biz çocuk düşünmüyoruz artik 2 tane yeter dedim
Ne demek düşünmüyorsun mecbur yapacaksın dedi o ne demek oluyo dedim mecbursun ne demek dedm 
Oğluma 2. Bir karı alirim bak bitane de erkek doğur dedi
Ben tepki verince bu sefer de yok öyle bişey ben şakasına dedim diye kıvırmaya başladı 
Eltimin de 2 kızı var rabbim nasip etmiyo soyu üremesin diye 
0 oy
(795 puan) tarafından
Erkek çocuk da evlat kız çocuk da evlat hiç bi farkı yok benim gözümde de, bazı cahil kafalarda oluyor işte. 

Yada şöyle diyim iki erkek çocuğun olsa kız istersin önemli olan sağlıklı olmaları 
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Amannnn boşver be benim de iki oğlum var keşke biri kız olsaydı diyorlar 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ay çok aşağılarda kalacak yorum da kuzenim 4 tane yaptı sırayla hepsi kız ve erkek aradığını cem'i cümle biliyor. Rabbim de sırf bu yüzden nasip etmedi. Eşi tüplerini bağlattı ve daha 29 yaşında
(324 puan) tarafından
Öyle vala birde neye niyetlensen tersi oluyo çevremde erkek erkek diye 8.kizi yapan var
0 oy
(4,375 puan) tarafından
Şimdi yorumların şu kısmını çok saçma buluyorum işte kızımı bin erkek çocuga değişmem falan arkadaşlar sizde burda aynı cinsiyetçiliği erkek çocuğa karşı yapmış oluyorsunuz size bunu yapan insanlardan bir farkınız kalmıyor yani cinsiyeti ne olursa olsun evlat evlattır can parçamdır der geçerim tam tersi bana bir de kız doğur diyenlere oğlumun tırnağını yüz kıza değişmem desem çok kötü itici bir konusma olmaz mı bu yapmayın Allah aşkına yorumlarda sizde cinsiyetçilik yapıyorsunuz böyle konuşarak böyle konuşanlara gerekli cevabı verip susturmalı Rabbim ne yazdıysa odur takdir ona aittir 
(324 puan) tarafından
Ben dahil çoğu kişinin demek istediği kız da önemli toplumumuzda kız çocuğu kör yatırım olarak göruluyo
(4,375 puan) tarafından
Canım benim kız da önemli demek haddimize bile değil işte ordaki da eki bile kız çocuguna haksızlık demek toplumun o kısmı kör cahil işte biz onlar gibi olmayalım evlat Bi yatırım değildir bırak onlar öyle düşünmeye devam etsin sen kendini evlatlarının can parçan oldugunu biliyosun ya ağzı olan konussun işte boşver
0 oy
(863 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum çok aptalca bisey evladın cinsiyeti olmaz ha insanın gönlünde biri yatabilir belirsizken yani olabilir ama bunun ne önemi var evlat sonuçta benim bir oğlum var kızım da olsun isterim ileride belki ama ne fark eder yani evladın cinsiyeti olmaz 
0 oy
(3,790 puan) tarafından
Geri kafalilik evladın kızı erkeği mi olur ne hasret çekenler var o evlada 
0 oy
(123 puan) tarafından
Ben siparis vermiyorum de canim Allahim boyle nasip etmis de benim annemin 2 kizı var annemede diyolar 10 erkege degismem kızlarımı dio masallah erkek gibi hersey lerimi yapiolar kosturuyolar der millet konusur ben evlenene kadar ne zman evlencen dediler evlendim cocogum oldu 5 yasinda ikinci yapmiyor musun diolar sizene diyesim var benim de :)
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Cahille münakaşaya girilmez bosver 
0 oy
(310 puan) tarafından
Kızda iyi erkekte kız doğurursun hayırlı olmaz erkek olur hayırlı olmaz evladın hayırlısı önemli kimin ne çocuğu varsa tabiki dünyalara değişmez bu devirde saçma sapan muhabbetler allah neyi hayırlı görüyor sa onu veriyor 
0 oy
(157 puan) tarafından
Keloğlan eşeğe binmiş aa niye eşeğe binmiş dedeyi bindirmemiş, dede eşeğe binmiş aaa utanmıyor eşeğe binmiş dediler, ikisi salakmı niye eşeğe binmemiş dediler bizim insanoğku böyledir elalemi dinlesek ohooooooo

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 578 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Amerikanbebesi (3,329 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 197 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 560 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,557 cevap