0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (3,572 puan) tarafından
İki haftadır çok artti evde kızlar ilaçlayamiyorum çocuk var evde tavsiyeniz var mı 

Yuvasını bulamiyorum

12 Cevaplar

+1 oy
(1,116 puan) tarafından
Ben tarçınla çözüm buldum ,girdikleri yerleri takip ettim tarçın döktüm yollarına , evin her yerine tarçın döktüm ,odaların giriş yerlerine falan ,rn korktuğum mutfağa dadanmalarıydı tarçını tezgahta bıraktım ,hepsi gitti kalmadı karınca falan
(1,005 puan) tarafından
Ben de öyle yaptım canım
Hatta limon da sıktım gelmedi şükür :)
-Reklam-
0 oy
(11,780 puan) tarafından
sirkeli suyla sil canım. sirkeden kaçıyorlar 
(3,572 puan) tarafından
Tamam canim denicem
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Beyaz sirke kokusuna gelmediklerini duymuştum canm bı dene istersen
0 oy
(2,962 puan) tarafından

Konuş konuşunca gidiyormuş herkes öyle diyor inanarak onlardan kibarca evinden gitmesini istemen lazımmış :D 

0 oy
(175 puan) tarafından
Salatalık kabuğu karıncaların olduğu yere
0 oy
(106 puan) tarafından

image

canım bunu al eczaneden sıkıyorsun yarim saat odayı kilitle camları falan kapat sonra aç havalandir 1 saat 3 gün kullan  hemen gidiyolar
(106 puan) tarafından
Benimde cocuk var canım ama kilitle kapıyı çünkü başka doğal yöntemle maalesef gitmiyorlar.Sonrasinda temizlemeye gerek yok sadece geldikleri deliklere sık
(3,572 puan) tarafından
Tamam kuzum saol
(106 puan) tarafından
Sende saol canim
0 oy
(9,628 puan) tarafından
K-otrihne al eczaneden cocuklara zararı yok geldikleri gelebilecekleri yere sık gittiklerini göreceksin 
0 oy
(3,652 puan) tarafından
İnşaat tozu kireci var ya onları dök evin çıkan yerlerine oralardan bir daha çıkmıyor
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Ayyy bizim evde örgüt oldular heryere yerlestilerdi :)

Beyaz sirkeyi fısfısa koy gece yatarken her yere sık 

Sabah sık 

Bı kaç gün yapa yapa yok oldular :)
0 oy
tarafından

Be ciçözüm bunda buldum bütün kapı kenarlarına döktüm tuvalet banyo mutfak odalar 2 güne heosi gitti

image

0 oy
(1,706 puan) tarafından
Burda herkese aynı tavsiyeyi veriyorum fakat kimse olumlu ya da olumsuz dönüş yapmıyor. Sana da söyleyeyim canım

Eczaneden karınca tebeşiri al canım . Çıktığı yerleri bilmiyorsan geçtiği yerleri çiz. Kokusuz . Ama onlar hemen ölüyorlar. 
(3,572 puan) tarafından
Ya canım işte günah ben ölsünler istemiyorum sadece benim evimden gitsinler istiyorum sirkeli suyla silmeyi deneyeceğim bugün olmadı tarçın deneyeceğim en son çare de ilaç alıp sıkacağım
(1,706 puan) tarafından
Hepsini denedim hiç biri bir işe yaramadı canım. Ne ilaçlar ne baharatlar falan filan. Tek çareyi tebwşirde buldumö
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Nerden geldiğine bak benim yan komşumun evi bahçeliyidi her sene geliyordu bizde de kayısı vardı balkonda ona gelmek istiyorlardı gelen yerlere baştan sona fazla fazla tuz döktüm uzunlamasına gelebilecekleri noktalarada döktüm daha gidiş o gidiş
(3,572 puan) tarafından
Şimdi sirkeyle sildim bütün evi canım inşallah işe yarar yaramazsa tuzu da denerim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 85 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Linammmm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kimsesiz kalp (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 138 göst.
11 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Kdkdkfk (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.